چین تولید واکسن‌های کرونایش را سه برابر کرده است/ آسترازنکا اثربخشی واکسن کرونایش را تا ۷۶ درصد پایین آورد



تولید واکسن‌های کرونا,اخبار امروز,اخبار جدید
رسانه‌های دولتی چین روز چهارشنبه گزارش کردند که میزان روزانه تولید واکسن‌های کرونا در این کشور از ۱.۵ میلیون دوز روزانه در اول فوریه (۱۳ بهمن) به حدود ۵ میلیون دوز در روز در حال حاضر رسیده است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز کمیسیون ملی بهداشت چین روز چهارشنبه اعلام کرد تا روز سه‌شنبه ۸۲.۸۵ میلیون دوز واکسن کرونا در این کشور تزریق شده است که در مقایسه با ۷۴.۹۶ میلیون دوز تجویزشده تا پایان روز شنبه، شتاب گرفتن قابل‌توجه روند واکسیناسیون را نشان می‌دهد.

 

محاسبات رویترز بر اساس داده‌های رسمی میانگین تجویز ۲.۶ میلیون دوز واکسن در فاصله ۲۱ تا ۲۳ مارس (اول تا سوم فروردین) را نشان می‌دهد که بیشتر از میانگین ۱.۷ میلیون دوز تجویز واکسن روزانه در فاصله ۱۵ تا ۲۰ مارس (۲۵ تا ۳۰ اسفند) است.

 

فن جیزان، معاون رئیس مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های چین روز دوشنبه گفت که انتظار دارد افزایش قابل‌توجهی در شمار واکسیناسیون کرونا در این کشور از ماه آوریل (اواسط فروردین) به بعد رخ دهد.

 

هدف چین واکسیناسیون ۴۰ درصد جمعیت ۱.۴ میلیارد نفری‌اش تا میانه سال میلادی جاری است.

 

چین در میان نخستین کشورهایی بود که تجویز واکسن‌های کرونا به عموم را در سال پیش آغاز کرد و تا به حال میلیون‌ها دوز واکسن به کشورهای دیگر صادر کرده است، اما میزان واکسیناسیون در این کشور عقب‌تر از کشورهایی مانند آمریکا و بریتانیا است.

 

شرکت سینوواک بیوتک، سازنده واکسن کرونای چینی «کروناواک» روز دوشنبه اعلام کرد ۱۶۰ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ تولیدی‌اش را به ۱۸ کشور و منطقه  (از جمله خود چین )‌صادر کرده  و بیش از ۷۰ میلیون از دوز از واکسن‌هایش تاکنون به افراد تزریق شده‌اند.

 

 

انتقاد آمریکایی‌ها نتیجه داد: آسترازنکا اثربخشی واکسن کرونایش را تا ۷۶ درصد پایین آورد

شرکت داروسازی انگلیسی آسترازنکا پس از انتقادها درباره اینکه در اعلام نتایج کارآزمایی بالینی واکسنش در آمریکا از اطلاعات قدیمی استفاده کرده است، روز پنجشنبه میزان اثربخشی آن را تا ۷۶ درصد پایین آورد.

تولید واکسن‌های کرونا,اخبار امروز,اخبار جدید

 

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز شرکت آسترازنکا در بیانیه جدیدش اعلام کرد که واکسن کرونایش (که با همکاری با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است) در پیشگیری از بیماری علامت‌دار کووید-۱۹ اثربخشی ۷۶ درصدی داشته و این نتایج را به «هیات پایش داده‌ها و ایمنی» (DSMB) آمریکا تحویل داده است.

 

این هیات گروهی مستقل از کارشناسان هستند که بر داده‌های مربوط به بی‌خطر بودن و اثربخشی فراورده درمانی در حین انجام کارآزمایی بالینی نظارت دارند.

 

این تحول پس از آن صورت می‌گیرد که مقامات بهداشتی آمریکا به طور علنی از این شرکت داروسازی به خاطر استفاده از «اطلاعات قدیمی» برای نشان دادن میزان اثربخشی واکسنشان در کارآزمایی مرحله سوم در آمریکا انتقاد کردند.

  

ای میزان جدید اعلام شده اندکی کمتر از میزان ۷۹ درصدی است که قبلا آسترازنکا گزارش داده بود. هیچکدام از دریافت‌کنندگان واکسن آسترازنکا در کارآزمایی بالینی آمریکایی دچار بیماری شدید نشدند و این واکسن در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اثربخشی ۸۵ درصدی داشت.

 

اما حتی ارائه این داده‌های جدید ممکن است چالش‌های واکسن آسترازنکا را در آمریکا حل نکند، چرا که اشتباهات مکرر در ارائه نتایج که باعث سردرگمی و بی‌اعتمادی نسبت به آن شده، ممکن است باعث سختگیری بیشتر در بررسی داده‌ها و به تاخیر افتادن تایید این واکسن در این کشور شود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------