از خواص بادام هندی چه می دانید؟



خواص بادام هندی , خواص بادام هندی در دوران بارداری , خواص بادام هندی در بارداری

خاصیت بادام هندی

 

آشنایی با خواص و مضرات بادام هندی:

بادام هندی نوعی آجیل است که نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از مواد مغذی و فواید سلامتی است. در این مقاله بیتوته، خواص درمانی بادام هندی و اینکه چگونه می توانند به سلامت و تندرستی کلی کمک کنند را بررسی خواهیم کرد.

بادام هندی یکی از اعضای مهم خانواده آجیل است. بومی برزیل، آمریکای جنوبی است و توسط پرتغالی ها به هند آورده شد و آن را به گوا بردند. فواید بادام هندی از مو تا پا موثر است. مردم باستان آن را غذایی با کلسترول بالا می دانستند. با این حال، برخی از مطالعات نشان می دهد که فقط حاوی کلسترول خوب است. بادام هندی روی یک درخت همیشه سبز گرمسیری رشد می کند. این آجیل شیرین و خامه ای است. 

 

می توانید بادام هندی را به صورت خام، برشته، شور و بدون نمک مصرف کنید. علاوه بر این، در غذاهای مختلف از آن استفاده کرد. علاوه بر این، مردم همچنین از آجیل بادام هندی برای تهیه جایگزین های لبنی خاص مانند شیر بادام هندی، کره بادام هندی و پنیر بادام هندی استفاده می کنند.

 

جدا از فواید مختلف سلامتی، مانند کمک به بیماری های معده و شکم، بادام هندی همچنین تضمین می کند که مو و پوست مطلوبی داشته باشید.

 

حقایق تغذیه ای بادام هندی :

بادام هندی مانند هر آجیل دیگری ذخیره انرژی و مواد مغذی ضروری است. آنها به روش های قابل توجهی به بدن شما کمک می کنند و در جهت تبدیل شما به فردی سالم تر کار می کنند.

 

یک وعده بادام هندی (28.35 گرم/تقریباً 18 بادام هندی) حاوی :

157 کالری 

8.56 گرم کربوهیدرات 

0.9 گرم فیبر

5.17 گرم پروتئین

12.43 گرم چربی کل

1.68 گرم شکر

10 میلی گرم کلسیم 

0.62 میلی گرم مس

1.89 میلی گرم آهن

1.64 میلی گرم روی

83 میلی گرم منیزیم 

168 میلی گرم فسفر

187 میلی گرم پتاسیم

3 میلی گرم سدیم

 

جدای از این مواد مغذی، سرشار از چندین ماده معدنی و ترکیبات سالم است.

 

بادام هندی منبع غنی ویتامین B و C است.

آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین هستند و حاوی مقادیر زیادی چربی غیراشباع هستند.  

مواد معدنی مانند مس، منیزیم و منگنز موجود در بادام هندی برای تولید انرژی، سلامت مغز و ایمنی ضروری هستند.

 

آشنایی با خواص بادام هندی, از خواص بادام هندی چه می دانید, خواص درمانی بادام هندی

از خواص بادام هندی می توان به کاهش سطح کلسترول اشاره کرد

 

فواید بادام هندی برای سلامتی :

مطالعات ثابت کرده است، افرادی که بادام هندی مصرف می کنند عضلات قوی تری دارند. همچنین دیابت را تحت کنترل نگه می دارد. اجازه دهید به طور مفصل به چند فواید سلامتی بادام هندی نگاهی بیندازیم: 

 

بادام هندی به حفظ وزن سالم کمک می کند

چربی های سالم، پروتئین و فیبر موجود در بادام هندی به رفع هوس های شما کمک می کند و شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد. در نتیجه، میل به پرخوری از شما دور می ماند. بنابراین، به جرات می توان گفت که مصرف بادام هندی در حد اعتدال می تواند به شما در حفظ وزن سالم کمک کند. 

 

یک مطالعه نشان می دهد که زنانی که به طور منظم بادام هندی مصرف می کنند وزن بدن سالم تری نسبت به زنانی که مصرف نمی کنند دارند.

 

بادام هندی به کاهش وزن کمک می کند

یک مطالعه نشان می دهد که مصرف منظم بادام هندی می تواند کاهش وزن را تنظیم کرده و حتی آن را تثبیت کند. زیرا بادام هندی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که به افزایش متابولیسم کمک می کند. در نتیجه به خلاص شدن از شر چربی های اضافی کمک می کند. علاوه بر این، بادام هندی حاوی فیبر و پروتئین غنی با کالری کمتر است و به شما کمک می کند برای مدت طولانی سیر بمانید.

