حذف اتوماتیک اکانت گوگل بعد از مرگ شخص



پاک کردن خودکار اکانت گوگل پس از مرگ شما

  

حضور Google در زندگی ما با سرعت در حال رشد است. این با موتور جستجوی ساده آغاز شده است و در حال حاضر هیچ روزی بدون استفاده از محصولات گوگل نمی گذرد یکی از این نمونه ها گوشی هوشمند اندرویدی است.

یک چیز که تمام خدمات گوگل را یکپارچه می کند، حساب گوگل است. 

 

گوگل یک ابزار موسوم به مدیریت غیرفعال ایجاد کرده است که به کاربران امکان پیکربندی در آن را برای حساب کاربری زمانی که در حال استفاده نیست، ایجاد کرده است. 

این همچنین به شما اجازه می دهد تا تصمیم بگیرید که چه اتفاقی روی داده های شما بیفتد. شما می توانید مخاطبین مورد اعتماد را انتخاب کنید که بعد از اینکه شما از حساب Google خود استفاده نکردید مطلع خواهند شد. آنها می توانند اطلاعات شما را دانلود کنند اگر شما به آنها اجازه داده باشید.

 

مراحل :  

در وب :

وارد حساب Google خود شوید و به  My Account بروید. روی Personal info & privacy. کلیک کنید. 

 

 

برای یافتن  ‘Inactive Account Manager’ به پایین بروید. 

 

  

روی Change This Setting کلیک کنید.

روی  Start کلیک کنید تا فرآیند حذف خودکار حساب Google خود را آغاز کنید. 

 

 

گام اول این است که مدت زمانی را انتخاب کنید که پس از آن Google باید حساب کاربری شما را غیرفعال کند. این می تواند بین 3 ماه تا 18 ماه باشد. 

 

 

همچنین، شما باید شماره تلفن، آدرس ایمیل و ایمیل بازیابی خود را ارائه دهید. Google از این جزئیات برای ارتباط با شما استفاده می کند قبل از اینکه حساب کاربری شما را حذف کند.

روی Next کلیک کنید تا ادامه یابد

بعدا می توانید حداکثر 10 مخاطب مورد اعتماد را انتخاب کنید. شما می توانید آنها را به Google Data خود بفرستید. شما همچنین می توانید پاسخ های اتوماتیک را برای افرادی که در طول دوره عدم فعالیت ایمیل به شما ارسال می کنند تنظیم کنید. این تنظیمات اختیاری است. 

 

 

روی Next کلیک کنید.

آخرین و مهمترین گام این است که حساب کاربری گوگل خود را برای حذف اتوماتیک پیکربندی کنید. دکمه رادیویی را که می گوید “Yes, delete my inactive Google Account.” 

 

 

بر روی Review Plan کلیک کنید . 

 

 

بعد از این، به تنظیمات حساب کاربری غیر فعال خود نگاهی بیندازید و روی تایید برنامه کلیک کنید تا دائمی شود. Google قبل از اینکه حساب کاربری شما غیر فعال شود یک ماه دیگر با شما تماس خواهد گرفت و حساب Google شما به طور خودکار پس از سه ماه از روزی که آن را غیرفعال کرده است، حذف خواهد شد.

 

در Android:

همان تنظیمات را می توانید در دستگاه Android خود مشاهده کنید. مراحل زیر را برای پیکربندی مدیر حساب غیرفعال انجام دهید:

به Settings > Google بروید

بر روی حساب Google ضربه بزنید و به برگه Data and personalization بروید.

برای پیدا کردن  “Make a plan for your account“ به پایین بروید. 

 

 

پس از این، گزینه های مشابه همانطور که در بالا ذکر شد پیدا خواهید کرد.

 

گوگل چگونه می داند که حساب من غیرفعال است؟

ما می دانیم که گوگل اطلاعات فراوانی را در مورد ما جمع آوری می کند و هر حرکت ما را دنبال می کند. با استفاده از آن اطلاعات، مانند زمان آخرین ورود به سیستم، فعالیت Android ، سابقه جستجوی Google، استفاده از Gmail و غیره، از اینکه شما از حساب Google خود استفاده نمی کنید،اطلاع پیدا می کند.

 

چه داده ای پاک می شود؟

تقریبا هر چیزی که با حساب Google خود مرتبط است از جمله مخاطبین شما، ایمیل ها، تقویم، تاریخچه یوتیوب، سابقه موقعیت مکانی، داده های همگام سازی Chrome، Google Drive و Google Photos، خرید Google Play و داده های دیگر خدمات Google حذف شده است.

 

 

گردآوری:بخش کامپیوتر و اینترنت بیتوته



چند گام بالاتر

مطالب پیشنهادی,وبگردی
 

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------