تصاویر برهنه و کودکان ما



دیدن صحنه های برهنه توسط کودکان,نحوه برخورد با کودکی که فیلم مبتذل دیده ,والدین و مراقبت جنسی در حضور کودکان

دیدن صحنه های برهنه توسط کودکان

 

نحوه برخورد با کودکی که فیلم مبتذل دیده

در گذشته از اینکه یک کودک در پیدا کردن یک عکس مبتذل باشد و به آسانی با زدن چند دکمه به آن دست پیدا کند دور از ذهن به نظر می‌ آمد. برای همین شیوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده موضوع خیلی مهمی است. نمی‌توان مزایای اینترنت را نادیده گرفت، ولی خیلی وقتها این دسترسی آسان به اینترنت برایمان دردسرساز می شود.

پیشگیری از دیدن صحنه های برهنه توسط کودکان

مشخص کردن حریم خصوصی

با کودک خود درباره حریم خصوصی حرف بزنید. لازم است او بداند هر فردی دارای وسایل شخصی است که تنها مخصوص اوست مانند مسواک، شانه، موبایل، تبلت و ... . هر شخصی زمانی مخصوص به خود دارد مانند زمانی که کودک در حال درس خواندن است و دیگران نباید به این حریم وارد شوند. هر کسی مکان اختصاصی دارد مانند اتاق خواب والدین در زمان خواب که جزو حریم خصوصی آن هاست. برخی از اعضای بدن هر کس (حتی بهتر است به آن ها اشاره شده و نام برده شوند) خصوصی خود او هستند و هیچ کس اجازه ندارد به آن ها دست بزند و مثال هایی مانند این.

 

مشخص کردن حد و حدود استفاده

برای خود و کودک تان حد و مرز استفاده از وسایل مجاز را معین کنید و طبق قراردادی که می بندید، عمل کنید؛ مثلا چنانچه کودک اجازه دارد از تبلت شما استفاده کند، زمان معلوم و محتوای مشخصی را تعیین کنید.

 

توجه کردن به وسایل مورد استفاده کودک

بچه های ما خیلی باهوش تر و زرنگ تر از چیزی هستند که ما فکر می کنیم. مواظب باشید که وسیله ای که در اختیار کودک می گذارید چه چیزهایی را به کودک منتقل می کند: چنانچه اجازه دارد از تبلت یا گوشی همراه شما استفاده کند، آن را از هرگونه مطلبی که مناسب کودک تان نیست خالی کنید یا به طور کامل آن را از دسترس او دور نگه دارید. در ضمن برای حفظ سلامت روانی خانواده و بنا به علل بسیاری خودتان نیز سوی چنین محتواهای مخربی نروید. این فکر که او نمی تواند تبلت را روشن یا از آن استفاده کند، بسیار در اشتباه هستید.

 

دیدن صحنه های برهنه توسط کودکان,نحوه برخورد با کودکی که فیلم مبتذل دیده ,برخورد صحیح با کودکی که فیلم مبتذل دیده

والدین و مراقبت جنسی در حضور کودکان

 

والدین باید از رفتارهای زیر در حضور فرزندان، پرهیز کنند :

- خودداری از دیدن فیلم های نامناسب جنسی که در آن افراد با پوشش های نامناسب، عریان و نیمه عریان، روابط و رفتارهای زننده، رقص های تحریک آمیز، معاشقه و  رابطه جنسی را به اجرا می گذارند.

 

- خودداری والدین از شوخی های رکیک و زننده، ایماها، اشاره ها، کنایه های جنسی، لمس و در آغوش کشیدن هم دیگر که معنی جنسی بدهد.

 

- پرهیز از ناز و نوازش، بوسیدن و معاشقه با همدیگر در مقابل فرزندان.

 

- پرهیز از حرف ها، طنزها و فحش های رکیک جنسی ( چون کودکان امکان دارد بعداً حرف ها را کلمه به کلمه معنی کنند و همین، سبب انگیزش و تحریک جنسی زودرس آن ها شود).

 

دیدن صحنه های برهنه توسط کودکان,نحوه برخورد با کودکی که فیلم مبتذل دیده ,رفتارهای جنسی زود هنگام

برخورد صحیح با کودکی که فیلم مبتذل دیده

 

برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده باشد:

چنانچه نظارت کافی نبوده و فرزندتان محتوای مستهجن دیده باشند ، شیوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده به این صورت است:

 

مجازات کودک ممنوع!

طبیعی است که آرامش خود را از دست داده و عصبانی یا ناراحت شوید. ولی منطقی رفتار کنید؛ چرا که کودک نباید حس کند اشتباه کرده است که گفته است. در عوض از کودک به­ علت شجاعت و جسارت او در بیان حقایق تشکر کنید.

 

نباید حس شرم در او به وجود آورید. پس با حفظ آرامش و خودداری از تنبیه کودک، این اطمینان را به او دهید که با کمک یکدیگر موضوع را بررسی و حل خواهید کرد.

