به این کودکان غذای سفره را ندهید



تغذیه کودکان,غذای کودکان

خس‌خس سینه، خارش چشم و بینی، سرفه، تنفس‌های صدادار و تنگی نفس از علائم آلرژی تنفسی است.

یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: زندگی در جوامع صنعتی، نوع تغذیه و حتی شروع زود هنگام و نابجای غذای کمکی و غذای سفره به کودک زیر یک سال می‌تواند به آلرژی پوستی و گوارشی و حتی در مواردی به آلرژی تنفسی بینجامد.

بابایی اظهار داشت: آلرژی کودکان در ماهیت با آلرژی بزرگسالان تفاوتی ندارد فقط در علائم متفاوت است. این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: در ماه‌های اول زندگی کودک شایع‌ترین آلرژی، آلرژی پوستی است البته آلرژی گوارشی نیز در ماه‌های اول دیده می‌شود اما معمولاً آلرژی تنفسی از سال اول تولد به بعد دیده می‌شود.

ایشان تصریح کرد: اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کودکان است و سرفه‌هایی که بعد از سرماخوردگی باقی می‌ماند که غالباً می‌تواند منشا آلرژیک داشته باشد. وی افزود: مسئله مهم آن است که اگر تظاهرات آلرژی پوستی و گوارشی در کودک دیده شود احتمال بوجود آمدن آلرژی تنفسی بیشتر می‌شود. بابایی ادامه داد: توجه به آلرژی مهم است چرا که درمان آن می‌تواند از آلرژی‌های بعدی پیشگیری کند.

بابایی، علت بروز آلرژی را وجود زمینه یا سابقه آلرژیک در پدر و مادر یا خانواده عنوان کرد و افزود: زندگی در جوامع صنعتی، نوع تغذیه و حتی شروع زود هنگام و نابجای غذای کمکی به کودک زیر یک سال می‌تواند به آلرژی پوستی و گوارشی و حتی در مواردی به آلرژی تنفسی بینجامد.

ایشان تصریح کرد: بسیار دیده شده که والدین از غذای سفره بر دهان کودک زیر یک سال می‌گذارند اما نمی‌دانند که با این کار، کودک مستعد بروز آلرژی می‌شود. وی علائم آلرژی پوستی را خشکی، قرمزی و خشکی منجر به زخم دانست و افزود: دل درد، بی‌قراری‌های مکرر، استفراغ، تهوع، ریفلاکس و وجود خون در مدفوع از علائم آلرژی گوارشی است.

بابایی: خس‌خس سینه، خارش چشم و بینی، سرفه، تنفس‌های صدادار و تنگی نفس از علائم آلرژی تنفسی است.

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی خاطر نشان کرد: سرماخوردگی که بیش از 10 روز طول بکشد یا به فاصله چند هفته علائم آن دوباره بازگردد آلرژی تنفسی است و وجود خارش چشم و بینی نکته کمک کننده در تشخیص آلرژی تنفسی است. بابایی به والدین توصیه کرد: با بروز علائم آلرژی پوستی و گوارشی در ماه‌های اول زندگی کودک حتماً به فوق تخصص آسم و آلرژی مراجعه کنند.

منبع : farsnews.com

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------