بوتاکس مو یا کراتین, کدام یک برای درمان موهای وز و موخره بهتر است؟
- مجموعه: سلامت موها
بوتاکس مو بهتر است یا کراتینه
هر چند هر دو شیوه برای صافی، نرم و براق شدن موهایتان است، ولی بین شیوه کراتینه مو و بوتاکس مو فرق هایی وجود دارد که مهمترین فرق بین آن دو، مواد تشکیل دهنده ی آنهاست.
بوتاکس مو چیست و چه کاربردی دارد؟
بوتاکس مو یک شیوه درمانی غیر شیمیایی است. این شیوه برای رفع وز شدگی و صاف شدن موها استفاده می شود. در حقیقت بوتاکس با صاف کردن تارهای مو، جوانی و شادابی را به موهای شما بازمی گرداند.
بوتاکس مو شیوه ای بی نظیر برای کاهش استفاده از حالت دهنده ها و محصولات آرایشی و شیمیایی زیان آور است.
این شیوه با آماده سازی ترکیبات مغذی از جمله پروتئین ها، اسیدهای آمینه، ویتامین ها و چربی های ضروری به بازسازی و ترمیم موها کمک زیادی می کند. همین طور روش بوتاکس مثل فیلر با خاصیت ضد پیری و پرکنندگی خود ظاهر موهایتان را ابریشمی، براق و جوان می کند.
کراتینه مو چیست و چه کاربردی دارد؟
کراتینه مو یک نوع درمان شیمیایی است که موهای وز شده و مجعد را صاف میکند. خیلی از درمانهای کراتینه مو از مواد فرمالدهید برای صاف کردن موها استفاده می کنند. البته این مواد شیمیایی بوی نسبتا بدی به وجود می آورد. امکان دارد برای کسانی که پوست حساسی دارند، آلرژی به وجود آورد. ولی در این موارد می توان به جای فرمالدهید از موادی که در ترکیبات خود بدون فرمالدهید هستند، استفاده کرد.
تفاوت بوتاکس مو با کراتینه
ماهیت مواد مورد استفاده
بوتاکس مو یک شیوه غیر شیمیایی است که با آغشته کردن سطح مو به مواد بوتاکس، باعث نرم شدن، از بین رفتن موخوره و پیشگیری از وز شدگی می شود. این در حالیست که کراتینه مو یک شیوه صاف کننده شیمیایی است.
شرایط سلامت موهای فرد
بوتاکس مو فرآیندی طبیعی است که میتواند برای انواع موها استفاده شود. ولی چنانچه از موهای خشک، ضخیم و مجعد اذیت می شوید، فواید بوتاکس را بیشتر احساس می کنید.
در ضمن چنانچه موهایتان کم حجم و نازک است و دوست دارید حجم بیشتری داشته باشند، حتما از فواید شیوه بوتاکس مو رضایت بیشتری خواهید داشت.
ولی روش کراتینه مو بیشتر برای کسانی مناسب است که از موهای ضخیم، مجعد، کم آب و مستعد وز شدن برخوردار هستند. این شیوه موها را قابل کنترل می کند و آرایش روزانه را برایتان راحت میکند.
تناسب حجم موها
البته امکان دارد کراتینه مو برای کسانی که تارهای موی ظریف و نازکی دارند، مناسب به نظر نرسد. در حقیقت تارهای نازک موی این اشخاص بیشتر مستعد کم حجم شدن است. پس کراتین مو باعث کم حجم شدن موها میشود. ولی روش بوتاکس حجم موها را بهتر حفظ می کند و برای موهای کم حجم مناسب تر است.
ماندگاری
روش های بوتاکس مو و کراتین مو هر دو روشهای نیمه دائمی هستند و به محض رشد ریشه ها باید موهایتان را ترمیم کنید. اثرات بوتاکس مو بین ۲ تا ۴ ماه ماندگاری دارد. ولی کراتین به طور میانگین تا ۶ ماه دوام خوبی دارد. برای هر دوی این روش ها پیشنهاد می شود از شامپوی کم سولفات یا بدون سولفات استفاده کنید تا از فواید آن نهایت استفاده را بکنید.
بوتاکس و کراتین مو چه مشکلاتی را درمان می کنند؟
بوتاکس مو و کراتین دو شیوه درمان گوناگون مو هستند که ادعا می کنند برای احیای مو مفید هستند و موهای زیبا، سالم و براق خواهید داشت. هر دو این درمان ها موهای مجعد را صاف می کنند که یکی از مشکلات اصلی موی زنان امروز است. آنها همین طور یک اثر صاف کنندگی بر روی مو دارند که زمان فرم دهی به موی شما را به صورت قابل توجهی کاهش می دهند.
