ضرب المثل آدم چرا روزه شک دار بگیرد چه مواقعی به کار برده می شود؟



ضرب المثل های فارسی, ضرب المثل آدم چرا روزه شک دار بگیرد, معنی ضرب المثل آدم چرا روزه شک دار بگیرد

ضرب المثل آدم چرا روزه شک دار بگیرد

 

معنی ضرب المثل آدم چرا روزه شک دار بگیرد

خیلی از ما در هر سن و جنسیت، در زندگی روزانه خود از ضرب المثل های زیادی استفاده می کنیم که شاید معنی دقیق و درست آن را نیز نمی دانیم و یا شاید افرادی باشند که دایره لغات و ضرب المثل آنها زیاد نباشد. در این مقاله معنی ضرب المثل آدم چرا روزه شک دار بگیرد را آورده ایم با ما همراه باشید.

آدم چرا روزه شک دار بگیرد چه زمانی به کار می رود؟

به طور کلی دو معنی و مفهوم می توان برای این ضرب المثل آورد:

 

- کاری که احتمال سود و زیان در آن است نباید انجام داد.

- از انجام دادن کاری که می دانید بد است خودداری کنید.

 

این مثل معنی مشابه به همان ضرب المثل سری که درد نمی کند را دستمال نمی بندند است. یعنی زمانی فرد خودش نتیجه کاری را که می داند چرا باید انجام دهد.

 

تصور کنید شما میخواهید سرمایه گذاری کنید ولی چند تا از بزرگترها و افراد با تجربه به شما می گویند که سرمایه خود را وارد این کار نکن چون زیان میکنی. حال انتخاب با خودت است میخواهی زیان کنی یا منفعت؟

 

حتی چنانچه در انجام دادن کاری احتمال ضرر یا زیان را هم دادید نباید آن را انجام دهید. می گویند چرا آدم روزه شک دار بگیره یعنی چرا هنگامی که می داند روزه گرفتن برایش ضرر دارد و مطابق نظر دین اسلام و مراجع تقلید که روزه گرفتن برای آن فرد زیان دارد بنابراین احتیاج نیست که روزه ای را بگیرد که به او ضرر بزند.

 

در نهایت این ضرب المثل بیشتر برای افرادی به کار می رود که میخواهند کاری را انجام دهند که احتمال زیان داشته باشد و با بیان کردن این ضرب المثل میتوان از زیان آنها پیشگیری کرد.

 

گردآوری: بخش سرگرمی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------