آخرین اخبار سیاست خارجی

تاکر کارلسون و پزشکیان،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

مجری مشهور نزدیک به ترامپ: با «مسعود پزشکیان» مصاحبه کرده‌ام | چرا گفتگوی رئیس جمهور با تاکر کارلسون مهم است؟

تاکر کارلسون، چهره رسانه‌ای پرنفوذ و از نمادهای جریان ماگا آمریکا، اعلام کرده است که با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، گفت‌وگویی انجام داده است. این مصاحبه که هنوز…

خبرنگار وال‌استریت: اهداف مذاکرات آتی برای آمریکا دردسر‌ساز است



ایران و آمریکا،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
خبرنگار حوزه بین‌الملل روز شنبه پس از پایان مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا گفت که دور سوم گفت‌وگوها می‌تواند در واشنگتن مشکلاتی به وجود آورد.

به گزارش فارس، خبرنگار وال‌استریت ژورنال لارنس نورمن درباره واکنش واشنگتن به دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا ابراز نگرانی کرد.

 

وی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس گفت: «چنانچه این برداشت عمانی‌ها از مرحله آتی مذاکرات، اهداف گفت‌وگوها را به درستی تبیین کند، در واشنگتن دردسر‌هایی به وجود خواهد آمد. البته ممکن است این‌طور نباشد.»

 

پیش از این وزارت خارجه عمان اعلام کرده بود که هدف از دور بعدی مذاکرات «دستیابی به یک توافق منصفانه، دائمی و الزام‌آور است که بر اساس آن، جمهوری اسلامی ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و تحریم‌های این کشور به صورت کامل برداشته خواهد شد.»

 

مقامات آمریکایی درباره رویکرد واشنگتن در قبال برنامه هسته‌ای ایران اختلاف نظر دارند. برخی از مقامات اعلام کرده‌اند که خواهان عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای هستند، اما برخی دیگر خواستار برچیده شدن کامل توانایی‌های هسته‌ای کشور شده‌اند.

 

دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا امروز به ریاست عراقچی و ویتکاف در اقامتگاه سفیر عمان در رم و با واسطه بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان برگزار شد. 

 

با اعلام عراقچی دور بعدی مذاکرات قرار است روز چهارشنبه در سطح کارشناسی و پس از آن در شنبه هفته آینده در سطح عالی برگزار شود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------