آخرین اخبار بین الملل

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

بمباران گسترده زیرساخت‌های حزب‌الله توسط نیروی هوایی اسرائیل در جنوب لبنان

منابع لبنانی از حملات توپخانه‌ای سنگین اسرائیل و انفجارهای شدید در جنوب این کشور خبر دادند. منابع لبنانی اعلام کردند که ارتش اسرائیل مجدداً…

بمباران گسترده زیرساخت‌های حزب‌الله توسط نیروی هوایی اسرائیل در جنوب لبنان



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
منابع لبنانی از حملات توپخانه‌ای سنگین اسرائیل و انفجارهای شدید در جنوب این کشور خبر دادند.

منابع لبنانی اعلام کردند که ارتش اسرائیل مجدداً چندین شهر و روستا در جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داد که خسارات گسترده‌ای به بار آورد.

خبرگزاری ملی رسمی لبنان امروز گزارش داد که نیروهای اشغالگر صهیونیستی چندین منطقه را در داخل و اطراف شهر زوطر شرقی با مسلسل هدف قرار دادند. نیروهای اشغالگر همچنین حملات توپخانه‌ای سنگینی در اطراف این شهر به سمت منطقه مفدون انجام دادند.

 

بر اساس این گزارش، یک تانک مرکاوا ارتش صهیونیستی هم شهرهای برعشیت و بیت یاحون در جنوب لبنان را هدف قرار داد. یک خانه هم در حومه برعشیت هدف حملات توپخانه‌ای ارتش اشغالگر قرار گرفت.

منابع لبنانی اعلام کردند که این حملات از دیشب و صبح امروز همزمان با مجموعه‌ای از عملیات‌های انفجاری گسترده ارتش صهیونیستی، صورت گرفته است.

این منابع تاکید کردند که دشمن اسرائیلی از صبح امروز 12 عملیات انفجاری و یک حمله هوایی به شهرک المنصوری در جنوب لبنان انجام داده است. علاوه بر آن انفجارهای مهیبی در شرق شهر الخیام و در وادی السلوقی و دو انفجار دیگر در شهر بنی حیان رخ داده است.

 

در یک تجاوز دیگر، یک کوادکوپتر ارتش صهیونیستی بمب‌هایی را بر روی خانه‌های غیرنظامیان در شهر بنی حیان پرتاب کرد، همزمان با آن حملات توپخانه‌ای باعث آتش‌سوزی در منطقه وادی الجوز در شهر شبعا شد.

همچنین خودروهای نظامی دشمن صهیونیستی گلوله و بمب‌های آتش‌زا به سمت شهر کفرشوبا شلیک کردند.

خبرگزاری ملی لبنان گزارش داد که ارتش اسرائیل انفجار سیستماتیک خانه‌ها و زیرساخت‌ها در شهر المنصوری در جنوب صور را همزمان با حملات توپخانه‌ای سنگین ادامه می‌دهد.

بر اساس این گزارش‌ها، ارتش اسرائیل اخیراً به استفاده از روش‌های جدید برای تخریب خانه‌ها و مناطق مسکونی بدون دسترسی فیزیکی به آنها متوسل شده است. این روش شامل انداختن بشکه‌های حاوی مواد منفجره قوی از پهپادهای اسرائیلی بر روی پشت بام‌ها قبل از انفجار آنهاست.

 

منابع لبنانی اعلام کردند که از بامداد امروز شهر المنصوری و مناطق اطراف آن شاهد بیش از ده انفجار شدید بوده است که باعث لرزش‌های شدیدی شده که توسط ساکنان صور و روستاهای اطراف احساس شده است.

شب گذشته فرماندهی ارتش لبنان با صدور بیانیه‌ای در واکنش به تداوم و تشدید حملات وحشیانه‌ صهیونیست‌ها اعلاکم کرد که اشغالگران اسرائیلی 85 درصد از خانه‌ها را به طور کامل و 15 درصد را به طور جزئی تخریب کردند. همچنین از تاریخ امضای توافقنامه چارچوب در 26 ژوئن گذشته تا به امروز نیروهای اشغالگر اسرائیلی به این توافقنامه پایبند نبوده‌اند و تعداد موارد نقض به حدود 7700 مورد رسیده است.

 

در ادامه این بیانیه تاکید شده است که نیروهای اشغالگر اسرائیلی همچنین بارها به سمت پرسنل و گشت‌های ارتش لبنان تیراندازی کرده‌اند. ادامه حملات اسرائیلی‌ها و نقض مکرر آتش بس به ویژه طی روزهای اخیر، منجر به موج جدیدی از آوارگی از مناطقی شده است که مناطق امن محسوب می‌شدند.

فرماندهی ارتش لبنان همچنین تصریح کرد که هدف اشغالگران اسرائیلی تضعیف اعتبار ارتش در داخل لبنان و در برابر جامعه بین‌المللی است. بار دیگر تاکید می‌کنیم که توقف تجاوزات اسرائیل و پایان دادن به نقض مکرر آتش بس برای تکمیل استقرار ارتش لبنان و انجام وظایف خود مطابق با توافقنامه چارچوب، ضروری است./تسنیم

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------