آمریکا کانال های ارتباطی خود را با طالبان حفظ می کند/۴۵۰ تن از نیروهای طالبان در درگیری با جبهه مقاومت کشته شدند



 وزارت امنیت داخلی آمریکا,اخباربین الملل ,خبرهای بین الملل
آلخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا جمعه شب گفت: انتظار میرود ایالات متحده بیش از ۵۰ هزار افغان که از کشور خارج شده اند را بپذیرد. 

به گزارش ایرنا از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مایورکاس در کنفرانس خبری اعلام کرد که پس از سقوط کابل به عنوان بخشی از تعهد آمریکا برای کمک به افرادی که در جنگ دو دهه به آمریکا کمک کردند و دیگران که تحت حکومت طالبان آسیب پذیر هستند، انتظار می رود که حداقل ۵۰ هزار افغان در پی سقوط کابل در ایالات متحده پذیرفته شوند.

 

وزیر امنیت داخلی آمریکا افزود: ده ها هزار افغان در حال حاضر مراحل امنیتی خود را پشت سر گذاشته اند و برای آغاز روند اسکان وارد ایالات متحده شده اند.

 

طبق گزارشات بدست آمده، ارتش آمریکا به همراهی دیگر کشورها نزدیک به ۱۳۰ هزار نفر را از افغانستان خارج کرده اند. بسیاری از این افراد هنوز در حال انتقال هستند و در کشورهای دیگر از جمله آلمان، اسپانیا، کویت و قطر تحت بررسی و غربالگری امنیتی قرار می گیرند.

 

مایورکاس بدون ارائه جزئیات بیشتر گفت: برخی از شهروندان افغان که از کشور خارج شده اند به دلیل "اطلاعات خطرناک" در کشورهای ترانزیت متوقف شده اند.

 

به گفته وزیر امنیت داخلی آمریکا، تاکنون بیش از ۴۰ هزار نفر وارد آمریکا شده اند که حدود ۲۰ درصد از آنان شهروندان ایالات متحده یا مقیم دائم هستند، بقیه افرادی هستند که ویزای ویژه مهاجرت را دریافت کرده اند یا در حال دریافت هستند.

 

طبق برنامه ارتش آمریکا هشت پایگاه نظامی این کشور از جمله فورت لی، فورت بلیس و پایگاه هوایی هولومن به عنوان محل اسکان موقت برای افغان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

 

طالبان: آمریکا در فرهنگ ما دخالت نکند/خروج آمریکا از افغانستان پایان یک فصل بود

سخنگوی طالبان در مصاحبه‌ای ضمن تاکید مجدد بر این که طالبان مشکلی با تحصیل و کار زنان افغان ندارد، گفت که مخالف دیدگاه‌های غربی در این باره است.

 

 وزارت امنیت داخلی آمریکا,اخباربین الملل ,خبرهای بین الملل

به گزارش ایسنا، گروه طالبان بارها پس از تصرف افغانستان تأکید کرده علیرغم نگرانی‌های گسترده بین المللی" هیچ مشکلی در رابطه با حقوق زنان وجود نخواهد داشت".

 

سهیل شاهین، سخنگوی این گروه در مصاحبه با "فاکس نیوز" گفت که او مخالف دیدگاه‌های غربی است که اصرار دارند زنان باید بدون حجاب آموزش ببینند.

 

شاهین افزود: "تفاوت فرهنگی وجود دارد. فرهنگ ما می‌گوید که آنها می‌توانند با حجاب آموزش ببینند و می‌توانند با حجاب کار کنند."

 

وی عنوان داشت: "تفاوت فرهنگی وجود دارد ما نباید به دنبال تغییر فرهنگ یکدیگر باشیم ماقصد تغییر دادن فرهنگ شما را نداریم شما هم نباید داشته باشید."

 

شاهین در پاسخ به سوالی در مورد روابط آینده با ایالات متحده گفت که تمرکز باید بر نحوه همکاری مثبت و سازنده باشد که به نفع هر دو طرف است.

 

سخنگوی طالبان خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان را "پایان یک فصل در تاریخ این کشور" توصیف کرد.

 

وی افزود: "از نظر ما، این یک اشغالگری بود که ما با مقاومت به آن پایان دادیم  و اکنون این موضوع جزوی از گذشته است و ما باید بر آینده تمرکز کنیم."

 

اظهارات شاهین در حالی منتشر شده که گزارش‌هایی مبنی بر اعلام دولت موقت جدید در کابل منتشر شده و منابع می‌کویند ملا عبدالغنی برادر ، بنیانگذار طالبان ، رئیس آن خواهد بود.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------