موج جدید تنش‌ها در سویدای سوریه علی‌رغم آتش‌بس



درگیری در سوریه،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
شبکه تلویزیونی الاخباریه گزارش داد که گروه‌های مسلح دروزی به نیروهای امنیت داخلی سوریه در استان سویدا حمله کرده و حداقل یک سرباز را کشته و چندین نفر را زخمی کرده‌اند و همچنین چندین روستا را در این استان جنوبی گلوله‌باران کرده‌اند.

به گزارش شفقنا، گزارش روز یکشنبه الاخباریه به نقل از یک منبع امنیتی حاکی از آن است که گروه‌های مسلح آتش‌بس در این منطقه که خونریزی‌های فرقه‌ای ماه گذشته صدها نفر را به کام مرگ کشاند، را نقض کرده‌اند.

 

دولت خودخوانده و موقت سوریه در واکنش به خشونت‌های از سر گرفته شده در این منطقه بیانیه‌ای صادر نمود و اعلام کرد که «کارزارهای رسانه‌ای و بسیج فرقه‌ای به رهبری گروه‌های شورشی در این شهر در دوره گذشته متوقف نشده است».

 

«با ناکامی این گروه‌ها در خنثی کردن تلاش‌های دولت سوریه و مسئولیت‌های آن در قبال مردم ما در السویداء، آنها به نقض توافق آتش‌بس روی آوردند و با انجام حملات خیانت‌آمیز علیه نیروهای امنیت داخلی در چندین جبهه و شلیک راکت و خمپاره به برخی روستاها منجر به شهادت و زخمی شدن تعدادی از پرسنل امنیتی شدند.»

 

دیده‌بان حقوق بشر سوریه از کشته شدن چهار نفر در آخرین دور از خشونت‌ها در سویدا خبر داد و خاطرنشان کرد که سه نفر از آنها سربازان دولتی و یک نفر از جنگجویان محلی بوده‌اند.

 

درگیری‌ها در سویدا در ۱۳ ژوئیه بین جنگجویان قبایل بدوی و گروه‌های دروزی آغاز شد.

 

شورشیان حاکم بر سوریه برای سرکوب درگیری‌ها اعزام شدند، اما خونریزی‌ها شدت گرفت و اسرائیل به بهانه حفاظت از دروزی‌ها به این کشور جنگ زده حمله کرد و همچنین قلب پایتخت، دمشق، را بمباران کرد.

 

آتش‌بس با میانجیگری ایالات متحده آمریکا بین اسرائیل و سوریه همزمان با اعلام آتش‌بس در سویدا توسط احمد الشرع، رئیس جمهور موقت و خودخوانده سوریه، اعلام شد. درگیری‌ها تقریباً یک هفته در شهر سویدا و مناطق اطراف آن ادامه داشت. سوریه اعلام کرد که کمیته‌ای برای بررسی این تنش‌های مرگبار تشکیل خواهد داد.

 

درگیری‌های سویدا، پس از موجی از خشونت‌های فرقه‌ای در ماه مارس که منجر به کشته شدن صدها شهروند علوی در مناطق ساحلی سوریه شد، ضربه دیگری به الشرع بود.

 

صدها خانواده بادیه‌نشین در اثر درگیری‌ها در سویدا آواره شده و به شهر درعا نقل مکان کردند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------