تـأثـیـر رژیـم مـادر بـر جنـسیـت جـنـیـن



 جنـسیـت جـنـیـن,تعییین جنسیت

 

 

 اینکه گفته شود رژیم غذایی خاصی برای پسر یا دختردار شدن وجود دارد، غلط است اما مصرف بعضی از موادغذایی از ۲ تا ۳ ماه قبل از اقدام به بارداری، می تواند شانس بارداری جنس دلخواه را کمی افزایش دهد ولی باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود...

 

نکته مهم دیگر، این است که مصرف برخی از موادغذایی در مواردی ممنوع است، بنابراین ابتدا باید مطمئن شوید که ممنوعیتی برای اجرای رژیم ندارید. مثلا رعایت رژیم غذایی برای پسردارشدن در موارد فشارخون بالا، ناراحتی های قلبی و نارسایی های کلیوی ممنوع است زیرا در این رژیم باید از موادغذایی حاوی سدیم و پتاسیم بالا استفاده کرد. در مورد رعایت رژیم غذایی برای دختردارشدن هم اگر به اختلالات عصبی، بالابودن کلسیم خون و نارسایی های کلیوی مبتلا هستید، ممنوعیت وجود دارد.

 

موادغذایی حاوی سدیم و پتاسیم بالا: مرکبات، زردآلو، آناناس، موز، هلو، گلابی، سیب، گوجه سبز، آلو، خیار، خرما، گیلاس، تمشک، توت فرنگی، انجیر، خربزه، آبمیوه و سبزی، حبوبات، کنگرفرنگی، گوجه فرنگی، پیاز، چغندرقرمز، زیتون، قارچ، کلم، ذرت، نخودسبز، سیب زمینی، سبوس، گندم، شاه بلوط، تره شاهی، کنسرو ماهی، کره، ماءالشعیر، کلوچه، نوشابه گازدار، نقل، قهوه، چای و مایونز.

 

▪ موادغذایی حاوی کلسیم بالا: پنیر سفید، ماست، شیر، تخم مرغ، بادام و بادام زمینی بدون نمک، گردو، لوبیا سبز، مارچوبه، کاهو سبز، ماکارونی، گوشت در روز، ماهی بخارپز که آبش کاملا گرفته شده باشد.

 

مصرف تمام قرص های ضدبارداری در دوران اجرای رژیم باید متوقف شود و برای پیشگیری از بارداری، می توان از سایر روش ها مانند کاندوم استفاده کرد.

 


منبع:روزنامه سلامت

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------