ترامپ: دوست دارم پاپ جدید باشم/ شعار من اول آمریکا است نه چین



ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا در صدمین روز ریاست جمهوری خود با بیان اینکه در ۱۰۰ روز به دستاوردهایی رسیده ایم که در ۱۰۰ سال حاصل نشده بود، گفت: شعار من، اول آمریکا است نه چین.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا عصر سه شنبه به وقت محلی در ایالت میشیگان به مناسبت صدمین روز از آغاز به کار دولتش با بیان این ادعا که در آغاز عصر طلایی آمریکا هستیم، افزود: امروز ما صدمین روز موفقیت‌آمیز تشکیل بهترین دولت در تاریخ کشورمان را جشن می‌گیریم.

 

رئیس جمهوری آمریکا خطاب به حاضران در این گردهمایی گفت: «بعد از دهه‌ها سیاستمدارانی که دیترویت را ویران کردند تا پکن را بسازند، اکنون شما، یک حامی واقعی برای کارگران در کاخ سفید دارید. من به‌جای اینکه چین را در اولویت قرار دهم، میشیگان را در اولویت قرار می‌دهم و آمریکا را در اولویت قرار می‌دهم.»

 

ترامپ که صدمین روز دولت دوم خود را در جمع هوادارانش جشن گرفته است، افزود: چین مشاغل بیشتری را از ما گرفته است، بیشتر از هر کشوری که تا به حال از کشور دیگری گرفته است.

 

ترامپ اعتبار نظرسنجی‌هایی که میزان محبوبیت او را در صد روز اول دولتش پایین نشان می‌دادند، زیر سوال برد و وعده داد: ما تورم را از بین و به موضوع هدر رفتن میلیاردها دلار پایان خواهیم داد و عظمت آمریکا را احیا خواهیم کرد.

 

ترامپ باردیگر به جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو)، تاخت، بدون آن‌که مستقیماً نامی از او ببرد و در جمع هواداران خود در شهر وارن گفت: تورم عملاً کاهش یافته و نرخ بهره نیز پایین آمده، با وجود اینکه من فردی در فدرال رزرو دارم که واقعاً کارش را خوب انجام نمی‌دهد، البته نمی‌خواهم این را بگویم! می‌دانم که باید بگذارم او کار خودش را بکند، اما باور کنید من خیلی بیشتر از او درباره نرخ بهره می‌دانم.

 

ترامپ همزمان به سی‌ان‌ان، «MSNDC» و ‌پاول رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) حمله کرد و در مورد او گفت:  «من او را برای انجام پست‌ترین کارهای خانه هم استخدام نمی‌کنم»

 

این اظهارات تازه‌ترین حمله ترامپ به پاول طی هفته‌های اخیر است. او در اوایل ماه جاری، پاول را «بازنده‌ای بزرگ» خوانده و گفته بود که برکناری‌اش هرچه زودتر باید اتفاق بیفتد، هرچند چند روز بعد، لحن خود را تعدیل کرده و گفت «قصدی برای برکناری او ندارد.»

 

ترامپ بارها از پاول به‌دلیل بالا نگه داشتن نرخ بهره انتقاد کرده، در حالی که پاول تأکید کرده است تصمیم‌گیری درباره نرخ‌ها فقط پس از بررسی دقیق شرایط اقتصادی انجام می‌شود.

 

به گزارش سی ان ان، مشاوران ترامپ به او هشدار داده‌اند که برکناری رئیس فدرال رزرو می‌تواند تبعات حقوقی و اقتصادی جدی به همراه داشته باشد.

 

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه سخنانش با بیان اینکه در عرض سه ماه، ۳۵۰ هزار شغل ایجاد کرده‌ایم، افزود: ما می‌خواهیم ارتشی قوی داشته باشیم و از مرزهای خود محافظت کنیم. ما می خواهیم امنیت را به مرزهای خود بازگردانیم.

 

او گفت: جمهوری‌خواهان کنگره کاملاً از ما حمایت می‌کنند، اما ما به حمایت برخی از دموکرات‌ها نیاز داریم.

 

ترامپ ادامه داد: ما از شر کسانی که به قیمت کشور ما خودشان را ثروتمند کرده‌اند، خلاص خواهیم شد. شعار من اول آمریکاست، نه اول چین. ما دولت پنهان در ایالات متحده را از بین خواهیم برد.

 

او افزود: انتخابات اخیر چهره کشور را تغییر داد. ما با وجود تقلب در انتخابات پیروز شدیم. ما با اعدادی پیروز شدیم که برای جعل کردن خیلی بزرگ بودند. همه به آمریکا احترام می‌گذارند و از سراسر جهان می‌آیند تا رئیس‌جمهور شما را ببینند.

 

ترامپ گفت: ما بزرگترین تغییر را در مرز جنوبی خود ایجاد کرده‌ایم، پس از آنکه دولت قبلی به باندهای تبهکار اجازه ورود به آن را داد. ما میزان عبور غیرقانونی مهاجران را ۹۹.۹ درصد کاهش داده‌ایم.

