آخرین اخبار بین الملل

ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

ترامپ بر واردات فولاد و آلومینیوم به آمریکا تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که برای واردات فولاد و آلومینیوم به ایالات متحده تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد. به گزارش ایرنا به نقل از…

کره شمالی چند موشک کوتاه‌برد شلیک کرد



کره شمالی،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
ارتش کره جنوبی سه‌شنبه اعلام کرد، کره شمالی چند موشک کوتاه‌برد به سمت آبهای شرق شبه‌جزیره کره شلیک کرد که دومین شلیک موشکی این کشور در سال ۲۰۲۵ به شمار می‌آید.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، ارتش کره جنوبی به جزئیات بیشتری در این باره اشاره نکرد.

 

این شلیک در حالی انجام شد که کره شمالی دوشنبه هفته گذشته نیز یک موشک بالستیک مافوق صوت میانبرد جدید شلیک کرد.

 

کره‌شمالی اعلام کرد که پرتاب موشک بالستیکی که این کشور هفته گذشته پرتاب کرد موفقیت‌آمیز بود و به سرعت ۱۲ برابر صوت رسید.

 

پیونگ یانگ این موشک را یک سستیم تسلیحاتی بازدارنده در برابر هرگونه تهدیدی در منطقه اقیانوس آرام (علیه امنیت خود) معرفی کرد.

 

این موشک در جریان آزمایشی که کیم جونگ اون رهبر کره شمالی از طریق یک سیستم نظارتی آن را رصد می‌کرد، مسافتی حدود یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر را با سرعتی ۱۲ برابر سرعت صوت پرواز کرد.

 

رهبر کره شمالی درباره پرتاب این موشک گفت: هدف از ساخت چنین موشکی تقویت بازدارندگی جنگ هسته‌ای پیونگ یانگ از طریق ساخت سیستم تسلیحاتی است که هیچ کس نتواند (به قدرت) بازدارندگی استراتژیک آن پاسخی دهد.

 

در همین حال، سازمان اطلاعاتی کره جنوبی دوشنبه اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا به دنبال مذاکره با رهبر کره‌شمالی برای دستیابی به یک توافق کوچک در زمینه برنامه اتمی پیونگ‌یانگ است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------