 

بادام هندی سطح کلسترول را کاهش می دهد

بادام هندی سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع و اسیدهای چرب چند غیراشباع است. این اسیدها به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کنند. علاوه بر این، بادام هندی ممکن است به کاهش کلسترول تام و کلسترول LDL کمک کند. 

 

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه بادام هندی ممکن است یک استراتژی رژیمی ساده برای کمک به مدیریت کلسترول تام و کلسترول LDL باشد. علاوه بر این، طبق همان مطالعه، خوردن بادام هندی می تواند به کاهش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم کمک کند.

 

خواص دارویی بادام هندی, فواید بادام هندی, فایده های بادام هندی

پیشگیری از دیابت از فواید بادام هندی می باشد

 

بادام هندی سلامت قلب را بهبود می بخشد

مطالعات متعدد ثابت می کند که آجیل هایی مانند بادام هندی سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، آنتی اکسیدان ها، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب غیر اشباع هستند. این مواد مغذی به ارائه مزایای ضد سرطان، ضد التهابی و محافظت از قلب کمک می کنند. همچنین، این آجیل می تواند به کنترل التهاب و واکنش های عروقی کمک کند.

 

بادام هندی همچنین حاوی اسیدهای چرب غیراشباع است که به کنترل سطح کلسترول کمک می کند. در نتیجه، خطراتی مانند سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی و حملات قلبی را کاهش می دهد.

 

بادام هندی علاوه بر اینکه منبع خوبی از چربی ها و پروتئین های غیراشباع است، حاوی فیبر نیز می باشد. فیبر به کاهش کلسترول LDL کمک می کند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. طبق تحقیقات، بادام هندی نسبت LDL به HDL پایینی را تضمین می کند. این نشانگر سلامت قلب است.

 

بادام هندی به مدیریت و پیشگیری از دیابت کمک می کند

مصرف بادام هندی ممکن است به بهبود سطح انسولین کمک کند. آنها می توانند کلسترول خوب را افزایش دهند و کلسترول بد را کاهش دهند. می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در افراد دیابتی کاهش دهد.

 

تحقیقات نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی غنی از بادام هندی دارند فشار خون پایین تر و کلسترول HDL بالاتری دارند. با این حال، ممکن است در عرض 12 هفته آن را تجربه کنید. علاوه بر این، همین تحقیقات همچنین نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از بادام هندی باعث افزایش سطح گلوکز خون و وزن نمی شود.

 

بادام هندی محافظت طبیعی از چشم را بهبود می بخشد 

همانطور که می دانیم، با افزایش سن، قدرت چشم ما از بین می رود. با این حال، مصرف منظم آنتی اکسیدان ها می تواند به کاهش آن کمک کند. بادام هندی حاوی رنگدانه آنتی اکسیدانی غنی است. شبکیه به طور مستقیم آن را جذب می کند. رنگدانه یک لایه محافظ روی چشم ما تشکیل می دهد و از آسیب اشعه های مضر UV جلوگیری می کند. 

 

بادام هندی سلامت پوست و مو را بهبود می بخشد

بادام هندی سرشار از سلنیوم، آهن، فسفر، روی و منیزیم است که برای پوست شما عالی است. همچنین منبع پروتئین، آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایی گیاهی است. در نتیجه به حفظ سلامت پوست و جلوگیری از چین و چروک کمک می کنند. علاوه بر این، از آنجایی که بادام هندی سرشار از آنتی اکسیدان است، رشد سلول های جدید را تقویت می کند تا اطمینان حاصل شود که خاصیت ارتجاعی پوست دست نخورده باقی می ماند.

 

طبق تحقیقات، خوردن بادام هندی و استفاده از روغن بادام هندی روی پوست سر ممکن است به تولید ملانین کمک کند. به دلیل وجود مس در بادام هندی است. علاوه بر این، اسیدهای اولئیک و لینولئیک خاصی که در بادام هندی وجود دارد، ظاهری ابریشمی به مو می بخشد و رنگ مو را بهبود می بخشد.

 

بادام هندی استخوان های شما را تقویت می کند و سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد

بادام هندی با محتوای بالای منیزیم و منگنز به سلامت استخوان ها کمک می کند. مانند کلسیم، منیزیم نیز برای سلامت استخوان ها بسیار حیاتی است. تعادل بین این دو می تواند به بهبود تنظیم عصبی و تقویت عضلات کمک کند.

