آیا می دانید بیمه ی آسانسور چیست و شامل چه نوع پوشش هایی می شود؟



قیمت بیمه آسانسور, بیمه آسانسور, بیمه ی آسانسور چیست

بیمه آسانسور چیست

 

بیمه آسانسور چیست و چه پوشش هایی دارد؟

امروزه به علت افزایش میزان ساخت و ساز ساختمان های آپارتمانی تجاری، اداری و مسکونی، صنعت ساخت و نصب آسانسور پیشرفت زیادی کرده است. متاسفانه به دلایل متعددی سالانه آسانسورهای زیادی دچار حادثه می شوند و جان افراد را در معرض خطر قرار می دهند. برای پیشگیری و تا حدی جبران آسیب های ناشی از آسانسور، توصیه می شود که صاحبین ملک ها حتما از بیمه ی آسانسور استفاده کنند. در این مطلب از بیتوته قصد داریم در خصوص بیمه ی آسانسور صحبت کنیم.  

بیمه ی آسانسور چیست؟

متاسفانه تجربه ی گیر کردن در آسانسور برای اکثر افرادی که در ساختمان خود دارای آسانسور هستند، اتفاق افتاده است. از لحاظ مسئولیت حادثه، در صورت هرگونه آسیب در آسانسور صاحبین ملک، مدیریت ساختمان و شرکت تولید کننده و نصب آسانسور باید به نهادهای قضایی پاسخگو باشند.

 

به همین دلیل لازم است که قبل از تهیه و راه اندازی آسانسور، در درجه ی اول نسبت به تجربه و تخصص شرکت سازنده آن مطمئن باشید و در درجه ی بعدی قبل از استفاده از آن تمامی تجهیزات را از طریق بیمه ی آسانسور تحت پوشش شرکت بیمه ای قرار دهید.

 

بیمه ی آسانسور به یکی از انواع بیمه های مدنی گفته می شود که از طریق جبران سریع زیان های مالی ناشی از حوادث نقص آسانسور، سبب کاهش احتمال بروز حوادث و یا کاهش و جبران آسیب های جانی می شود.

 

همانطور که اشاره شد در آسیب های جانی مرتبط با نقص آسانسور مالک ساختمان مقصر شناخته شده و ملزم به پرداخت سریع خسارت (دیه، هزینه های پزشکی و...) به افراد آسیب دیده می شود. مالکینی که از خدمات بیمه ی آسانسور استفاده می کنند می توانند در هنگام بروز حادثه از خدمات شرکت بیمه برای پرداخت هزینه ها استفاده کنند.

 

بیمه ی آسانسور چیست, بیمه کردن آسانسور بر عهده ی کیست, بیمه کردن آسانسور

نصب آسانسور به عهده ی کیست

 

بیمه کردن آسانسور بر عهده ی کیست؟

برای پاسخ به این سوال باید در نظر بگیرید که هنگام بروز حادثه چه کسانی و در چه صورت مسئول شناخته می شوند. زمانی که به علت سقوط اسانسور افرادی دچار حادثه می شود، دادگاه قضایی با انجام کارشناسی ویژه افراد حقیقی و حقوقی مرتبط با حادثه را به عنوان مقصر معرفی می کند.

 

برای مثال اگر شخصی به علت سقوط آسانسور فوت کند، دادگاه شرکت طراحی و مونتاژ و نصب آسانسور را به میزان 20%، شرکت تولید کننده قطعات را 20%، مالک ساختمان 20% و شرکت سرویس و نگهداری آسانسور را به میزان 40% مشمول پرداخت خسارت می کند.

 

تمام عواملی که به عنوان مقصر در دادگاه معرفی شده اند باید خسارت های خود را به خانواده فرد درگذشته پرداخت نمایند. در این مثال چنانچه شرکت سرویس و نگهداری آسانسور از خدمات بیمه استفاده کرده باشد، شرکت بیمه ای ملزم به پرداخت سهم خسارت شرکت است؛ اما در قبال پرداخت سهم مالکین و یا سایر شرکت ها سهمی ندارد. بنابراین توصیه می شود که قبل از استفاده از آسانسور، مدیریت ساختمان به نمایندگی از مالکین، اقدامات لازم برای بیمه نمودن آسانسور را انجام دهد.

 

بیمه کردن آسانسور, قیمت بیمه آسانسور, بیمه آسانسور سرنشین ایران هزینه

حوادث آسانسور تحت پوشش بیمه آسانسور

 

اقدامات لازم در ارتباط با بیمه آسانسور چیست؟

یکی از اقداماتی که باید قبل از تهیه و نصب اسانسور انجام شود این است که مدیر ساختمان مطمئن شود که آیا آسانسور دارای گواهی استاندارد نصب و راه اندازی هست یا خیر؛ زیرا برای دریافت گواهی پایان کار ساختمان لازم است که گواهی استاندارد نصب آسانسور را به کارشناسان شهرداری ارائه دهید. اقدام بعدی ایجاد قراداد سالیانه با شرکت های معتبر سرویس و نگهداری آسانسور است.

 

این شرکت ها باید دارای مجوز رسمی از اداره ی صنعت و معدن باشند. در مرحله ی بعد لازم است برای دریافت استاندارد ادواری آسانسور با شرکت های طراحی و مونتاژ تجهیزات آسانسور که از اداره ی صنعت و معدن مجوزهای لازم را دریافت کرده اند، قرارداد امضا کنید.

 

در نهایت با در دست داشتن تمام مجوزهای لازم می توانید برای راه اندازی نهایی و استفاده از آسانسور به شرکت های بیمه ای معتبر مراجعه بفرمایید.

*دقت کنید اگر قصد دارید در ساختمان خود دو آسانسور را قرار دهید لازم است برای هر کدام جداگانه اقدامات لازم برای بیمه کردن را دنبال کنید.

