درخواست طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه



وکیل طلاق,ثبت درخواست طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

درخواست طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

 

ثبت درخواست طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه + مراحل طلاق گرفتن به علت نفقه معوقه زوجه، دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری

 

طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه یکی از دردسرهای همیشگی خانم ها در دادگاه های خانواده است. این درخواست حقوقی با در نظر گرفتن برخی نکات ارائه می شود. در این خصوص باید حتما از یک وکیل حرفه ای کمک بگیرید. به این ترتیب دادخواست طلاق با دقت عمل بیشتری ارائه شده و نتیجه کار شما نیز مطلوب تر خواهد بود. در این مطلب در خصوص قوانین وضع شده در این حیطه اطلاعاتی را بررسی می کنیم.

 

قوانین حوزه نفقه

طلاق به علت عدم پرداخت نفقه از جانب دادگاه های حقوقی کشور ما مسئله ای پذیرفته شده است. قانونگذاران پرداخت نفقه را بر عهده مرد گذاشته و به این ترتیب این وظیفه قانونی زوج در قبال زوجه محسوب می شود. به همین خاطر هر گونه تخطی از این وظیفه قانونی پیگردهایی برای زوج به همراه می آورد. از جمله این موارد می توان به پذیرش درخواست طلاق زوجه به دلیل عدم پرداخت به موقع نفقه اشاره کرد. در قانون کشور ما اگر مردی به هر دلیل نتواند، نفقه به همسر خود پرداخت کند، زن قادر به جدایی از او خواهد بود.

 

این مسئله شرایط و قوانینی دارد که زن نیز باید از آن ها پیروی کند. از جمله آن ها می توان به حق قانونی تمکین اشاره کرد که از سوی زن در قبال مرد انجام می گیرد. بر اساس این قوانین در صورتی مرد موظف به پرداخت حق نفقه خواهد بود که زن از او تمکین کند. در این خصوص نحوه و مراحل قانونی مربوط به حق نفقه نیز مورد توجه دادگاه های مرتبط قرار می گیرد.

 

بررسی شرایط طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه با شرایطی همراه است که باید از آن ها اطلاعات کافی داشته باشید. در صورتی که زن تمامی شرایط پیش بینی شده قانونی را برای این دادخواست مورد توجه قرار دهد، به سادگی می تواند حکم طلاق را دریافت کند. در خصوص عدم پرداخت نفقه معوقه قوانین سختگیرانه ای برای زوج وضع شده که او را مکلف به پرداخت این حقوق قانونی می کند. برخی از شرایطی که طلاق به علت عدم پرداخت نفقه را در دادگاه خانواده موجه می کند، به شرح زیر هستند:

 

1- در صورتی که زن از مرد هم تمکین خاص و هم تمکین عام داشته باشد و باز هم حق قانونی نفقه به او پرداخت نشود،

2- در صورتی که عدم تمکین زن از مرد به دلایل قانونی و موجه انجام شود؛ مثلا مرد به انواع بیماری های مقاربتی مبتلا باشد و احتمال ابتلای زن به آن ها ثابت شود و...

3- مرد به طور کلی قادر به پرداخت نفقه به زن نباشد.

 

در هر یک از شرایط نام برده شده، حق طلاق برای زن قانونی شمرده شده و حکم آن پس از طی مراحل قانونی صادر می شود. به این ترتیب از حقوق زن در دادگاه های مربوطه حمایت می شود.

 

چگونه می توان نفقه معوقه را دریافت کرد؟

حکم طلاق به علت عدم پرداخت نفقه با در نظر گرفتن شرایط و ضوابط قانونی نام برده شده صادر می شود. اما در برخی موارد زوجه به دنبال نفقه معوقه خود است و برای دریافت آن به دنبال راهکارهای قانونی می گردد. در صورتی که زوجه از ماه ها قبل عدم پرداخت نفقه را به دادگاه اعلام کند، از همان زمان اعلام تا زمان رسیدگی پرونده، نفقه معوقه به او پرداخت می شود. اما نفقه های معوقه ماه های پیش از اعلام و شکایت برای پرداخت نفقه به او تعلق نمی گیرد. به این ترتیب برای دریافت این حق قانونی باید در زمان عدم پرداخت، شکایات خود را اعلام کنید.

