آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

عضو ارشد شورای آتلانتیک: مذاکرات فنی بین آمریکا و ایران «واقعاً سخت» خواهد بود/ احتمال کشیده شدن مذاکرات به بیش از ۶۰ روز

یک تحلیلگر ارشد سیاسی می‌گوید: مذاکرات فنی آینده میان ایران و آمریکا بسیار سخت خواهد بود. به گزارش شفقنا؛ الجزیره نوشت: «توماس واریک» عضو ارشد غیرمقیم شورای آتلانتیک،…

بلینکن:در صورت بازگشت تهران به تعهدات برجامی، مسیر دیپلماسی را پیش می‌گیریم



 اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی ,وزیر خارجه آمریکا
وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» گفت که در صورت بازگشت تهران به تعهدات برجامی خود، واشنگتن مسیر دیپلماسی را در پیش می‌گیرد. 

به گزارش ایلنا به نقل از سی‌ان‌ان، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با این شبکه خبری گفت که در صورت بازگشت تهران به تعهدات برجامی خود، واشنگتن مسیر دیپلماسی را در پیش می‌گیرد.

 

بلینکن گفت که مشکلی که در حال حاضر وجود دارد، این است که ایران به طور متوالی در حال پایان دادن به محدودیت‌های اعمال‌شده است.

 

وی ادامه داد: «نخستین مسأله بسیار کلیدی، بازگشت ایران به پایبندی به تعهدات خود است. تا تحقق این امر فاصله زیادی وجود دارد اما در صورت انجام آن، دیپلماسی وجود دارد و ما در این مسیر گام خواهیم برداشت».

 

بلینکن در پاسخ به این پرسش که «بنابراین ایران باید گام اول را بردارد»، گفت که «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا درباره این مسأله کاملا صریح بوده است. اگر آنها به پایبندی به تعهدات برجامی خود بازگردند، ما نیز مسیر مشابهی در پیش خواهیم گرفت.

 

وزیر خارجه آمریکا با تکرار برخی مواضع توجیه‌ناپذیر، خواستار گنجاندن برنامه موشکی ایران در توافق شد.

 

این مقام آمریکایی بار دیگر به تعهد کشورش به حمایت از عربستان سعودی تأکید کرد.

  

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------