 

حادثه ی آسانسور, بیمه ی آسانسور چه مواردی را پوشش می دهد, شرکت های بیمه ای

مونتاژ آسانسور

 

بیمه ی آسانسور چه مواردی را پوشش می دهد؟

بیمه ی آسانسور متناسب با انواع آسیب هایی که به علت نقص در تجهیزات آن افراد را در معرض خطر قرار می دهد پوشش های مختلفی دارد که شامل موارد زیر است:

* پوشش نقص عضو

* پوشش فوت

* پوشش خدمات پزشکی

* پوشش انواع خسارت های مالی مخصوص آسانسورهای باربر

* هزینه های پزشکی پرداختی برای جبران غرامت در این بیمه حدودا از 4 تا 50 میلیون است.

 

بیمه ی آسانسور چیست, بیمه کردن آسانسور بر عهده ی کیست, بیمه کردن آسانسور

موارد تحت پوشش بیمه آسانسور

 

قیمت خدمات بیمه ی آسانسور چگونه محاسبه می شود؟

برای مشخص کردن قیمت خدمات بیمه ی آسانسور موارد مختلفی در نظر گرفته می شود. مهم ترین عوامل برای تعیین قیمت بیمه ی انواع آسانسورها شامل موارد زیر است:

* تعداد طبقات ساختمان (براساس طبقات توقف به طور کلی هر چه ساختمان از 10 طبقه بیشتر باشد هزینه ی آن به ازای هر طبقه 10% افرایش پیدا می کند).

* نوع پوشش و میزان تعهدات مورد نظر بیمه گزار

* زمان تولید تجهیزات و کیفیت آن *ظرفیت آسانسور

* کاربری آسانسور (باربری، پزشکی یا معمولی)

* آیا آسانسور دارای درب هست یا خیر (بعضی از آسانسورهای باربری دارای درب مجزا نیستند به همین دلیل در هنگام بیمه ملزم به پرداخت 5% هزینه ی اضافی می گردند)

* آسانسور در چه مکانی نصب می شود (آسانسورهایی که در ساختمان های تجاری و اداری نصب می شوند نصب به اسانسورهای مسکونی مشمول 10% هزینه ی اضافی می گردند)

* هزینه ی مربوط به پوشش نصاب و سرویس کار آسانسور (بعضی از شرکت های تولید و راه اندازی آسانسور، مالکین را ملزم به پرداخت حق بیمه ی مسئولیت در قبال کارگران و مهندسین نصب آسانسور می کنند و به همین دلیل لازم است مالک 20% هزینه ی اضافی به شرکت بیمه ای پرداخت نماید).

 

شرکت های بیمه ای, خرید بیمه آسانسور, قیمت بیمه آسانسور

خدمات بیمه ی آسانسور 

 

کدام شرکت های بیمه ای، خدمات بیمه ی آسانسور را ارائه می دهند؟

در حال حاضر تعداد زیادی از شرکت های بیمه ی هستند که خدمات مربوط به بیمه ی آسانسور را تحت پوشش قرار می دهند. برای آشنایی و راهنمایی بیشتر شما در این قسمت از مقاله شرکت های معتبر بیمه برای دریافت خدمات مورد نظرتان را معرفی می کنیم.

*بیمه آسانسور معلم

* بیمه آسانسور ایران

* بیمه آسانسور سامان

* بیمه آسانسور سرمد

* بیمه‌ آسانسور کارآفرین

* بیمه آسانسور آرمان

در صورت فوت افراد برای استفاده از خدمات بیمه ی آسانسور چه مجوز هایی باید ارائه شود؟

چنانچه بر اثر حوادث مرتبط با نقص آسانسور فرد و یا افرادی فوت شدند، لازم است مدارک زیر به شرکت بیمه ای ارائه شود:

- تصویر برابر اصل از گزارش نیروی انتظامی

- کپی برابر اصل گواهی حصر وراثت

- رای دادگاه -کپی برابر اصل شناسنامه باطل شده

- کپی برابر اصل گزارش پزشکی قانونی

- کپی برابر اصل گواهی فوت

 

در چه صورت شرکت بیمه ای خسارات وارده را پرداخت نمی کند؟ 

شرکت بیمه ای ملزم است که در برابر دریافت هزینه و مجوزهای مورد نیاز تمامی خسارات ناشی از نقص آسانسور را پرداخت کند؛ اما مواردی وجود دارد که شرکت بیمه تعهدی در برابر جبران هزینه های مالی ندارد. این موارد شامل بندهای زیر است:

* خسارتی که ناشی از آسیب های هسته ای باشد.

* خساراتی که به علت شورش، جنگ، دعوا، اعتصاب و یا انقلاب به تجهیزات وارد شده.

* خسارات ناشی از حوادث طبیعی مانند: صاعقه، سیل، زلزله، طوفان و ...

* خسارتی که به دلیل عدم توجه و رعایت مواد احتیاطی به وجود آمده باشد.

* خسارتی که افراد از روی عمد به آسانسور وارد کرده اند.

 

شرکت های بیمه ای, خرید بیمه آسانسور, قیمت بیمه آسانسور

خسارت به آسانسور در بیمه آسانسور

 

در نهایت توصیه می کنیم به دلیل آسیب های متعدد و سنگینی که به علت نقص آسانسورها رخ می دهد؛ حتما قبل از استفاده از آسانسور تمامی تجهیزات آن را بیمه کنید و در صورت تمایل به استفاده از خدمات اضافی در بیمه هنگام عقد قرارداد با پرداخت هزینه ی بیشتر موارد مورد نظر خود را اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش علمی بیتوته 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

      X  آموزش و مشاوره,آموزش علمی و کنکور

      Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2024