کراتینه بهتره یا بوتاکس مو
درمان کراتین بهترین روش برای موهای ضخیم، مجعد و وز است. موی درمان شده با کراتین به صورت طبیعی صاف، بدون فر، براق و کلا قابل کنترل تر می شود. این موی درمان شده نباید حتی هنگامی که در معرض محیط مرطوب قرار می گیرد مجعد شود، ولی اثر آن بر روی موی درمان شده با مواد شیمیایی و موی کم آب دوام نمی آورد.
این درمان برای موی خیلی نازک، کم پشت و یا موهای صاف مطلوب نیست. همین طور، درمان کراتین برای زنان باردار، زنان شیرده و کودکان زیر 12 سال توصیه نمی شود.
درمان بوتاکس مو برای هر نوع مو در شکل های گوناگون، مجعد، صاف، سفید و یا بلوند، ضخیم یا کم پشت و یا هر نوع دیگری از مو مناسب است. مخصوصا برای افرادی که موهای خیلی بلند با موخوره و یا موهای فرفری و شکننده دارند.
پروتئین تراپی چیست؟
پرتئین تراپی یکی از شیوه های احیای مو است که در این شیوه به جز احیای مو، صافی مو هم برای اشخاص به وجود می آورد و با پروتئین تراپی می توان به موهایی صاف و ابریشمی دست یافت.
در پروتئین تراپی از موادی که دارای پروتئین هستند، برای احیای مو استفاده می شود و به این شکل میتوان مشکلات و بیماری های مو مثل: موخوره، گره خوردن مو، زبری مو و … را رفع کرد.
فرق کراتین و پروتئین تراپی مو چیست؟
اصلی ترین تفاوت های این دو شیوه به شرح زیر می باشند:
مواد استفاده شده برای کراتین و پروتئین تراپی
موادی که برای پروتئین تراپی و کراتین مصرف می شوند با هم فرق دارند که در شیوه کراتین از پروتئین بتا استفاده می شود در حالی که در پروتئین تراپی از محصولاتی دارای پروتئین استفاده می شود.
مقدار دوام و ماندگاری
کراتین مو کلا دارای ماندگاری در حدود 6 ماه است و یک روش نیمه دائمی محسوب می شود ولی ماندگاری پروتئین تراپی در مقایسه با کراتین، کمتر است و مقدار دوام آن در حدود 4 ماه است. اگر مراقبت های مورد نیاز برای موها را پس از پروتئین تراپی و کراتین مو به خوبی انجام داد می توان دوام انها را بیشتر کرد.
مقدار احیای مو
مقدار احیای مو هم از دیگر تفاوت کراتین و پروتئین تراپی است که در کراتین مو میزان احیای مو کمتر از پروتئین تراپی است و به همین علت کسانی که مشکلات موجود در موهای آنها زیاد است بهتر از پروتئین تراپی استفاده کنند.
هزینه کراتین و پروتئین تراپی
کراتین مو در قیاس با پروتئین تراپی دارای هزینه بیشتری است و به همین علت می توان گفت که پروتئین تراپی در مقایسه با کراتین مقرون به صرفه تر است.
پروتئین تراپی یا بوتاکس مو
درباره این موضوع که بوتاکس مو بهتر است یا پروتئین تراپی نمی توان چیزی گفت چون این شرایط اشخاص است که مشخص می کند کدام یک از این شیوه ها بهتر هستند. طبق شرایط هر کسی امکان دارد که بوتاکس مو یا پروتئین تراپی برای او بهتر باشد.
مثلا کسانی که صدمات موی آنها بیشتر است، شیوه بوتاکس مو برای انها بهتر است، افرادی که به دنبال صافی مو هستند، شیوه پروتئین تراپی برای انها مناسب تر است و کسانی که می خواهند مواد گوناگون برای احیای موهای انها تامین شود، بهتر است که از بوتاکس مو استفاده کنند.
در نهایت هنگامی می توان گفت که بوتاکس مو بهتر است یا پروتئین تراپی که وضعیت شخص مورد نظر به وسیله فرد ماهر و با تجربه در این زمینه و یا پزشک متخصص مو بررسی شود.
گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته