آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

روایت تازه مرکز آمار از دخل و خرج کشور؛ دولت با نفت می‌چرخد، با مالیات پول جمع می‌کند/ مالیات ستانی ۳.۶ برابر شد

گزارش مرکز آمار از وضعیت مالی دولت، از جهش درآمد‌های مالیاتی در کنار تداوم وابستگی بودجه به نفت و سنگینی هزینه‌های جاری نسبت…

ترامپ: قصد برکناری رئیس بانک مرکزی را ندارم



ترامپ و پاول،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در عقب نشینی از سخنان قبلی خود اعلام کرد که «هیچ قصدی برای برکناری» جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو)، ندارد اما باز هم خواستار کاهش نرخ بهره شد.

به گزارش ایرنا، شبکه سی ان ان روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد، ترامپ در روزهای اخیر بارها پاول را مورد حمله قرار داده و از او خواسته است تا نرخ بهره را کاهش دهد، چرا که نگرانی‌های اقتصادی ناشی از تعرفه‌ها، بازارهای مالی را به شدت دچار نوسان کرده است.

 

ترامپ پیش‌تر نیز گفته بود که معتقد است اختیار برکناری رئیس مستقل فدرال رزرو را دارد، هرچند دوره ریاست پاول تا سال ۲۰۲۶ ادامه دارد.

 

رئیس جمهوری آمریکا با استناد به گزارش‌هایی مبنی بر تصمیم بانک مرکزی اروپا برای کاهش نرخ‌های بهره، از او خواسته بود  تا فورا نرخ‌های بهره آمریکا را کاهش دهد.

 

ترامپ گفته بود: انتظار می‌رود بانک مرکزی اروپا برای هفتمین بار نرخ بهره را کاهش دهد، اما جروم پاول از فدرال رزرو که همیشه دیر و اشتباه عمل می کند، به تازگی گزارشی منتشر کرد که یک «آشفتگی» کامل دیگر و معمولی بود!

 

مشاور ارشد اقتصادی کاخ سفید نیز اعلام کرده بود که دولت آمریکا برای تعیین اینکه رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند جروم پاول رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی) را برکنار کند یا خیر، در حال بررسی ابعاد حقوقی این امر است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------