آخرین اخبار سیاست خارجی

وزارت امور خارجه،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

روزنامه جمهوری اسلامی: وزارت خارجه باید حماس را به سمت مقاومت سیاسی سوق دهیم | در جنگ اوکراین اعلام بی طرفی کنیم

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اخیراً یکی از مدیران ارشد سابق (محمدجواد ظریف)، مسئولین را دعوت به مذاکرات چندوجهی با آمریکا کرده است. صرف نظر از امکان عملیاتی بودن یا نبودن…

گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه لبنان پیرامون مشکلات پیش آمده در انجام پروازهای میان دو کشور



عراقچی و وزیر خارجه لبنان،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
در گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و همتای لبنانی، راه حل مشکل پیش آمده در انجام پرواز‌های مسافری میان دو کشور بررسی شد.

به گزارش تسنیم، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و یوسف رجی وزیر خارجه لبنان، بعد از ظهر امروز در یک تماس تلفنی در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

 

عراقچی در این گفت‌و‌گو انتخاب آقای رجی به عنوان وزیر خارجه جدید لبنان را تبریک گفت و برای ایشان و دولت جدید لبنان آرزوی موفقیت کرد.

 

طرفین در این گفت‌و‌گو بر توسعه روابط دوجانبه در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی در راستای منافع دو ملت ایران و لبنان و بر اساس احترام متقابل تاکید کردند.

 

تبادل نظر در خصوص راه‌های حل مشکل پیش آمده در انجام پرواز‌های مسافری میان دو کشور، از دیگر محور‌های این گفت‌و‌گو بود و طرفین آمادگی خود را برای گفت‌و‌گو‌های سازنده همراه با حسن نیت اعلام کردند.

 

نواف سلام: بخاطر تحریم های اروپا اجازه ورود هواپیمای ایران ندادیم

نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان در گفت‌وگو با هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در لبنان تأکید کرد: ما تعرض به خودروها و نیروهای یونیفل را به شدت محکوم می‌کنیم. ما کماکان به حضور نیروهای یونیفل در جنوب لبنان نیاز داریم؛ چراکه این نیروها حافظ صلح در منطقه جنوب لبنان هستند.

 

او افزود: هرگونه اقدام علیه امنیت لبنان محکوم است. اقداماتی که در دو روز گذشته صورت گرفت قابل قبول نیست. تمامی سطوح سیاسی و دیپلماسی لبنان پیگیر عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان هستند.

 

نواف سلام در نشست خبری بیان کرد: شرکت ایرانی که هواپیمای آن عازم بیروت بود، تحت تحریم های اروپا قرار داشت. ما در حال مذاکره با طرف ایرانی و از طریق سفارت خودمان در تهران و سفارت ایران در بیروت در جستجوی راهکار هستیم.

 

نخست وزیر لبنان افزود: ما متعهد با بازگشت شهروندان لبنانی در ایران به وطن خود هستیم؛ حالا با هواپیمای شرکت میدل ایست یا از هر روش دیگری.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------