لاوروف: روسیه آماده مذاکره با اوکراین است
- مجموعه: اخبار بین الملل
- تاریخ انتشار : شنبه, ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ ۲۱:۴۶

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، دعوت این کشور از ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، برای سفر به مسکو را «اقدامی مبتنی بر حسن نیت» توصیف کرد.
به گزارش فرارو به نقل از خبرگزاری روسی وستی (Vesti)، لاوروف در پاسخ به پرسشی درباره پیشنهاد زلنسکی برای دیدار با ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، در ایالات متحده گفت: به گمان من، دیمیتری پسکوف پیشتر در این باره صحبت کرده است. دعوتی برای این فرد ارسال شده است. اگر او خواهان دیدار است، بیاید.
او افزود: این خود اقدام بزرگی از سوی ما در راستای حسن نیت است، چرا که او هنوز فرمان ممنوعیت تماس با پوتین و تیمش را لغو نکرده است. بنابراین، ما در این زمینه حسن نیت داریم.
لاوروف همچنین مدعی شد که روسیه همچنان برای گفتگو با اوکراین آمادگی دارد، اما در جریان چنین گفتگوهایی جنگ را متوقف نخواهد کرد.
پیشتر در ۱۲ سپتامبر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی مطبوعاتی رهبر روسیه، گفته بود که اگر زلنسکی واقعاً خواهان دیدار با پوتین است، میتواند به مسکو بیاید.
در همین حال، یوری اوشاکوف، دستیار پوتین، اظهار داشت: موضوع سفر رهبر روسیه به اجلاس گروه ۲۰ (G۲۰) هنوز مورد بحث قرار نگرفته است.
ولودیمیر زلنسکی گفته است که اگر ولادیمیر پوتین در اجلاس گروه ۲۰ که برای ماه دسامبر برنامهریزی شده است شرکت کند، او نیز برای حضور در این اجلاس به میامی سفر کرده و با رهبر روسیه دیدار خواهد کرد.