 

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: در ۱۰۰ روز گذشته فقط ۳ مهاجر غیرقانونی از مرز ما عبور کرده‌اند. کامالا هریس (معاون سابق رئیس جمهوری آمریکا) مسئول مرزبانی بود و به مدت چهار سال با هیچ مقام مهاجرتی گفت و گو نکرد.

 

ترامپ افزود: دموکرات‌های چپ‌گرای رادیکال به هزاران مجرم اجازه ورود به کشور را دادند. مهاجران غیرقانونی در دوران ریاست جمهوری بایدن با هواپیماهایی که عملیات آنها تحت پوشش دولت بود، وارد کشور شدند.

 

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: چند روز پس از ریاست جمهوری، فرمان اجرایی برای محافظت از مرزها و حذف قاتلان از کشور امضا کردم. ما تعداد زیادی از مهاجران غیرقانونی را اخراج می‌کنیم.

 

ترامپ همچنین در سخنانی در پایگاه گارد ملی هوایی «سلفریج» در میشیگان، وعده داد که این پایگاه را بازسازی و تقویت خواهد کرد. رئیس جمهوری آمریکا وعده داد که این پایگاه به‌زودی ۲۱ فروند جنگنده بوئینگ F-۱۵EX دریافت خواهد کرد تا ناوگان سالخورده فعلی آن جایگزین شود.

 

او همچنین بار دیگر وعده داد که بودجه نظامی آمریکا را به رکورد تاریخی یک تریلیون دلار افزایش خواهد داد؛ رقمی که به معنای افزایش ۱۲ درصدی در هزینه‌های نظامی است.

 

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه به دستور خود برای آغاز ساخت سامانه پدافند هوایی "گنبد طلایی" جهت حفاظت از خاک اصلی ایالات متحده اشاره کرد در حالی که بسیاری از کارشناسان، تحقق چنین طرحی را غیرواقع‌گرایانه می‌دانند.

 

ترامپ در طول سخنرانی خود به پیروزی در میشیگان اشاره کرد و گفت: «دوستانم را فراموش نمی‌کنم، و میشیگان همیشه دوست من بوده است.»

 

به زودی با هند به توافق خواهیم رسید

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در گفت و گو با خبرنگاران افزود که فکر می‌کند ایالات متحده و هند به‌زودی به توافق خواهند رسید.

 

تاکنون هیچ توافق تجاری جدیدی با هیچ کشوری اعلام نشده است اما رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرد: در مذاکرات با هند پیشرفت خوبی داشته‌ایم.

 

هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی ایالات متحده، نیز به شبکه سی ان بی سی این کشور گفت که آمریکا با یک کشور به توافق رسیده است، اما این توافق هنوز نیاز به تأیید پارلمان و نخست‌وزیر آن کشور دارد.

 

لوتنیک گفت: «من توافق را نهایی کرده‌ام... اما باید منتظر بمانم تا نخست‌وزیر آن کشور و پارلمانشان آن را تأیید کنند.»

 

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه گفت و گو با خبرنگاران همچنین افزود: اگر خودروسازان نتوانند قطعات مورد نیاز را تامین کنند، نمی‌خواهیم آنها را مجازات کنیم.

 

ترامپ همچنین درباره گفت و گوی تلفنی خود با رئیس شرکت آمازون گفت که تماس تلفنی «بسیار خوبی» با جف بزوس، بنیان‌گذار شرکت آمازون، داشته است.

 

این اظهارات پس از آن مطرح شد که آمازون تصمیم گرفت از نمایش هزینه‌های تعرفه‌های اعمال‌شده از سوی دولت آمریکا در کنار قیمت محصولات خود صرف‌نظر کند.

 

شبکه سی ان ان گزارش داد که ترامپ در این گفت و گوی تلفنی ، نارضایتی خود را نسبت به گزارش‌هایی ابراز کرد که نشان می‌داد آمازون در حال بررسی افزودن اطلاعات مربوط به هزینه‌های تعرفه‌های گمرکی به صفحه فروش برخی محصولات است.

 

ترامپ درباره تماس خود با بزوس، گفت: عالی بود. جف بزوس بسیار خوش‌برخورد بود. فوق‌العاده بود. او خیلی سریع مساله را حل کرد و تصمیم درستی گرفت. آدم خوبی است.

 

مایلم پاپ بشوم

دونالد ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه چه کسی پاپ بعدی واتیکان خواهد بود، گفت: «من مایلم پاپ بشوم!»

 

البته فورا لحن شوخی خود را به لحنی جدی تغییر داد و گفت: «هیچ ترجیحی ندارم» اما با این حال کاردینالی از نیویورک را نام برد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین از سفر آتی خود به آفریقا خبر داد و گفت: «من قطعا در آینده به آفریقا سفر خواهم کرد.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------