 

وکیل طلاق,دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری

دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری

 

مراحل طلاق از روش اجراییه نفقه

در صورتی که می خواهید از حکم اجرایی طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه استفاده کنید باید چند مرحله را به صورت متوالی طی کرده و آن ها را به درستی پشت سر بگذارید. در ابتدا توصیه می کنیم که در این مسیر از کمک های بهترین وکیل شیراز استفاده کرده و به این ترتیب روند کار را حرفه ای تر پیش ببرید. آشنایی از ریز و جز قوانین موجود در این حیطه به کمک وکیل به شما کمک می کند که پروسه طلاق خود را موفقیت آمیزتر طی کرده به حقوق قانونی خود برسید. برخی از مراحل مهم طلاق را در شرایطی که مرد نفقه زن را پرداخت نمی کند، به شرح زیر عنوان می کنیم.

 

ثبت دادخواست طلاق و دلایل مربوط به آن

در ابتدا شما باید در سامانه ثنا عضویت داشته باشید و پس از مراجعه به دفاتر الکترونیکی شکایت خود را در این رابطه ثبت کنید. دادخواست قضایی شما به مراجع صالح منتقل شده و شرایط رسیدگی به آن فراهم می شوند. سپس وقت رسیدگی به پرونده مورد نظر تعیین می گردد و از طریق همین سامانه نیز نتایج و تاریخ دادگاه ها مشخص خواهند شد.

 

تشکیل جلسه رسیدگی

پس از ثبت دادخواست طلاق به علت عدم پرداخت نفقه، جلسات رسیدگی به تشخیص دادگاه و مراجع صالح تشکیل می شوند و دو طرف پرونده از حقوق خود دفاع می کنند. شما باید برای حضور در هر یک از جلسات دادرسی مدارک کاملی را به خود به همراه برده و شکایت خود را به درستی تنظیم کنید. پس از برگزاری این جلسات حکم محکومیت مرد برای عدم پرداخت حق نفقه به زن صادر می شود. این رای قابل اعتراض است و مرد می تواند در مهلت قانونی به حکم صادر شده اعتراض کند. پس از این مهلت نتیجه قطعی شده و محکومیت وی مشخص می شود.

 

مرحله نهایی طلاق به دلیل عدم پرداخت حق نفقه

در مرحله پایانی در صورتی که مرد باز هم از رای دادگاه تبعیت نکند، حکم طلاق زن صادر می شود. زن می تواند با مراجعه به دفتر دادگاه، حکم اجراییه را دریافت کرده و از این طریق برای دریافت حقوق قانونی خود اقدام کند. در این مرحله زن می تواند با کمک یک وکیل طلاق برای درخواست طلاق خود نیز اقدامات لازم را انجام دهد. زوجه با مراجعه به دفاتر الکترونیکی و با در دست داشتن مدارک قانونی در خصوص عدم پرداخت حق نفقه مرد شکایت خود را مطرح کرده و درخواست طلاق خود را ثبت می کند.

 

وکیل طلاق,طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

 

آثار طلاق به دلیل ترک نفقه

در صورتی که زوج نفقه زن را نپردازد، دادگاه حکم طلاق زن را صادر می کند. به دنبال آن بقیه آثار طلاق مانند مهریه، اجرت المثل و.. نیز مطرح می شوند که هر یک از آن ها تعاریف قانونی خاص خود را دارند. دادگاه در ادامه در صورتی که مرد به هیچ یک از این حقوق قانونی زن توجه نداشته باشد، حکم توقیف اموال را صادر می کند. به این ترتیب زوجه به نتیجه مطلوب خود می رسد و از حقوق او دفاع خواهد شد.

 

نتیجه گیری

در این مطلب در رابطه با مسئله عدم پرداخت نفقه معوقه و نتایج و آثار آن اطلاعاتی را بررسی کردیم. در بخش های مختلفی از این مطلب متوجه شدیم که ترک نفقه از سوی زوج مسلما حکم طلاق را به دنبال دارد. در ادامه در رابطه با شرایط قانونی پرداخت نفقه به زن نیز به بررسی برخی نکات پرداختیم. با در نظر گرفتن کلیه این شرایط و قوانین می توان به اجرایی بودن این روش دریافت حکم طلاق پی برد. در این شرایط در دست داشتن مدارک کافی برای اثبات عدم پرداخت نفقه به زن نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. زوجه با توجه به این موارد باید برای احقاق حق خود اقدام کنید.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

      X آیلتس,دوره آیلتس,ترجمه

      Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2023