جلوگیری از در رفتن جوراب شلواری
- مجموعه: مهارتهای زندگی
هیچ وقت جوراب شلواری را در ماشین لباسشویی با هزار تا لباس دیگر قاطی نکنید
هیچ کس دلش نمیخواهد درست وسط مهمانی یکی اشاره کند به بغل قوزک پا و بگوید «اوا در رفته!» و بعد شما مجبور باشید ادامه مهمانی را به صورت قوزک-پنهان سپری کنید. تازه اگر شانس بیاورید و در رفتگی تا روی شکم ادامه پیدا نکند! پس چه کار کنیم که مانع در رفتن انواع جوراب شلواری شویم؟
در بعضی منابع آمده که «اصلا جوراب شلواری است و در رفتنش!» با چنین تئوریای یا باید جوراب شلواری ارزان یک بار مصرف بخرید که بعد از مهمانی آن را بیندازید دور، یا آن قدر ضخیم که برای در رفتن نیاز به ضربه شمشیر باشد! هرچند دررفتگی بخشی از چرخه زیست جورابشلواری محسوب میشود، ولی با چند راه حل میتوانید عمر مفید جوراب را کمی طولانیتر کنید.
جوراب شلواری را در فریزر نگه دارید!
نخندید! جدی گفتیم. کلا نگه داشتن البسه در یخچال یا فریزر عمرشان را زیاد میکند. به شرطی که داخل کیسه دربسته (مثلا زیپکیپ) بگذارید. این طوری از خشکی فریزر یا بوی گوشت و باقالی هم در امان میماند.
جوراب شلواری را داخل کیسه در بسته قرار بدهید و در فریزر نگه دارید
با دست بشویید
هیچ وقت جوراب شلواری را در ماشین لباسشویی با هزار تا لباس دیگر قاطی نکنید. قزن و دکمه و تزئینات لباسهای دیگر قاتل جورابشلواری هستند. آب گرم هم جورابهای نخی را شل و وارفته میکند. اگر خیلی اصرار دارید که از ماشین لباسشویی استفاده کنید (اشاره مستقیم به تنبلیتان نکردم!) جوراب را داخل یک کیسه پارچهای نازک بیندازید و درش را گره بزنید و با کیسه داخل ماشین بیندازید و از درجه زیر ۳۰ استفاده کنید.
پوست تان را صاف کنید
روی پوست پایتان از کف پا تا بالا دست بکشید و هرجا مو و زخم و زبری و خشکی و ترک هست، اول برایش فکری بکنید. به خصوص کف پا و زانو را که جزو متهمان اصلی در رفتن جورابشلواری هستند، دریابید. اگر قرار است در مهمانی فردا جورابشلواری شیشهای گرانتان را بپوشید، از شب قبل پاها را در آب بخیسانید (یا بعد از حمام)، روی قسمتهای ترکخورده و خشک را یک جور کرم خیلی چرب بزنید، و رویش یک جوراب پلاستیکی بپوشید. اگر اوضاع کف پایتان خیلی خراب است، بهتر است یک کیسه فریزر پایتان کنید و رویش جوراب بپوشید. تا صبح همین طوری بخوابید. صبح پایتان حسابی نرم خواهد بود. یک ساعت قبل از پوشیدن جورابشلواری هم پاها را از پایین تا بالا با کرم نرم کنید.
ناخن هایتان را سوهان بکشید
قاتل اصلی جورابشلواری را به شما معرفی میکنم: ناخن! ناخنهای پایتان را کوتاه کوتاه کنید و نرم و گرد سوهان بکشید. ناخنهای دستتان را هم روی یک پارچه پرزدار بکشید و ببینید کجاهایش گیر میکند. همان جاها را سوهان بکشید. مواظب انتخاب انگشتر و ساعت و دستبند هم باشید. به خصوص اگر نگین دارند.
درست بپوشید
بدترین راه پوشیدن جوراب شلواری این است که پایتان را از بالا بکنید داخلش و تا پایین ببرید. همیشه مقادیری زبری در پوست و ناخن هست و این طوری جوراب درمیرود. بهتر است به این روش عمل کنید:
بدترین راه پوشیدن جوراب شلواری این است که پایتان را از بالا بکنید داخلش و تا پایین ببرید
جورابشلواری را برعکس کنید. بالا تا پایین یک لنگ را در دست جمع کنید. پایین جوراب را روی پنجه بگذارید و جوراب را روی پا بالا بکشید (به جای این که پا را از بالا داخل جوراب فرو کنید). لنگه بعدی را هم همین طوری پا کنید و بعد کمر را بالا بکشید. برای درآوردن جوراب هم دقیقا همین روش را از ته به سر اجرا کنید.
جلوی دررفتگی را بگیرید
اگر متوجه دررفتگی کوچکی در جوراب شلواری شدید، فوری اقدام کنید. یک لاک بیرنگ بردارید و دو سر دررفتگی را لاک بزنید. این طوری از بالا و پایین ادامه پیدا نمیکند و اقلا این مهمانی را آبروداری میکند. بهتر است این کار را هم از تو و هم از بیرون جوراب بکنید.
اگر متوجه دررفتگی کوچکی در جوراب شلواری شدید، فوری با لاک بی رنگ دو سر دررفتگی را لاک بزنید
تافت مو هم میتواند همین کار را انجام بدهد، اما به اندازه لاک قدرت ندارد. میتوانید بعد از لاک زدن، مقادیری تافت هم دور و برش بزنید که مطمئن شوید دررفتگی جایی نمیرود!
منبع : cheee.ir