آخرین اخبار سیاست خارجی

سناتور گراهام و نتانیاهو،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

سناتور گراهام در اسرائیل: آمریکا به ایران در صورت ازسرگیری فعالیت های هسته‌ای حمله خواهد کرد | ایران در حال تولید موشک به تعداد بسیار زیاد است

گراهام گفت که ایران در حال تولید موشک‌های بالستیک "به تعداد بسیار زیاد" است و هشدار داد که در هر نوع درگیری آینده، ایران احتمالا بر این قابلیت تمرکز خواهد کرد تا دفاع…

انتقاد شدید روزنامه جمهوری اسلامی به سرمایه گذاری طالبان در چابهار: آنها حقابه هیرمند را نمی دهند، دولت باز به آنها امتیاز می دهد؟



طالبان،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

طرح سرمایه‌گذاری 35 میلیون دلاری افغانستان در چابهار در زمینه‌های تجاری، مسکونی و اداری، سؤالات زیادی ایجاد کرده است. این تصمیم مورد انتقاد یک روزنامه باسابقه قرار گرفت.

 

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در حالی که نگرانی‌های زیادی درباره نفوذ تروریست‌های طالبان در نقاط مختلف کشورمان وجود دارد، بازگذاشتن دست حکومت خودخوانده این گروه در چابهار چه مفهومی دارد؟

 

علاوه بر این، گسترش ارتباطات در زمینه‌های مختلف با گروهی که حاکمیت آن را به رسمیت نشناخته‌ایم چه وجهی از نظر قانونی دارد؟

 

و سؤال دیگر اینکه در شرایطی که حکومت خودخوانده طالبان به هیچیک از تعهدات افغانستان در قبال ایران پای‌بند نیست و حتی حقابه ایران از هیرمند را نیز نمی‌دهد، اینهمه امتیاز دادن به این حکومت غیرقانونی چرا؟

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------