آخرین اخبار سیاسی

فاطمه مهاجرانی،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

سخنگوی دولت: قطع برق آنتن‌های موبایل، ناشی از فرسودگی باتری‌هاست؛ باتری هم تحریم است

سخنگوی دولت اعلام کرد که قطع برق آنتن‌های موبایل، ناشی از فرسودگی باتری‌هاست. به گزارش سیتنا، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت گفت: متأسفانه…

لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند و علت این موضوع خطای محاسباتی است



لاریجانی،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی
دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با جمعی از وعاظ برجسته‌ کشور به بیان شرایط کشور در مرحله‌ قطع آتش با دشمن پرداخت و مسئله‌ همبستگی ملی را یک مسئله‌ بسیار مهم برای بازدارندگی کشور برشمرد.

به گزارش ایسنا، «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی روز پنجشنبه به استماع نظرات صریح و مباحثه با جمعی از وعاظ برجسته‌ کشور پرداخت.

 

در این جلسه لاریجانی به بیان شرایط کشور در مرحله‌ قطع آتش با دشمن پرداخت و مسئله‌ همبستگی ملی را یک مسئله‌ بسیار مهم برای بازدارندگی کشور برشمرد و بیان کرد: موضوع هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان یک موضوع حاشیه‌ای نیست و رکن مهم و اساسی کشور است، به شکلی که یکی از شخصیت‌های برجسته‌ دنیا به من در جلسه‌ای گفت که «در ماجرای جنگ ۱۲ روزه، دنیا هم‌بستگی ملی ایرانیان را دید».

 

دبیر شورای امنیت ملی با بیان این مسئله که حفظ هم‌بستگی ملی، امروز نیازمند مجاهدت و فنّانیت است، علت اقداماتی که برخی برای برهم زدن یک‌دستگی میان مردم انجام می‌دهند را خطای محاسباتی دانست و افزود: برخی امروز فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و می‌خواهند جامعه را از یک‌دستگی دربیاورند. اختلاف‌نظر در روش‌ها و راه‌حل‌ها امری طبیعی است، اما برجسته‌سازی اختلاف‌ها در مقطع قطع آتش با دشمن یک خطای راهبردی است.

 

لاریجانی حفظ تمکن اقتصادی مردم را از ابزارهای اصلی حفظ انسجام ملی دانست و بیان کرد: دولت محترم در جهت تأمین امنیت اقتصادی مردم، تلاش‌های جدی را سامان داد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------