آخرین اخبار سیاست خارجی

عراقچی،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

عراقچی: چون برخی بندهای برجام به نفع ایران است از آن خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم

وزیر امور خارجه امروز در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به سوال نماینده شهر کرد در باره پایان توافق برجام پاسخ داد. به گزارش ایسنا؛ ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون…

کاخ سفید تبادل اطلاعات با کنگره درباره ایران را محدود می‌کند



کنگره آمریکا،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
در پی درز برخی گزارش‌های اطلاعاتی که فاش می‌کنند حملات آمریکا باعث ضربه کاری به تأسیسات هسته‌ای ایران نشده کاخ سفید تصمیم به محدود کردن تبادل اطلاعات با کنگره گرفته است.

به گزارش تسنیم، کاخ سفید در پی انتشار اطلاعاتی که فاش می‌کند حملات آمریکا به نابودی برنامه هسته‌ای ایران منجر نشده است قصد دارد اشتراک اطلاعات اطلاعاتی با اعضای کنگره را محدود کند. 

 

یک مقام ارشد کاخ سفید این موضوع را در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی نیوز تأیید کرده است. وی اعلام کرد که دولت قصد دارد اطلاعات کمتری را از طریق سیستم موسوم به «کاپنت» ارائه کند. 

 

کاپنت برنامه‌ای برای به اشتراک گذاشتن اسناد طبقه‌بندی‌شده با کنگره است. 

 

این تصمیم به طور حتم با مخالفت دموکرات‌ها روبرو خواهد شد که دولت دونالد ترامپ را به تلاش برای پنهان کردن ناکامی‌ها در حمله به سه تأسیسات هسته‌ای در ایران متهم می‌کنند. 

 

چاک شومر، رهبر اقلیت سنا، این تصمیم را محکوم کرده و آن را تلاشی برای جلوگیری از انتشار حقایق توصیف کرد. 

 

مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان که همانند ترامپ جمهوری‌خواه است از گزارش ارزیابی اولیه آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا که نشان می‌داد برنامه هسته‌ای ایران تنها سه تا شش ماه به عقب رانده شده انتقاد شدید کرد. 

 

با وجود اقدامات دولت برای جلوگیری از افشای اطلاعات، هنوز مشخص نیست که آیا این افشای اطلاعات از سوی یکی از اعضای کنگره صورت گرفته است یا خیر.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------