ترامپ: آمریکا به توافق اوکراین و روسیه بسیار نزدیک است



ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر ادعا کرد که دستیابی به توافقی بین اوکراین و روسیه ممکن است در دسترس باشد، هرچند که او در عین حال به خصومت عمیق میان رهبران دو کشور اذعان کرد.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری آناتولی، دونالد ترامپ که روز جمعه به وقت محلی در گفت‌وگو با خبرنگاران در کاخ سفید گفت که خصومت شخصی و سیاسی میان ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، و ولادیمیر پوتین، همتای روس او، تلاش‌ها برای پایان دادن به این درگیری را پیچیده کرده است.

 

رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد: زلنسکی و پوتین از یکدیگر متنفرند و این کار را بسیار دشوار می‌کند. با این حال، من فکر می‌کنم که به دستیابی به یک توافق بسیار نزدیک شده‌ایم.

 

بر اساس این گزارش، ترامپ جزئیاتی در مورد محتوای مذاکرات جاری برای پایان دادن به جنگ حدودا چهار ساله اوکراین ارائه نکرد.

 

او همچنین اعلام کرد: فکر می‌کنم شانس خوبی برای حل و فصل این موضوع داریم.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------