7 مکان بسیار خطرناک در جهان (+تصاویر)



مکانهای بسیار خطرناک در جهان

 

 خطرناک ترین مکان های دنیا

در این جهان مکان های زيادي وجود دارند که به علل مختلفی خطرناک هستند. در این نوشتار تلاش داریم تا شما را با 7 مکان بسیار خطرناک در دنیا اشنا کنیم.

7 مکان بسیار خطرناک در دنیا

باغ سمی در انگلیس از مکانهای خطرناک

 مکانهای بسیار خطرناک در جهان,مکانهای گردشگری خطرناک در دنیا,عجایب گردشگری

 باغ سمی در انگلیس از مکانهای خطرناک جهان

 

 

نخستین باغ مخصوص گیاهان سمی وزهرآگین در انگلستان با الگوگیری از باغ های مخصوص گیاهان دارویی و سمی که در ایتالیا و در حدود سال های 1500 ميلادي تأسیس شده بود، ساخته شد. باغ سمی Alnwick باغ مخصوصی است که بطور اختصاصی بر روی کاشت گیاهان سمی و زهرآگین و مرگبار کار ميکند.

 

این مؤسسه دارای انواع مختلفی از گیاهان با ترکیب های دارای مخدر و تنباکو است و همچنين دارای جواز پرورش و کاشت گیاههانی اختصاصی براي به دست اوردن حشیش و کوکایئن براي مصارف خاص است.

 

جزیره مارها در برزیل

جزیره مارها از مکانهای خطرناک جهان

 

یکی دیگر از مکانهای بسیار خطرناک در جهان جزیره مارها می باشد. جزیره ای در محدوده حاکمیت کشور برزیل که البته کم تر انساني به آن پای گذاشته است. بر مبنای محاسبات انجام شده در هر مترمربع از این جزیره چیزی بین 1 تا 5 مار زندگی ميکند . انواع مارهای زهرآگین و غیر زهرآگین در اقسام میزان ها گوناگون در این جزیره زندگی ميکنند .

 

همچنين گونه خاصی از افعی در این جزیره زندگی ميکند که اختصاصی این جزیره و کشور برزیل است و مسئول نزديک به 90 درصد از گزیدن های مرگبار در برزیل است. سم این مار، گوشت اطراف محل گزیدن را آب ميکند . براي بازديد از این جزیره اجازه های مخصوصی احتیاج است.

 

جزیره" رامره" در کشور برمه

 جزیره رامره از مکانهای خطرناک جهان

 

از دیگر مکانهای خطرناک در جهان می توان به جزیره رامره اشاره کرد. جزیره" رامره" یکی از مکان های خطرناک براي انسان هاست. علت آن هم وجود بیش از 1000 کروکودیل آب شور در این جزیره است. این گونه از کوروکودیل خطرناک ترین گونه این نوع از جانوران است. در عین حال در این جزیره پشه هایی دارای ویروس بیماري مالاریا و عقرب های زهرآگین هم زندگی ميکنند .

 

در مرحله های پایان جنگ دوم جهانی این جزیره شاهد یک جنگ خونی 6 هفته ای بین نیروهای آمریکایی و ژاپنی بود. از چیزی نزديک به 1000 سرباز ژاپنی که ب مرداب های این جزیره وارد شدند تنها 20 نفر زنده ماندند. باقی سربازان نه بر اثر تیراندازی سربازان آمریکایی و بلکه به دست کروکودیل ها کشته شدند.

 

جاده" یونگاس" در بولیوی

 جاده یونگاس در بولیوی از مکانهای خطرناک جهان

 

جاده یونگاس که در عمق جنگل های بارانی آمازون در کشور بولیوی ساخته شده است هر ساله شاهد مرگ نزديک به 300 نفر است. این جاده 69 کیلومتری در دهه 1930 ميلادي در جریان جنگ با کشور پاراگوئه در این بخش ساخته شد. این جاده که بر روی کوههای پوشیده از جنگل های بارانی احداث شده تنها 3 متر عرض داشته و ارتفاع پرتگاه های کنار آن در حدود 600 متر است. این جاده عاری از هرگونه گاردریل بوده و در بیش تر مواقع از سال پوشیده ازمه بوده و قابلیت ریزش سنگ به داخل جاده موجود است .

 

ناحیه تخلیه شده ای در اروپای شرقی

 چرنوبیل از مکانهای خطرناک جهان

 

این ناحیه منطقه ای به شعاع 30 کیلومتر در نزدیکی سایت هسته ای چرنوبیل در خاک کشور اوکراین است. این سایت که پس از فاجعه سایت اتمی چرنوبیل خالی کردن شده است اینک به یکی از خطرناک ترین اماکن براي زندگی تبدیل شده است. بسياري از مردم در سالهای بعد یه این منطقه و ناحیه ها آن بازگشتند و به هر شکل ممکن در حال زندگی در این ناحیه هستند ولی در نزدیکی ناحیه اصلی خطرناک پلیس حضوری قدرتمند دارد پس مراقب باشید تا به آن ناحیه نزديک نشوید زیرا یا گلوله خواهید خورد یا دچار تشعشع خواهید شد.

 

پلایا زیپولیت در مکزیک

 ساحل پلایا زیپولیت در مکزیک

 

پلایا زیپولیت، ساحل مرگ هم نامیده ميشود و همین براي وصف آن کافیست که در لیست مکاننهای خطرناک قرار گیرد. درصورتی که به دنبال یک تعطیلات خوب و آهسته در مکزیک هستید، بهتر است جای دیگری پیدا کنید، برای این که اینجا برایتان مطلوب نیست. زیپولیت یکی از کشنده ترین سواحل کل دنیاست. حدود ۵۰ نفر هر سال در این ساحل غرق می شدند، ولی ظاهرا با کمک تیمی از ناجیان حرفه ای این تعداد کم تر شده است. با این حال امواج این ساحل هنوز خطرناک هستند و گردشگران با وجود هشدارهایی که داده ميشود هنوز بی اندازه در آب پیش میروند و تنها علتی که زنده از آب بیرون می آیند نجات غریق هایی هستند که بیش از ۱۰ نفر را در روز نجات می‌دهند.

 

آتشفشان های گلی در جمهوری آذربایجان

آتشفشان گلی از مکانهای خطرناک جهان

 

کشور آذربایجان دارای صدها آتشفشان گلی است که اما که بجاي مواد مذاب از داخل آنها گل به بیرون فوران ميکند . در بهار سال 2001 وقوع یک آتشفشان گلی سبب بوجود آمدن یک جزیره در محدوده دریایی آذربایجان در دریایی خزر شد. در اکتبر 2001 هم آتشفشان گلی دیگری در منطقه آبتکان جمهوری آذربایجان فوران کرد که اما تلفاتی در پی نداشت. در یک نظر کلی معمولاً هر 20 سال یکی از این آتشفشان ها در این کشور از زمین سر بر میاورد و درصورتی که در حین فوران در نزدیکی این آتشفشان ها باشید مشخص نیست چه بلایی برسر شما بیاید. امواج گل بیرون شده از این کوه ها تا فاصله 15 کیلومتری در روز قابل مشاهده هستند.

 

گردآوری: بخش گردشگری بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------