تازه های دانستنی های سفر


اتاق هتل,انواع اتاق‌های هتل ها,عکس اتاق هتل

آشنایی با انواع اتاق های هتل

انواع اتاق‌ها در هتل یکی از انواع اتاق های هتل اتاق های سه تخت یا تریپل است . این نوع اتاق ها دارای…


راهنمای کامل دریافت ویزای ژاپن



ویزای ژاپن,دریافت ویزای ژاپن,اخذ ویزای ژاپن

سفر توریستی با ویزای ژاپن


برای سفر گردشگری به کشور حیرت انگیز ژاپن که کاملا با مرزهای آبی احاطه شده، حتما باید ویزای ژاپن را دریافت کنید. در حقیقت ژاپن ترکیبی ویژه از قشر مدرن و سنتی است که معابد و ساختمان‌های قدیمی با بناهای مدرن معماری و فنآوری در آن به چشم می خورد، با اخذ ویزای ژاپن می‌توانید از نزدیک با آثار پربار تاریخی، هنری و فرهنگی ژاپن دیدن کرده و بیشتر با آن ها آشنا شوید به علاوه از طبیعت جذاب آن از ارتفاعات سفیدپوش تا جنگل‌ها و سواحل زیبایش لذت ببرید.

دانستنی هایی در مورد ژاپن:
ژاپن مجموعه‌ای با بیش از سه هزار جزیره در شرق چین است این مجموعه در دل اقیانوس آرام قرار گرفته، ژاپن در میان مردمش به "نیهون کوکو" مشهور شده که در زبان ژاپنی به معنی"خاستگاه خورشید" است.


شرقی ترین کشور جهان بدون در نظر گرفتن خاک قطب، ژاپن است، منطقه کوهستانی ژاپن شامل کوه های قابل توجه‌ای است که اکثر آنها آتشفشانیست، از جمله بلندترین آنها "فوجی یاما" را می‌توان نام برد. بلندای این کوه حدود 3700 متر است که یک آتشفشان خاموش در ژاپن شمرده می‌شود. ژاپن کشوری زلزله خیز بوده و روزانه با 1500 لرزش مواجه است از این رو مردم ژاپن دانش بسیاری در حوزه زلزله داشته و توانسته‌اند با ساختن ساختمان‌های ضد زلزله با این بحران مقابله کنند.


ژاپن از طریق اقیانوس آرام با کشورهای چین، کره شمالی، کره جنوبی و روسیه همسایه است، کشور ژاپن با وجود اینکه از جزایر زیادی تشکیل شده، ولی بزرگترین جزایر آن شامل: هوکائیرو، هونشو و شیکوکو هستند که در مجموع 97 درصد از خشکی این کشور را تشکیل می‌دهد. همچنین بیش از نصف جمعیت ژاپن در شهرهای ساحلی چهار جزیره کوهستانی و جنگلی سکونت دارند.


ژاپنی‌ها سلسله مراتب اداری و اجتماعی قوی و جامعه‌ای سنتی دارند به گونه‌ای که آن ها اعتقاد دارند باید در طول زندگی خود تنها برای یک کارفرما کار کنند .آداب و رسوم و سنت‌ها در کشور ژاپن بسیار مهم است و به راحتی دچار تغییر نمی‌شود اما در عین حال از لحاظ تکنولوژی و ارتباطات بسیار پیشرفته و به روز هستند .ژاپن، بعد از عبور از جنگ‌های جهانی و حوادث بمب‌های اتمی، با یک برنامه مستمر توسعه صنعتی به رشد اقتصادی چشمگیری دست پیدا کرد و به یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا تبدیل شد.


با این شرایط برای یک سفر توریستی به ژاپن گرفتن ویزای ژاپن ضمانت کننده ورود به این کشور است. به طور یقین سفر به ژاپن نیز شامل قانون تهیه ویزا قبل از ورود به خاک این کشور از طریق راه‌های قانونی نظیر سفارتخانه و کنسولگری انجام می شود. در ادامه با انواع ویزای ژاپن، مدارک لازم و مراحل گرفتن ویزا آشنا می شویم:
 

انواع ویزای ژاپن,روش های اغذ انواع ویزای ژاپن

انواع ویزا ژاپن


انواع ویزای ژاپن
ویزای ژاپن به دو گروه کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم بندی می‌شود. با توجه به هدف سفر ویزاهای کوتاه مدت به پنج گروه که شامل: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی، ویزای دیدار از دوستان، ویزای دیدار از اقوام تقسیم بندی می‌شوند.


