برد مهم پرسپولیس مقابل ذوب آهن برای بقای هاشمیان | پیروزی ملوان و چادرملو در شب توقف مس



دیدار پرسپولیس و ذوب آهن،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
پرسپولیس در هفته هشتم لیگ برتر اولین برد خانگی خود را به دست آورد و از سد ذوب‌آهن اصفهان گذشت.

به گزارش تسنیم، تیم‌های پرسپولیس و ذوب‌آهن اصفهان در چارچوب هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 17 امروز (جمعه) در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف هم رفتند که این مسابقه با پیروزی 2 بر صفر سرخپوشان به پایان رسید تا هاشمیان اولین برد خانگی خود در این فصل را به دست بیاورد.

 

در حالی که پرسپولیس در دقیقه 38 این بازی روی شوت فنی محمد عمری با یک گل از حریف خود پیش افتاد، ذوب‌آهن در نیمه دوم توپ و میدان را در اختیار داشت، اما تلاش‌های شاگردان قاسم حدادی‌فر فایده‌ای نداشت تا اینکه علی علیپور روی یک ضد حمله در دقیقه 82 دومین گل پرسپولیس را هم وارد دروازه حریف اصفهانی خود کرد.

 

این برد در شرایطی به دست آمد که شنیده می‌شود وحید هاشمیان آخرین حضور خود روی نیمکت پرسپولیس را تجربه کرد و به زودی اوسمار ویرا جانشین او روی نیمکت خواهد شد. سرخ‌های پایتخت از هفت بازی قبلی خود تنها یک پیروزی مقابل سپاهان به دست آورده و در پنج بازی به تساوی رسیده و نتیجه یک دیدار را هم واگذار کرده بودند.

 

با نتیجه‌ای که در این بازی رقم خورد، پرسپولیس 11 امتیازی شد و در رده چهارم جدول لیگ برتر قرار گرفت. ذوب‌آهن نیز با شش امتیاز در رده چهاردهم جدول ایستاد.

 

پیروزی ملوان و چادرملو در شب توقف مس

هفته هشتم مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور از ساعت 17 امروز (جمعه) با دو بازی پیگیری شد که نتایج زیر در این دو دیدار ثبت شد:

 

ملوان بندر انزلی 2 - استقلال خوزستان یک

گل‌ها: امیر رضا افسرده (23) و امیر سواعد (84) برای ملوان و امیرمحمد سیمان‌پور (87) برای استقلال خوزستان

 

اخطار: سیدعلی یحیی‌زاده از ملوان و حمید بوحمدان، حجت احمدی و قاسم لطیفی از استقلال خوزستان

 

چادرملو اردکان 2- خیبر خرم آباد یک

تیم‌های فوتبال چادرملو خیبر در هفته هشتم لیگ برتر امروز جمعه دوم آبان و از ساعت ۱۶:۳۰ با قضاوت سید رضا مهدوی به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود شاگردان سعید اخباری خاتمه یافت.

 

چادرملو با کسب این پیروزی ۱۱ امتیازی شد و خیبر هم ۱۰ امتیازی باقی ماند.

 

آلومینیوم اراک صفر - مس رفسنجان صفر

اخطار: امیرمحمد هوشمند از آلومینیوم

 

قوی سپید انزلی با کسب سومین برد خود در لیگ بیست‌وپنجم، امتیازاتش را به عدد 12 رساند و موقتاً در جایگاه سوم جدول قرار گرفت. آبی‌های اهوازی هم که برای دومین هفته متوالی شکست خوردند، با هشت امتیاز در جایگاه یازدهم جدول ایستاده‌اند.

 

آلومینیوم که در سه هفته نخست لیگ برتر با پیراهن سفید به میدان رفته و متحمل سه شکست شده بود، در چهار هفته بعدی چهار پیروزی با پیراهن صورتی خود به دست آورد. این اولین تساوی تیم مجتبی حسینی با پیراهن خوش‌یمن بود که سبب شد آلومینیوم با 13 امتیاز موقتاً صدرنشین شود. مس هم با شش امتیاز در رتبه پانزدهم جای دارد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------