برای روشن شدن پوست کودک چه باید کرد؟



روشن شدن پوست کودک,تغییر رنگ پوست نوزاد,جنس پوست نوزاد رنگ پوست کودکان با توجه به ژن مشخص میشود
 
جنس پوست نوزاد با توجه به طول مدت بارداری متغیر است. هر تغییری در رنگ پوست کودک شما که بخاطر تابش خورشید باشد، مطمئن باشید موقتی خواهد بود.

رنگ پوست کودک شما هر چقدر تیره و یا روشن باشد، این رنگ با توجه به ژن مشخص می شود. هر کاری که در دوران بارداری یا در زمان حال انجام دهید ممکن است رنگ پوست کودک شما را غیرطبیعی کند.

ژنتیک مقدار ملانین موجود در پوست بدنتان را مشخص می کند. ملانین رنگ دانه ای است که به پوست کودک شما رنگ می دهد. که در صورت وجود ملانین بیشتر رنگ پوست شما تیره تر خواهد شد. ملانین پوست کودک شما را در مقابل اشعه های خطرناک خورشید که موجب آفتاب سوختگی و سرطان پوستی می شوند، محافظت می کند.

پوست می تواند بصورت خودکار با توجه به مقدار زمانی که در برابر خورشید قرار می گیرد، تولید ملانین را تنظیم کند. بنابراین اگر کودک شما بطور مرتب در برابر خورشید قرار می گیرد، پوست وی تیره تر شده و اگر کودک به ندرت در برابر تابش خورشید قرار بگیرد، این امر منجر به درخشان تر شدن پوست کودک شما خواهد شد.

اما به این نکته توجه کنید که کودک شما از رنگ پوست طبیعی ای که چند ماه پس از تولدش مشخص می شود، روشن تر نخواهد شد.

نوزادان اغلب هنگام تولد روشن تر بنظر می رسند و گاهی تن صورتی رنگی دارند. این رنگ صورتی بر اثر رگ های خونی است که بر روی پوست لطیف نوزاد مشخص است.

اکثر والدین تصور می کنند که این رنگ پوست حقیقی کودکشان است. اما پوست نوزاد تیره می شود چون بیشتر رنگدانه های طبیعی، رنگ داده و تولید ملانین می کند. پس طبیعتا چهره ی کودک شما پس از مدتی از تولد بصورت خودکار تغییر رنگ می دهد.

جنس پوست نوزاد با توجه به طول مدت بارداری متغیر است. نوزادانی که زودرس هستند، پوستی نازک و شفاف داشته و ممکن است حالتی کرکی داشته باشد. همچنین گاهی این نوزادان با ورنیکس (Vernix) -نوعی ماده ای چرب و سفید است که از پوست در برابر مایع آمنیوتیک محافظت می کند-پوشش داده می شوند.


نوزادانی که طول مدت بارداری را کاملا سپری کرده اند و حتی زمان بیشتری را در دوران جنینی سپری کرده اند، اثر کمتری از ورنیکس در بند های پوستشان دیده می شود. نوزادانی که زمان بیشتری را قبل از بدنیا آمدن گذراندند ممکن است کمی پوستشان چروک باشد و خیلی کم، کرکی باشد.

نگهداشتن کودکتان دور از آفتاب، تا چهره ای روشن تری داشته باشد درست نخواهد بود و به همان شکل بیش از حد در تابش خورشید قرار گرفتن هم خطرناک خواهد بود.

اگر کودک شما با زردی پوست مواجه است، ممکن است پزشک از شما بخواهد تا به هنگام صبح به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کودک خود را در برابر تابش خورشید قرار دهید.

 

  بیشتر بخوانید: جای زخم روی صورت کودک

 

این کار بخش مهمی از درمان کودک شما محسوب می شود و نباید بخاطر رنگ پوست کودک از آن صرف نظر کنید. هر تغییری در رنگ پوست کودک شما که بخاطر تابش خورشید باشد، مطمئن باشید موقتی خواهد بود.

همانطور که کودک شما در خارج از خانه مشغول بازی کردن است، نور خورشید را جذب می کند که برای تقویت بینایی کودک و رشد فیزیکی و سلامتی کل بدن کودک امری بسیار مهم است. فرزند شما نیاز به بازی کردن زیر تابش خورشید دارد تا ویتامین D جذب کند، این ویتامین نقش بسزایی در سلامتی استخوان های کودک خواهد داشت.

رنگ پوست کودک شما در طی زمان رشدش تغییر می کند. در زمان هایی که کودک شما زمان بیشتری را صرف بازی کردن تحت تابش خورشید می کند، پوستش کمی تیره تر می شود. در ماه هایی که بازی کردن خارج از خانه ممکن نخواهد بود، فرزندتان روشن تر بنظر می رسد.

اما نگران نباشید، رنگ پوست کودک شما همچنان برای کسانی که دوستش دارند جذابیت خود را خواهد داشت و رنگ درخشان به معنی پوست زیباتر نخواهد بود.

خیلی از مادران سعی می کنند تا رنگ پوست فرزندشان را با استفاده از ماسک ها، اوبتان (ubtan) و یا کرم ها تغییر بدهند. اما استفاده از این نوع مواد نه تنها رنگ پوست کودکتان را تغییر نمی دهد بلکه ممکن است برای کودکتان ضرر داشته باشد.

 

منبع: nabzema.com

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------