آخرین اخبار علمی

پژوهش روی ۵۰ تجربه نزدیک به مرگ؛ ارتباط شکل فضاها با رنگ‌های به‌یادمانده

پژوهش روی ۵۰ تجربه نزدیک به مرگ؛ ارتباط شکل فضاها با رنگ‌های به‌یادمانده

بازسازی تصویری خاطرات ۵۰ فرد دارای تجربه نزدیک به مرگ، ارتباطی میان هندسه فضاها و رنگ‌های به‌یادمانده نشان داده است؛…

رؤیای تماس تلفنی هولوگرامی، واقعی شد



اخبار,اخبار علمی,  تماس تلفنی هولوگرامی


اخبار علمی - رؤیای تماس تلفنی هولوگرامی، واقعی شد

رویای تماس تلفنی هولوگرامی که به شخص گیرنده تماس امکان مشاهده تصویر سه‌بعدی طرف مقابل از آن سوی خط را می‌دهد، به واقعیت تبدیل شد.

به گزارش ایسنا ، شرکت لهستانی «سیستم‌های نمایشگر لیا» پیشگام این فناوری لقب گرفته است.

مدل عملیاتی این تلفن سال آینده و پس از ساخت دستگاههای هولوگرام سه‌بعدی تعاملی ارائه خواهد شد.

به منظور ایجاد تماس تلفنی سه‌بعدی، شخص در مقابل یک دوربین سازگارشده مجهز به دو عدسی و یک میکروفون می‌نشیند.

دو تصویری که این عدسی‌ها ایجاد می‌کنند، برای ایجاد یک نسخه سه‌بعدی با هم ادغام شده و از طریق خط اینترنت به شخص دیگر ارسال می‌شود.

یک دستگاه هولوگرام این تصویر را دریافت کرده و آن را با استفاده از یک پروژکتور لیزری روی صفحه‌ای از بخار آب پرتوافکنی می‌کند.

تصویر هولوگرام در زمان واقعی صحبت می‌کند، گوش می‌دهد و حرکت می‌کند.

شرکت ارائه‌دهنده این فناوری مدعی است اختراعش طی پنج سال آینده وارد بازار می‌شود.

مارتین پانک، مدیر اجرایی شرکت سیستم‌های نمایشگر لیا گفت: فناوری تولید شده توسط ما 40 سال پیش در فیلم‌های علمی تخیلی مشاهده می‌شد و اکنون این رویا به واقعیت تبدیل شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر، هولوگرام‌های ما با استفاده از دستگاههایی ایجاد می‌شوند که بیش از 1.829 متر ارتفاع دارند، اما در حال طراحی نسخه‌های کوچک‌تری هستیم که بتوان آنها را روی میز چای‌خوری اتاق نشیمن قرار داد.

از کاربردهای این فناوری می‌توان به حضور هولوگرام خویشاوندان در مجالس خانوادگی و امکان نظارت بر عمل‌های بیمارستانی توسط جراحان متخصص در آن سوی جهان اشاره کرد.

اولین سیستم‌های از این دست هزاران پوند ارزش خواهند داشت اما با گسترش فناوری، بهای آن کاهش خواهد یافت.

پانک وعده داد ظرف 10 سال آینده، جهان شاهد خلق اتاقی کاملا هولوگرامی خواهد بود که در آن اشیای سه‌بعدی از هر زاویه‌ای مشاهده و حرکت داده می‌شوند.
اخبار علمی - ایسنا

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------