مدارک لازم جهت "دریافت ویزای ژاپن"
برای تمام ویزاها مدارک شناسایی مشابه است؛
یک نسخه فرم تقاضای ویزا، گذرنامه متقاضی ویزا، یک قطعه عکس سایز ۴.۵ در ۴.۵ با زمینه سفید (مشخصات عکس)


كپی همه صفحات شناسنامه متقاضی ويزا همراه با ترجمه انگليسی رسمی تاييد شده از وزارت دادگستری


مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت برای شرکت درکنفرانس
•    گواهی اشتغال به تحصيل يا اشتغال به كار يا نامه ماموريت از سازمان يا دانشگاه مربوطه در ايران با ذکر سمت، دلیل سفر، تاریخ سفر و روش پرداخت هزینه‌ها ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی به زبان انگلیسی در سایز A4، صادر شده در حداکثر پنج روز گذشته
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت، قبول هزينه اقامت، پذیرش هزينه بازگشت و رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
•    اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)

 

ویزای ژاپن برای سفر تجاری,سفر تجاری با ویزای ژاپن

ویزای ژاپن تجاری

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت تجاری
•    نامه ماموريت صادر شده از سازمان مربوطه در ايران با ذكر سمت، روش پرداخت هزینه‌ها، دليل و تاريخ سفر
•    كپی روزنامه رسمی شركت ايرانی، آگهی تاسیس و آخرین تغییرات يا جواز كسب، همراه با ترجمه انگليسی رسمی با تائيد وزارت دادگستری
•    مداركی كه روابط تجاری میان شركت ايرانی و ژاپنی را تاييد کند. مثل: INVOICE، بارنامه، کپی L/C))
•    ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی شرکت به زبان انگلیسی، سایز A4، حداکثر صادر شده در پنج روز گذشته
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت، قبول هزينه اقامت، پذیرش هزينه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
•    اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)


یکی از مدارک زير در ارتباط با شركت ضامن در ژاپن مورد نياز است:
 ثبت شرکت ژاپنی TOKIBO-TOHON (صادر شده در سه ماهه گذشته)، کپی جدید از KAISHA SHIKI HOU و مدرک KAISHA DANTAI GAIYOU SETSUMEI SHOU

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت
- گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت یا اشتغال به تحصیل متقاضی درخواست کننده ویزا
- ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی به زبان انگلیسی- سایز A4- حداکثر صادر شده در پنج روز گذشته
- اصل ضمانت‌نامه مورد خطاب به سفارت جهت ضمانت، قبول هزينه اقامت، پذیرش هزينه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
- اصل دعوت‌نامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
- اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
- مدارکی که روابط میان متقاضی ویزا و ضامن را معین می‌کند
- كپی همه صفحات شناسنامه ضامن ایرانی در ژاپن همراه با ترجمه انگليسی غير رسمی
- درصورت التزام شناسنامه همه افرادی که روابط فامیلی را معین می‌کند.
- گواهی ثبت اقامت محلی JUMIN – HYOدر صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی (به عنوان مثال ایرانی) باشد و طول مدت اقامت در این گواهی درج نشده باشد، از پشت و روی کارت اقامت (ALIAN CARD) کپی لازم است.
- گواهی رسمی مالیات (هزینه درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO در صورتی که مالیات پرداخت نشود.
- (HIKAZEI- SHOMEISHO) مدرکی که در آن درآمد و مالیات ضامن ژاپنی درج شده باشد.
- حساب بانکی ضامن


مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت برای دیدار از دوست
- مدرک اشتغال به کار با ذکر سمت یا اشتغال به تحصیل متقاضی ویزا
- ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی به زبان انگلیسی- سایز A4- حداکثر صادر شده در پنج روز گذشته
- اصل ضمانت نامه مورد خطاب به سفارت برای ضمانت سه مورد زير (از ژاپن): قبول هزينه اقامت، قبول هزينه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
- اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
- اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)


