آخرین اخبار سیاست خارجی

پزشکیان،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

پزشکیان: ادامه همکاری‌ با آژانس مشروط به اصلاح رفتارهای دوگانه در قبال ایران است

رئیس جمهور با اشاره به سابقه همکاری‌های گسترده و مبتنی بر اصول میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس در سال‌های گذشته، گفت: ادامه این همکاری‌ها، مشروط به اصلاح رفتارهای…

بنت: ایران می‌خواهد از طریق افراط‌گرایی اسلام‌گرا بر جهان تسلط یابد



نفتالی بنت،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
«نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه باز هم به لفاظی علیه ایران پرداخت و مدعی شد که ایران می‌خواهد از طریق افراط‌گرایی اسلام‌گرا بر جهان تسلط یابد.

به گزارش فارس، بنت در پیامی از پیش ضبط شده در هفتمین نشست سالانه رسانه‌های مسیحی سازمان مطبوعاتی این رژیم که به صورت مجازی برگزار شد، ادعا کرد: «اینجا در اسرائیل (فلسطین اشغالی)، ما با یک دشمن بسیار آشکار، اسلام ستیزه‌جوی افراطی مبارزه می‌کنیم».

 

وی در ادامه ادعاهایش گفت: وحشتی که از تهران شروع می‌شود به دنبال نابودی اسرائیل، تسلط بر جهان و راندن آن به ورطه تاریک است.

 

او در ادامه، در این نشست که موضوع آن توافقات شکست‌خورده ابراهیم بود، این توافق‌ها را طلوع جدیدی برای جایگاه رژیم صهیونیستی در منطقه خواند و مدعی شد که توافق‌های عادی سازی روابط این رژیم با برخی کشورهای عربی منطقه، ثبات و رفاه منطقه را افزایش داده است.

 

مقام‌های رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر تلاش‌ها برای اخلال در روند مذاکرات وین را شدت بخشیده‌اند و از هر تریبونی برای فضاسازی علیه ایران سوء استفاده می‌کنند.

 

نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش‌تر به روزنامه «تایمز» انگلیس گفت: ما با ایران در جنگ سرد هستیم. در ۳۰ سال گذشته ایران در اطراف ما مستقر شده تا حواس ما را پرت کند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------