چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟



چرا یه وقتایی زیاد حرف می زنیم , دلایل پرحرفی , پرحرفی

علت پرحرفی در بعضی مواقع

 

چرا یه وقتایی زیاد حرف می زنیم؟

اگر احساس می کنید گاهی اوقات پرحرف می شوید یا نمیتوانید جلوی پرحرفی خودتان را بگیرید ، ممکن است دچار استرس یا درگیری های فکری شده باشید. در این مطلب از بیتوته به سوالتان درباره اینکه چرا یک وقت هایی زیاد حرف می زنیم، پاسخ داده ایم. 

آیا تا به حال شده به شما بگویند که زیاد حرف می زنید یا شده که خودتان متوجه شوید یه وقتایی زیاد حرف می زنید؟ شاید این موضوع اصلا دست خودتان نباشد ، برای پاسخ به سوال چرا یه وقتایی زیاد حرف میزنیم در ادامه مقاله با ما همراه شوید.

 

علایم پرحرفی

- از حرف زدن بیشتر از عمل کردن به وجد می آیید. 

- به سرعت حرف می زنید تا دیگران حرفتان را متوقف نکنند. 

- مدام وسط حرف دیگران می پرید. 

- تمایل به اغراق و بزرگنمایی دارید.

- سعی دارید با کلامتان دیگران را تحت تاثیر قرار دهید. 

- عجله دارید از خودتان دفاع کنید تا دیگران دچار سوتفاهم نشوند.

- جزئیات زیادی را با دیگران به اشتراک می گذارید.

- سوالات بی ربط می پرسید. 

- به دنبال غیبت کردن هستید.

- در شبکه های اجتماعی دنبال کامنت گذاشتن و جر و بحث هستید.  

- به عقاید خودتان بیشتر از دیگران ارزش می دهید. 

- راجع به موضوعاتی که در موردشان اطلاعی ندارید صحبت می کنید. 

- مدام از حرفهایی که قبلا گفته اید پشیمان می شوید.

 

چرا یه وقتایی زیاد حرف می زنیم , دلایل پرحرفی , پرحرفی

دلایل پرحرفی در بعضی مواقع

 

زنان بیشتر از مردان حرف می زنند

محققان متوجه شده اند، بخشی از مغز که برای حرف زدن استفاده می شود در زنان ، 20 – 30 برابر وسیع تر از مردان است. از سویی دیگر به دلیل فعالیت بیشتر نیمکره چپ در مغز زنان ، توانایی کلامی زنان بیشتر از مردان است. 

 

توانایی همزمان زنان در استفاده از دو نیمکره مغز آنها را قادر میکند که هنگام حرف زدن به مرکز عاطفی هم دست پیدا کنند و بتوانند ارتباطات عاطفی موفق ترین داشته باشند.

بیشتر حرف زدن خانم ها با توجه به اکتشافات علمی یک استعداد ناخودآگاه مغزی است که باعث می شود در روابط بین فردی و اجتماعی موفق تر عمل کنند و بتوانند با ایجاد احساس همدردی باعث آرامش در مخاطبشان شوند. 

 

یکی از روشهای کاهش استرس در خانم ها صحبت کردن است ، آنها با قرار گرفتن در جمع و بیشتر حرف زدن استرس خود را تخلیه می کنند. 

از سوی دیگر زمانی که یک زن احساس کند یک فرد در نزدیکانش به درد دل و حرفهایش گوش می دهد احساس ارزشمندی اش افزایش پیدا کرده و با حرف زدن اعتماد به نفسش بهبود پیدا میکند. 

 

 دلایل پرحرفی در بعضی مواقع , وقتی کسی زیاد حرف می زند , چرا یه وقتایی زیاد حرف می زنیم

علت زیاد حرف زدن 

 

چرا یه وقتایی زیاد حرف می زنیم؟

برای پرحرفی دلایل متعددی وجود دارد ، برخی از آنها به دلیل عادت های شما است ، برخی به دلیل احساساتی که ناگهان به شما دست میدهد و برخی دیگر به ویژگی های شخصیتی شما مربوط می شود. 

 

عدم کنترل روی خود

برخی افراد کنترلی روی حرف زدنشان ندارند و اصلا برایشان مهم نیست گفتگو در چه زمینه اس است و عادت کرده اند وسط حرف دیگران بپرند و بدون فکر این کار را انجام میدهند.

 

جلب توجه کردن 

گاهی اوقات افراد سعی میکنند با پرحرفی جلب توجه کنند ، شنیده شدن احساس خوبی به انسان میدهد ، چرا که باعث می شود با به اشتراک گذاشتن افکارشان ، احساس ارزشمندی پیدا کنند.

برخی هم تصور میکنند که صحبت کردن آنها را تبدیل به فردی جذاب می کند بنابراین مدام سعی دارند حرف بزنند تا دوست داشتنی تر شوند. 

 

دلایل پرحرفی , پرحرفی,علت پرحرفی

وقتی کسی زیاد حرف می زند

 

لذت بردن از بیان ایده ها

شاید ایده های جالب و جذابی به ذهتان رسیده است که دلتان می خواهد با بیان آنها و گرفتن تایید از دیگران ، احساس خوبی پیدا کنید. 

 

سرتان برای جر و بحث درد میکند

شما تمایل زیادی به کشمکش و جر و بحث دارید و میخواهید حرفتان را به کرسی بنشانید ، سرتان برای بحث کردن درد میکند و همین امر باعث پر حرفیتان می شود. 

 

با صدای بلند فکر کردن

فکر کردن برای شما کار راحتی نیست بنابراین هر حرفی به ذهنتان می رسد را با صدای بلند بیان میکنید تا بتوانید به نتیجه درستی برسید. بیان کردن تمام تفکرات با صدای بلند باعث پر حرفی می شود. 

 

استرس و نگرانی

گاهی اوقات استرس و نگرانی باعث پرحرفی می شود ، مثلا زمانی که قرار است یک عمل سرپایی انجام دهید به قدری حرف می زنید که حواس دکتر را پرت میکنید یا زمانی که مرکز توجه دیگران هستید ، به دلیل هیجانی که شما را فرا گرفته زیادی حرف می زنید. 

فردی که دچار اضطراب شدید باشد برای رهایی از این احساس به پرحرفی روی می آورد. 

 

تیپ شخصیتی وسواسی

در برخی از تیپ های شخصیتی پر حرفی دیده می شود ، تیپ شخصیتی وسواسی که هر کاری را دقیق و با جزئیات انجام می دهد هنگام صحبت کردن میخواهد هر مطلبی را با جزئیات بیان کند و مطمئن شود که طرف مقابل ، اشتباه برداشت  نمی کند. 

 

اختلال دو قطبی

در اختلال دو قطبی افراد در یک دوره یک تا چند هفته ای پرحرف می شوند و به صورت همزمان کم خواب ، پر کار و پر انرژی می شوند و احساس قدرت زیادی دارند و گاهی پرخاشگر می شوند و سپس در دوره ای دیگر کم حرف و منزوی می شوند و دائما احساس کسالت دارند. اختلال دو قطبی در موارد خفیف تا سال ها شناسایی نمی شود. 

 

پرحرفی در کودکان

پر حرفی در کودکان یکی از علایم بیش فعالی است البته باید در کنار دیگر علایم از جمله صبر نکردن در صف یا پاسخ دادن به سوالات قبل از اتمام ، قرار بگیرد.

 

گردآوری : بخش روانشناسی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------