 

به صحبتهای کودک خوب گوش دهید

از کودک بخواهید این اتفاق را کامل برای شما توضیح دهد. چنانچه زمانی که جزئیات را بیان می کند، آشفته شوید یا حرف او را قطع کنید؛ همه حقایق را نمی گوید.

 

از کودک بپرسید چطور به این محتوا دسترسی پیدا کرده یا تصاویر را چه فردی به او نشان داده است. بهتر است به جای تنبیه کودک، از حس او در زمان تماشای محتوای جنسی سوال کرده و او را درک کنید.

 

موقعی که بدانید چگونه کودک به فیلم مبتذل دسترسی پیدا کرده، می توانید کارهای امنیتی را بیشتر کرده و نظارت دقیق تری بر رفتارهای او در فضای مجازی داشته باشید.

 

به کودک برچسب نامناسب نزنید

چنانچه کودک در معرض عکس یا فیلم پورنوگرافی قرار گرفته، به او اطمینان دهید هیچ مشکلی وجود ندارد.

 

رفتارهای خشونت آمیز در این شرایط یا توقیف گوشی همراه، لپ تاپ یا گجت های کودک در این زمان توصیه نمی شود. در حقیقت این رفتار، کنجکاوی جنسی کودک را بیشتر کرده و سبب می شود کودک مخفی کاری را یاد بگیرد.

 

والدین در این شرایط نباید سریع تصمیم گیری کرده و کودک را قضاوت کنند. شیوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده نباید طوری باشد که او را تشویق به جستجوی محتوای جنسی کند. درنتیجه واکنش خشونت آمیز که به روابط شما آسیب می زند، تصمیم درستی نیست.

 

برنامه ریزی گفتگو با کودک

نیاز است گفتگو با کودک و اتفاقی که افتاده پس از تفکر و برنامه ریزی، انجام شود. چنانچه اطلاعات کافی درباره تربیت جنسی کودک ندارید، به کمک مشاورین از آن اگاه شده و پیش از صحبت با کودک، اطلاعات جنسی مربوط به سن او را بدانید.

 

شیوه برخورد شما با کودک تاثیر بسیاری در رفتارهای آینده او خواهد داشت. پس والدین باید اطلاعات بیشتری از رشد جنسی کودک داشته و موضوعات مناسب را بیان کنند.

 

دیدن صحنه های برهنه توسط کودکان,نحوه برخورد با کودکی که فیلم مبتذل دیده ,فرهنگ جنسی نوجوانان

رفتارهای جنسی زود هنگام

 

درک احساسات کودک بعد از اتفاق

از کودک بخواهید که درمورد حس خود در زمان تماشای محتوای نامناسب حرف بزند.

آیا در زمان دیدن محتوای جنسی حس خوبی داشته یا احساسات منفی را تجربه کرده است؟ حس ترس، خشم، ناراحتی یا احساسات دیگر باید به طور کامل به وسیله والدین درک شود.

 

بعضی وقتها امکان دارد کودک ترکیبی از چند حس را در رابطه با محتوای جنسی داشته باشد. معمولا ترکیبی از حس کنجکاوی و تنفر در کودک دیده می شود.

 

حتی از این اتفاق به عنوان فرصتی برای آموزش استفاده کنید. از کودک بخواهید توضیح دهد که آیا دو نفر در رابطه احساس رضایت داشتند یا یکی از دو نفر ناراحت بود؟ بهتر است این کار را پس از اطلاع از بهترین برخورد با کودکی که فیلم مبتذل دیده، انجام دهید.

 

حرف زدن از روابط محترمانه جنسی با توجه به سن کودک و بعد از مشورت با روانشناسان به فرزندتان کمک می کند درگیر احساسات منفی روابط جنسی نشود.

 

تربیت جنسی کودک و صحبت از رابطه جنسی

تربیت جنسی کودک با توجه به سن او باید پیگیری شود. چنانچه آگاهی از شیوه تربیت جنسی ندارید حتما این کار را به کمک مشاورین انجام دهید؛ ولی از آن غافل نشوید.

 

نباید سوالی در ذهن کودک باقی بگذارد. ولی اطمینان پیدا کنید که فرزندتان سوالات خود را از افراد دیگر نمی پرسد.

 

با هم مسئله را حل کنید

از فرزند خود بپرسید که مجددا مایل است این آگاهی ها را در فضای اینترنت جستجو کند. صحبت را به سویی بکشید که کودک علاقه­ ای به جستجوی دوباره نداشته باشد. کودک را تشویق کنید به موضوعات دیگری پرداخته و علاقه مندی های خود را دنبال کند.

 

البته لازم است این اعتماد را در او به وجود بیاورید که چنانچه مجددا در معرض چنین محتوایی قرار گرفت، آن را با شما در بین بگذارد. پس روابط صمیمانه خود را با کودک تحت هر شرایطی حفظ کنید.

 

گردآوری: بخش روانشناسی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------