پیام آمریکا به مقامهای عرب: به ایران بگویید اسرائیل میخواهد جنگ تمام شود | احتمال حمله ایران علیه آمریکا طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده
- مجموعه: اخبار سیاست خارجی
- تاریخ انتشار : دوشنبه, ۰۲ تیر ۱۴۰۴ ۱۸:۵۰

به گزارش ایسنا، وال استریت ژورنال به نقل از مقامات اسرائیلی نوشت انتظار میرود اسرائیل در روزهای آینده حملات خود را به اهداف ایرانی تکمیل کند، اما اگر ایران به حمله به اسرائیل ادامه دهد، اسرائیل هم به حملاتش علیه ایران ادامه خواهد داد.
کارشناس الجزیره: جنگ اسرائیل و آمریکا با ایران به زودی پایان مییابد
«مهند سلوم» (Muhanad Seloom) استاد «موسسه تحصیلات تکمیلی دوحه» در گفتوگو با الجزیره انگلیسی گفت که معتقد است جنگ بین اسرائیل و ایالات متحده و ایران احتمالا بهزودی به پایان خواهد رسید.
وی اظهار داشت: فکر میکنم که در مرحله بسیار حساسی از این درگیری قرار داریم و با این ارزیابی موافقم که [درگیری میان رژیم صهیونی و آمریکا و ایران] مدت زیادی طول نخواهد کشید. این به نفع ایالات متحده یا اسرائیلیها نیست.
این کارشناس افزود که با این حال، رژیم صهیونیستی و ایالات متحده «اهداف استراتژیک متفاوتی دارند و فضای بسیار کمی برای تطبیق دادن آنها وجود دارد.»
ارزیابی مقامات آمریکایی: ایران طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده، علیه ما تلافی می کند
انتخاب | مقامات آمریکایی به رویترز گفتند که ایالات متحده معتقد است انتقام ایران علیه نیروهای آمریکایی، احتمالا به زودی رخ می دهد. این انتقام ممکن است در یک یا دو روز آینده رخ دهد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: به آمریکا پاسخ خواهیم داد/ تنبیه نتانیاهو با قدرت ادامه خواهد داشت
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در واکنش به اقدام اخیر آمریکا علیه ایران بیان کرد: متناسب با اقدام آمریکا علیهشان اقدام میکنیم.
سرلشکر موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در واکنش به اقدام اخیر آمریکا علیه ایران، تأکید کرد: تنبیه نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، با قدرت ادامه خواهد داشت.
وی بیان کرد که این اقدامات متناسب با اقدامات متجاوزانه آمریکا انجام خواهد شد.
سرلشکر موسوی در سخنانی به حملات اخیر ترامپ به خاک ایران اشاره کرده و گفت: این جنایت و حرمتشکنی بیپاسخ نخواهد ماند.
وی افزود که این اقدام ترامپ ناشی از استیصال و ضعف نتانیاهو بوده و هدف آن کمک به رژیم صهیونیستی است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین از حضور و همبستگی مردم ایران در حمایت از نیروهای مسلح تقدیر کرده و گفت: این حمایتها قوت قلب ماست و عشق ملت به رزمندگان ما، نیروی محرکهای برای پاسخگویی به تهدیدات دشمن خواهد بود.
سرلشکر موسوی در پایان با ابراز عشق و ارادت به ملت ایران، تأکید کرد که نیروهای مسلح هرگز با هیچ متجاوزی مماشات نخواهند کرد و قاطعانه پاسخ خواهند داد.
مقام ارشد ایرانی به سیانان: آماده جنگی طولانی هستیم
یک مقام ارشد ایرانی در گفتوگو با شبکه CNN اعلام کرد: ما میخواهیم واشنگتن بهجای اینکه بدون پرداخت هیچ هزینهای از اسرائیل حمایت کند، مستقیماً هزینه جنگ را بپردازد.