آخرین اخبار ورزشی

تیم استقلال،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

تساوی بی‌حاصل استقلال برابر الوحدات | شاگردان ساپینتو فرصت طلایی را از دست دادند

تیم فوتبال استقلال دور برگشت از مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا 2 را با تساوی برابر الوحدات اردن آغاز کرد. به گزارش…

دربی اصفهان مساوی شد/ بازگشت تراکتور به رتبه دوم جدول با غلبه بر خیبر خرم آباد



لیگ برتر ایران،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با ثبت نتیجه تساوی در دربی شهر اصفهان خاتمه یافت.

به گزارش تسنیم، تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن و سپاهان از ساعت 19 امروز (یکشنبه) در چارچوب دیداری از هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند، مسابقه‌ای که به تساوی یک - یک و تقسیم امتیاز بین دو تیم خاتمه یافت.

 

آریا یوسفی در دقیقه 31 اولین گل مسابقه را به ثمر رساند تا شاگردان مورایس با پیروزی به رختکن بروند. نیمه دوم مسابقه با کمترین موقعیت روی دروازه دو تیم دنبال می‌شد تا اینکه کمال کامیابی‌نیا در دقیقه 70 وارد زمین مسابقه شد و در دقیقه 83 گل تساوی را وارد دروازه حریف کرد. با این اوصاف کمال کامیابی‌نیا را می‌توان تعویض طلایی محمد ربیعی سرمربی ذوب‌آهن در دربی اصفهان دانست.

 

با ثبت نتیجه تساوی در این مسابقه سپاهان 13 امتیازی شد و همچنان یکه‌تاز جدول لیگ برتر باقی ماند. ذوب‌آهن نیز هفت امتیازی شد و در رده هفتم جدول قرار گرفت.

 

احمد محمدی قضاوت این دیدار را برعهده داشت که به هادی محمدی و محمدمهدی محبی از سپاهان و فریبرز گرامی بازیکن ذوب‌آهن کارت زرد نشان داد.

 

تراکتور با غلبه بر خیبر به رتبه دوم جدول بازگشت

هفته پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور با دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و تراکتور تبریز، در ورزشگاه تختی خرم‌آباد و از ساعت 19 امروز (یکشنبه) پیگیری شد که در این بازی تراکتور با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید.

 

ریکاردو آلوز در دقیقه 12 دروازه خیبر را گشود، اما مهرداد قنبری در دقیقه 20 با گلزنی از روی نقطه پنالتی توانست گل خورده میزبان را جبران کند. دانیال اسماعیلی‌فر اما در دقیقه 61 گل دوم و پیروزی‌بخش تراکتور را به ثمر رساند تا سه امتیاز را به شاگردان دراگان اسکوچیچ هدیه کند.

 

تراکتور با برتری در خرم‌آباد، امتیازات خود را به عدد 10 رساند و با تفاضل گل بهتر نسبت به ملوان، به جایگاه دوم جدول برگشت. خیبر نیز با پنج امتیاز در رتبه یازدهم جدول ماندنی شد.

 

پیام حیدری قضاوت این مسابقه را بر عهده داشت و به مهرداد قنبری، علیرضا نقی‌زاده و علیرضا دغاغله از خیبر و ایگور پوستونسکی از تراکتور کارت زرد نشان داد.

 

جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال در پایان هفته پنجم این رقابت‌ها در زیر آمده است:

 

لیگ برتر ایران،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------