گسترش کرونای دلتا در چین و آمریکا/ کرونای بعدی می تواند از هر ۳ نفر جان یک نفر را بگیرد



کرونای دلتا ,اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی
چین بعد از زمان نخستین همه گیری کووید- ۱۹ در ووهان، هم اکنون دفعه دیگر با بیشترین مورد شیوع ویروس کرونا مواجه شده است. 

 به گزارش ایسنا، طبق آمار منتشر شده موارد ابتلا به نوع بسیار مسری ترِ ویروس کرونا (corona) موسوم به سویه دلتا که نخستین بار در شهر نانجینگ شناسایی شد، به پنج استان دیگر این کشور و همچنین به پکن نیز گسترش یافته است.

 

استان جیانگ سو، جایی که نانجینگ در آن قرار دارد در قرنطینه شدید قرار گرفته است. در همین حال دستور ماندن در خانه برای ساکنان منطقه چانگ پینگ بنا شده در حومه شمال غربی پکن صادر شده است.

 

شیوع سویه جدید بیماری در این شهر، نخستین بار در ۲۰ ژوئیه در فرودگاه شلوغ بین المللی نانجینگ لوکو مشاهده شد.

 

به گفته دینگ جی، معاون مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های نانجینگ، نخستین موارد ناشی از شیوع بیماری ابتدا در کارگران فرودگاه که به تمیز کردن هواپیمایی که از روسیه آمده بود مشغول بودند، مشاهده شد.

 

خبرگزاری دولتی چین شینهوا گزارش داد که کارگران از اقدامات بهداشتی دقیق پیروی نمی کنند. نتایج توالی ژن ۵۲ مورد مرتبط با شیوع بیماری نشان داد که همه آنها توسط نوع دلتا آلوده شده اند.

 

به گزارش رویترز، چین روز پنجشنبه ۶۴ مورد جدید و ۴۹ مورد در روز قبل از آن گزارش کرده است. همینطور از ۲۹ ژوئیه، چین بیش از ۹۲ هزار مورد جدید ابتلا به کووید- ۱۹ را تائید نموده است. شمار قربانیان ویروس کرونا (corona) در چین بدون تغییر باقی مانده و به ۴۶۳۶ نفر رسیده است.

 

به نوشته ایندیپندنت، سازمان بهداشت جهانی نسبت به نوع دلتا که بسیار سریع تر از سویه های قبلی سرایت می کند، هشدار داده است. این نوع ویروس برای نخستین بار در هند شناسایی شد و گفته می شود که میتواند عامل چندین شیوع دیگر در سراسر جهان باشد.

 

گزارش لو رفته از روندِ اشتباه مبارزه با کرونا در آمریکا

بر اساس تحقیقات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) که اسناد آن به دست روزنامه واشنگتن‌پست و همچنین به رؤیت خبرگزاری فرانسه رسیده است، موارد ابتلا به سویه دلتای ویروس کرونا در این کشور به سرعت رو به افزایش است و احتمالا باعث ایجاد وضعیت «حاد» ابتلا حتی در میان واکسینه شدگان می‌شود.

 

به گزارش ایسنا، در این گزارش تاکید شده که سویه دلتا به همان سرعت گسترش عفونت‌هایی مانند آبله مرغان در حال شیوع است و بر این اساس این ویروس را باید یکی از مسری‌ترین ویروس‌های شناخته شده در جهان دانست.

 

در این سند آمده است که شیوع این گونه، در میان افراد کاملا واکسینه شده نیز به اندازه افراد واکسینه نشده بالاست و بر این اساس باید پذیرفت که روش جنگ با کرونا تغییر کرده است.

 

نویسندگان این گزارش تاکید دارد که در وضعیت بحرانی جدید، لازم است دستورالعمل‌های عمومی برای مقابله با شیوع کرونا تغییر کند و حتی افراد کاملا واکسینه شده، در فضاهای بسته و دیگر مکان‌هایی که احتمال انتقال ویروس بالاست، از ماسک استفاده کنند.

 

گزارش توصیه کرده که دانش آموزان و معلمان در مدارس و کارمندان و بازدیدکنندگان در دیگر مکان‌ها، حتی با وجود واکسیناسیون کامل ماسک بر چهره داشته باشند.

 

تحقیقات نشان داده است که هر فرد مبتلا به سویه دلتای کرونا، می‌تواند این ویروس را بطور متوسط به ۸ تا ۹ نفر دیگر منتقل کند؛ این در حالی است که در سویه‌های قدیمی این ویروس، هر فرد آلوده بطور متوسط یک یا دو نفر دیگر را آلوده می‌کرد.

 

اسلایدهای موجود در این گزارش نشان می‌دهد که دیگر نمی‌توان ابتلای افراد واکسینه شده به کرونا را چیزی «نادر» توصیف کرد چراکه تنها در یک هفته ۳۵ هزار مورد ابتلا به کرونا در میان ۱۶۲ میلیون آمریکایی کاملا واکسینه شده شناسایی شده است.

 

به گزارش یورونیوز، ایالات متحده آمریکا با بیش از ۳۵ میلیون و ۶۰۰ هزار مبتلا و بیش از ۶۲۹ هزار قربانی همچنان در صدر کشورهای گرفتار به این ویروس است و هند با بیش از ۳۱ میلیون و ۶۰۰ هزار مبتلا و ۴۲۳ هزار قربانی پس از آن قرار دارد.

 

هشدار کارشناسان انگلیسی:کرونای بعدی میتواند از هر ۳ نفر جان یک نفر را بگیرد

گروه مشاوره علمی برای موارد اضطراری انگلیس، هشدار دادند گونه جهش یافته کووید در آینده میتواند از هر ۳ نفر جان یک نفر را بگیرد.

 

به گزارش فارس، گروه مشاوره علمی برای موارد اضطراری( SAGE) انگلیس، هشدار دادند گونه جهش یافته کووید در آینده میتواند مانند بیماری مرس( MERS کشنده باشد.

 

نشانگان تنفسی خاورمیانه یا مرس( MERS) یک بیماری ویروسی است که اولین بار در سال ۲۰۱۲ در عربستان سعودی گزارش شد؛ این بیماری در اثر ویروسی از خانواده کروناویروس به اسم MERS- CoV ایجاد می شود و حدود یک سوم از مبتلایان به MERS جان می بازند. اکثر افرادی که با این ویروس آلوده شده اند دچار یک بیماری شدید حاد تنفسی می شوند. علائم آن عبارت است از:تب، سرفه و تنگی نفس.

 

این گروه همچنین هشدار می دهد که گونه ها میتوانند در برابر واکسن ها و ضد ویروس ها مقاوم تر شوند؛ به گفته دانشمندان ارشد دولت، یک نوع جدید کووید که می تواند از هر سه نفر یک نفر را بکشد« یک احتمال واقعی» است.

 

اسناد منتشر شده توسط گروه مشاوره علمی برای موارد اضطراری حاکی است، احتمال جهش ویروس در زمان شیوع بیشتر است.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------