 

علاوه بر این، منیزیم به کنترل کلسیم کمک می کند. بادام هندی می تواند به عنوان یک منبع عالی منیزیم عمل کند و بنابراین به بهبود سلامت استخوان ها کمک می کند.

 

آشنایی با فواید بادام هندی, خواص و مضرات بادام هندی, مضرات بادام هندی

تقویت روده از فایده های بادام هندی می باشد

 

بادام هندی سلامت مغز را بهبود می بخشد 

اینها حاوی مقدار متعادلی اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع هستند. مطالعات نشان می دهد که این چربی ها به سلامت مغز، تقویت حافظه و کاهش التهاب کمک می کنند. بنابراین، بادام هندی به بهبود سلامت مغز و عملکرد بهتر مغز کمک می کند.

 

بادام هندی روده شما را تقویت می کند

بادام هندی سرشار از فیبر غذایی است. به فرآیند هضم کمک می کند و همچنین غذای باکتری های دوستدار روده را فراهم می کند. در نتیجه باعث سلامت روده می شود و از مشکلات روده جلوگیری می کند.

 

بادام هندی به پیشگیری از بیماری های خونی کمک می کند

بادام هندی سرشار از مس است. با هر گونه عفونت مبارزه می کند و سیستم ایمنی بدن شما را حفظ می کند. علاوه بر این، مس و آهن به بدن در آماده سازی گلبول های قرمز کمک می کنند.

 

بادام هندی باعث تقویت ایمنی می شود

بادام هندی حاوی روی است که یک ماده معدنی ضروری برای سیستم ایمنی سالم است. روی به حمایت از تولید سلول های ایمنی کمک می کند و می تواند به جلوگیری از عفونت ها و بیماری ها کمک کند.

 

بادام هندی التهاب را کاهش می دهد

بادام هندی سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند. التهاب مزمن با طیف وسیعی از مشکلات سلامتی از جمله بیماری قلبی، سرطان و دیابت مرتبط است.

 

فایده های بادام هندی, آشنایی با فواید بادام هندی, خواص و مضرات بادام هندی

مصرف بادام هندی به هر روشی باعث کاهش التهاب می شود

 

مضرات احتمالی بادام هندی :

ما می دانیم که بادام هندی انباری از مواد مغذی عالی است و فواید سلامتی بسیار زیادی دارد. اما، برخی از مضرات احتمالی در مصرف آنها وجود دارد.

 

مصرف بادام هندی خام فرآوری نشده می تواند خطرناک باشد زیرا می تواند سمی باشد. علاوه بر این، مصرف آنها ممکن است منجر به واکنش های پوستی شود. بنابراین، بهتر است انواع بادام هندی بو داده خشک یا خام را انتخاب کنید.

 

بادام هندی همچنین حاوی فیتات است. بنابراین، جذب مواد معدنی و ویتامین ها برای بدن شما می تواند مشکل ساز باشد. با این حال، خیساندن آجیل می تواند محتوای فیتات را کاهش دهد.

افرادی که به آجیل درختی حساسیت دارند ممکن است به بادام هندی نیز حساسیت داشته باشند.

بادام هندی مقدار قابل توجهی اسید اگزالیک دارد. اگر در مقادیر متوسط ​​مصرف نشود، می تواند برای بیماری های کلیوی مشکل ایجاد کند.

 

اثرات مضر بادام هندی عبارتند از: 

– نفخ

– یبوست

– افزایش وزن

– تورم مفصل

اما این عوارض به ندرت رخ می دهد.

 

استفاده از بادام هندی بو داده نشده روی پوست ممکن است منجر به موارد زیر شود :

– تحریک پوست

– سرخی 

– تاول

 

خلاصه

در واقع، بادام هندی یک غذای فوق العاده مغذی است که فواید سلامتی فوق العاده ای را برای شما به ارمغان می آورد. این آجیل های کلیه شکل ممکن است از بیماری های مختلف از قلب تا روده شما مراقبت کند. علاوه بر این، می توانید با مصرف منظم بادام هندی مواد مغذی مورد نیاز را دریافت کنید.

 

اگر بادام هندی را به درستی در یک ظرف در بسته نگهداری کنید، می توانید در طول سال از این میان وعده های خوشمزه لذت ببرید. فقط به یاد داشته باشید که زیاده روی در همه چیز مضر است. بنابراین، شما باید مراقب مصرف آنها باشید. در غیر این صورت، این آجیل های خامه ای خوشمزه راه خوبی هستند!

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 



خوراکی های پرخاصیت

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------