نتانیاهو: هدف از مرحله دوم آتش‌بس در غزه، خلع سلاح حماس است



نتانیاهو،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: حماس نمی‌تواند در نوار غزه باقی بماند و رهایی از دست این گروه یا از طریق نیروهای بین المللی یا به روشی دشوار خواهد بود.»

به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، نتانیاهو اظهار داشت: «هدف از مرحله دوم توافق آتش بس در غزه، خلع سلاح حماس و تبدیل نوار غزه به منطقه عاری از سلاح هست و معتقدم که مرحله سوم، پاکسازی نوار غزه از افراط‌گرایی است.»

 

ارتش اسرائیل ظهر امروز اعلام کرد که در نتیجه درگیری با یکی از نیروهای مقاومت در منطقه رفح و در جنوب نوار غزه ۵ نظامی صهیونیست زخمی شدند.

 

ارتش اسرائیل خبر داد که یکی از نیروهای حماس از داخل تونلی در استان رفح خارج شده و با راکت ضد زره یک خودروی زرهی صهیونیست‌ها را مورد هدف قرار داد.

 

در همین رابطه، شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از مسئولین صهیونیست عنوان کرد که حادثه رفح نقض خطرناک توافق است و اسرائیل در این باره با آمریکایی‌ها در حال هماهنگی است.

 

دفتر نتانیاهو: جسد تحویل داده شده از سوی غزه، متعلق به اسیری تایلندی است

دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که بقایای جسد دریافت شده از غزه، مربوط به «سودثیساک رینثالاک» اسیر تایلندی است.

 

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، در این بیانیه همچنین آمده است که بقایای جسد «ران گافلی» آخرین زندانی صهیونیست، همچنان در غزه باقی مانده است.

 

این موضوع نشان‌دهنده ادامه تنش‌ها و پیچیدگی‌های موجود در منطقه است.

 

در همین رابطه، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که پس از معاینات انجام شده بر روی جسدی که روز گذشته نیروهای مقاومت تحویل نیروهای صلیب سرخ دادند و به اراضی اشغالی منتقل شد، مشخص شد که این جسد متعلق به اسیری تایلندی است.

 

طبق گزارش رادیو ارتش رژیم اشغالگر، هم اکنون جسد یک زندانی صهیونیست دیگر در غزه باقی مانده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------