آخرین اخبار سیاست خارجی

ترامپ،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

ترامپ در مراسم امضای لایحه کاهش مالیات‌ها: برنامه هسته‌ای ایران نابود شد | ممکن است به یک توافق عالی با آنها برسیم

دونالد ترامپ بار دیگر با تکرار ادعاهای قبلی خود گفت که برنامه هسته‌ای ایران نابود شده است. به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ روز جمعه در مراسمی ویژه در چمن جنوبی کاخ سفید،…

آمریکا: آماده دیدار با ایران برای مذاکره درباره بازگشت دوجانبه به برجام هستیم/ گروسی: تفاهم به دست آمده با ایران مهم است



سخنگوی وزارت خارجه آمریک,اخبار سیاست خارجی,خبرهای سیاست خارجی
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری گفت که واشنگتن آماده دیدار با ایران برای مذاکره درباره بازگشت دوجانبه به برجام است.

به گزارش فارس، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که واشنگتن همچنان به تعامل مجدد (با ایران) طی (چارچوب) دیپلماسی معنی دار تمایل دارد.

 

وی که در کنفرانس خبری روزانه وزارت خارجه آمریکا صحبت می‌کرد، افزود: «برنامه داریم که در تماس نزدیک با شرکا در 5+1 باشیم.»

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه گفت: «آماده دیدار با ایران درباره مسیر پیش رو برای بازگشت دوجانبه به پایبندی (به برجام) هستیم و بازگشت دوجانبه به پایبندی بدون مذاکره اتفاق نمی‌افتد».

 

***

 

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: تفاهم به دست آمده با ایران مهم است

رافائل گروسی این مطلب را روز سه‌شنبه در نشستی که به صورت مجازی به همت موسسه ان‌تی‌آی و با حضور «ارنست مونیز» وزیر پیشین انرژی آمریکا برگزار شد مطرح کرد.

 

ایران ۲۷ بهمن ماه گذشته در چارچوب اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها نامه توقف اجرای اقدامات داوطلبانه تحت برجام را تحویل آژانس داد. بر اساس بند ۶ این قانون دولت موظف شد تا پنجم اسفند ماه، دسترسی‌های نظارتی فراتر از پروتکل الحاقی تحت برجام را متوقف کند.

 

این مساله رافائل گروسی را به تهران کشاند تا در نتیجه مذاکرات به عمل آمده دو طرف تفاهم کردند تا به‌مدت سه ماه، نظارت و راستی‌آزمایی‌های ضروری بازرسان آژانس در ایران به صورت محدود ادامه پیدا کند.

 

کاظم غریب ابادی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین بیان داشت: مقصود از تداوم راستی آزمایی و نظارت ضروری که در بند ۲ بیانیه آمده، همانطور که در پیوست توافق شرح داده شده، این است که ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیت ها و تجهیزات نطارتی را که در پیوست مشخص شده ضبط کرده و نزد خود نگه خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه «در این مدت، آژانس به این اطلاعات هیچ دسترسی نخواهد داشت و اطلاعات منحصرا نزد ایران باقی می ماند» افزود: چنانچه ظرف ۳ ماه تحریم ها به طور کامل لغو شد، ایران این اطلاعات را در اختیار آژانس می گذارد، در غیر اینصورت اطلاعات برای همیشه پاک خواهد شد.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------