آخرین اخبار سیاست خارجی

ویتکاف،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

ویتکاف: این هفته نشست‌هایی طولانی‌ درباره ایران داشتیم، امیدواریم این پرونده پیش از پایان امسال حل شود

استیو ویتکاف، مشاور رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه گفت: امیدواریم مسأله ایران تا پایان سال حل شود. به گزارش انتخاب، ویتکاف تأکید کرد: این هفته نشست‌های طولانی‌ای…

واکنش‌ها به مذاکره ایران و آمریکا/ آرزوی موفقیت روسیه برای پایان خوش مذاکرات



مذاکره ایران و آمریکا،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین نسبت به آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در عمان واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین روز شنبه و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به آغاز مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران با میانجیگری عمان در مسقط نوشت: آمریکا و ایران امروز در عمان دیدار کردند. برای آن‌ها آغازی موفقیت‌آمیز برای مذاکرات آرزو کنیم.

 

استقبال کویت و قطر از مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط

وزارت خارجه کویت روز شنبه در بیانیه‌ای از میزبانی مذاکرات بلندپایه میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران توسط عمان استقبال کرد.

 

وزارت خارجه کویت ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات منجر به تقویت صلح، امنیت و ثبات در منطقه شود.

 

کویت ضمن تحسین این گام مثبت، بر حمایت و اعتقاد به روند گفت‌وگو و راه حل‌های دیپلماتیک برای حل اختلافات و درگیری‌ها در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کرد.

 

وزارت خارجه کویت، مساعی جمیله و دیپلماتیک عمان در این خصوص را تحسین کرد.

 

از طرفی دیگر وزارت خارجه قطر نیز ضمن استقبال از این مذاکرات، فضای مثبت حاکم بر آن و اظهارات ۲ طرف درخصوص آن و نقش سازنده عمان را تحسین کرد.

 

وزارت خارجه قطر بر حمایت کامل این کشور از رویکرد دیپلماسی و گفت وگو برای حل همه اختلافات میان آمریکا و ایران در چارچوب باور عمیق به اهمیت تحکیم امنیت و صلح و تقویت ثبات، صلح و توسعه در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کرد.

 

تماس اماراتی‌ها با عمان در مورد مذاکرات بین ایران و آمریکا 

عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات طی تماس تلفنی با همتای عمانی خود، در مورد مذاکرات بین ایران و آمریکا گفتگو کرد.

 

پیش از این نیز عربستان ضمن استقبال از مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط، بر حمایت از گفت وگو برای حل اختلافات و تلاش‌ها در این راستا، تاکید کرده بود.

 

مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------