برگه ثبت اقامت محلی: JUMIN-HYO
- در صورتی كه ضامن دارای ملیت خارجی (به عنوان مثال ایرانی) باشد و در این گواهی طول مدت اقامت ذکر نشده باشد، از پشت و روی کارت اقامت (ALIAN CARD) کپی لازم است.
- مدارکی که روابط میان دو دوست را تایید می‌کند، مثل عکس
- گواهی رسمی مالیات دعوت کننده (مبلغ درآمد باید درج شده باشد) ( KAZEI- SHOMEISHO) در صورتی که مالیات پرداخت نشود. ( HIKAZEI- SHOMEISHO) مدرکی که در آن از درآمد و مالیات ضامن ژاپنی نام برده شده باشد.
- حساب بانکی ضامن GINKO-ZANDAKA-SHOMEI-SHO

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی
برنامه سفر باید به همراه تمامی جزئيات به زبان انگلیسی ارائه شود (با درج تاریخ ورود و خروج و برنامه روزانه)

 

ویزای ژاپن و رزرو هتل,ویزای ژاپن

مدارک رزرو هتل در ویزای ژاپن

 
رزرو هتل
گواهی اشتغال به كار با ذكر سمت، حقوق و موافقت با مرخصی (با ذکر تاریخ)
به زبان انگلیسی باید ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی ارائه شود، سایز A4، حداکثر صادر شده در پنج روزگذشته
مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت برای شرکت در مسابقات ورزشی
- نامه ماموريت از فدراسیون مربوطه در ايران با ذکر تاریخ و دلیل سفر و روش پرداخت هزینه‌ها
- اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای قبول هزينه اقامت، قبول هزينه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
- اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
- اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
- در صورتی که هزینه سفر به عهده متقاضی درخواست کننده ویزا باشد؛ گواهی اشتغال به کار باید به زبان انگلیسی همراه با ذکر سمت و حقوق و ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكي (، سایز A4، حداکثر در پنج روز گذشته صادر شده باشد.


نکته: ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، تائید شده از وزارت دادگستری صادر شده در سه ماه گذشته، نیاز است.


مراحل صدور ویزای ژاپن
متقاضیان می‌توانند جهت دریافت ویزای ژاپن با همراه داشتن مدارک لازم برای هر یک از ویزاهای درخواستی روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه و بدون وقت قبلی به محل سفارت ژاپن رجوع کنند. قابل ذکر است که اين سفارت در هيچ صورتی مدارک درخواست ويزا را از طريق پست، پست الکترونیک، نمابر و... قبول نمی‌کند و در مورد گم شدن مدارک هيچ گونه مسئوليتی بر عهده نمی-گیرد. همچنین، همه مدارک بايد به صورت اصل بوسیله شخص درخواست کننده یا نماینده او به متصدی امور ويزا تحويل داده شود.

 

اعتبار ویزای ژاپن,ویزای ژاپن

اعتبار ویزای ژاپن چقدر است

 

اعتبار ویزای ژاپن
ویزای توریستی کشور ژاپن به مدت سه ماه اعتبار دارد. همچنین، دلیل صادر نشدن ویزا به هیچ صورتی توضیح داده نمی‌شود و تا ۶ ماه درخواست مجدد (با هدف مشابه) امکان‌پذیر است.


هزینه صدور ویزای ژاپن
براساس اطلاعیه درج شده از تاریخ اول آوریل ۲۰۱۸، در وب‌سایت سفارت ژاپن هزینه روادید جهت یکبار ورود به ژاپن مبلغ ۸۸۰,۰۰۰ ریال است.


مدت زمان لازم جهت صدور ویزای ژاپن
معمولا زمان مورد نیاز جهت بررسی مدارک، با محاسبه روز ارائه مدارک، پنج روز کاری است.
آدرس سفارت ژاپن در تهران
آدرس: تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲
کدپستی: ۹۳۶۵۳-۱۹۸۵۶
ساعت تحویل مدارک: ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه (جمعه و شنبه سفارت تعطیل است)
تحويل گذرنامه: روزهای يكشنبه تا پنجشنبه (بعد ازظهرها از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۰۰)
تلفن: ۲۲۶۶۰۷۱۰ (۰۲۱) / پاسخگویی تلفنی روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ انجام می‌شود.
نمابر بخش كنسولی: ۲۲۶۶۰۷۴۶
پست الكترونيكی بخش كنسولی و امور مربوط به رواديد : consular@th.mofa.go.jp
وب‌سایت: www.ir.emb-japan.go.jp

 

گردآوری: بخش گردشگری بیتوته

 

 

مطالب پیشنهادی,وبگردی

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------