قیمت دلار با فشار تقاضا صعودی شد | رشد قیمت‌ها در بازار طلا



قیمت دلار سکه طلا،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
قیمت دلار امروز با رقم ۹۸ هزار و ۵۰ تومان بازگشایی شد و در ادامه معاملات نوسان اندکی را تجربه کرد. دلار تحت تاثیر افزایش تقاضا مسیر صعودی را در پیش گرفته‌ است.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت دلار در معاملات امروز تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۹۸ هزار و 700 تومان قرار گرفته است. دلار روز گذشته تا کف ۹۷ هزار و ۷۵۰ تومان نیز کاهش یافته بود. تحلیلگران می‌گویند عقب‌نشینی‌های اخیر دلار موجب شده خریداران بیشتری وارد بازار شوند و همین موضوع زمینه افزایش قیمت را فراهم کرده است.

 

کارشناسان معتقدند بازار همچنان در شرایط شکننده قرار دارد و کوچک‌ترین تغییر در عرضه یا تقاضا و انتشار خبرهای سیاسی می‌تواند جهت حرکت قیمت‌ها را دگرگون سازد.

 

بازار در مسیر صعود

درهم امارات امروز یکشنبه 23 شهریور روی رقم 26 هزار و 670 تومان معامله شد. تتر نیز با رقم 98 هزار و 600 تومان در حال معامله است.

 

پوند انگلیس روی رقم 133 هزار و 670 تومان معامله می‌شود. یورو نیز روی رقم 115 هزار و 710 تومان قرار گرفت.

 

اسکناس دلار در مرکز مبادله روی رقم 72 هزار و 32 تومان ایستاد. حواله دلار نیز با رقم 69 هزار و 934 تومان معامله شد.

 

***

 

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴/ رشد قیمت‌ها در بازار طلا با سوخت دلار و تقاضا

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار در کانال ۸.۵ میلیونی قرار گرفت. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی افزایش یافت و سکه امامی در کانال  ۹۰ میلیونی پیش‌روی کرد.

 

«به نظر می‌رسد کاهش قیمت‌ها طی روزهای گذشته، فرصت مناسبی را برای خرید تازه فراهم کرده و همین موضوع باعث افزایش تقاضا در بازارهای مالی شده است. بنابراین، رشد تقاضا برای خرید دلار از یک سو و تعطیلی بازارهای جهانی از سوی دیگر، افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه را رقم زده است.

 

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز، با رقم ۳۶۴۳ دلار به ثبت رسیده و در تعطیلی بازارهای جهانی ثابت است. همچنین قیمت دلار امروز ۶۵۰ تومان رشد کرده و در این لحظه روی رقم ۹۸ هزار و ۶۵۰ تومان قرار گرفته است.

 

قیمت نقره افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز بدون تغییر،‌ روی رقم ۴۲ دلار و ۲۰ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۶۸۰ تومان افزایش، گرمی ۱۵۶ هزار و ۱۱۰ تومان به فروش رسید.

 

سکه گرمی فریز شد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی افزایش یافته و سکه بهار آزادی پیشتاز بازار شده است. قیمت سکه امامی با ۳۲۰ هزار تومان افزایش، با رقم ۹۰ میلیون و ۸۰۰ تومان به ثبت رسیده است؛ سکه بهار آزادی با افزایش یک میلیون تومانی، با رقم ۸۵ میلیون و ۸۵ هزار تومان معامله می‌شود.

 

همچنین قیمت نیم سکه و ربع سکه با ۵۰۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۴۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و ۲۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. قیمت سکه گرمی نیز بدون تغییر، با رقم ۱۵ میلیون تومان به ثبت رسیده است.

 

حباب سکه ناتراز شد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه امامی و سکه گرمی افزایشی است؛ حباب سکه امامی ۵۶۴ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۱۱۱ هزار تومان کاهش یافت؛ حباب سکه بهار آزادی ۱۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۶۱ هزار تومان و حباب ربع سکه ۲۸۰ هزار تومان افزایش داشت.

 

قیمت طلا افزایش یافت

بازار طلا امروز در روند صعودی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۳۸۵ هزار تومان افزایش، روی رقم ۳۷ میلیون و ۳۲ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۸۲ هزار و ۶۰۰ تومان افزایش، با رقم هشت میلیون و ۵۴۵ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۸۳ هزار و ۸۲۵ تومان افزایش، با رقم هشت میلیون و ۴۳۳ هزار و ۳۸۱ تومان به ثبت رسیده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------