آخرین اخبار سیاسی

جعفرزاده ایمن‌آبادی،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

جعفرزاده ایمن‌آبادی: نظام به این نتیجه رسیده که باید از تندروها عبور کند | آنها متوجه‌اند که به روزهای پایانی و مرگ خود نزدیک شده‌اند

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: ترامپ و نتانیاهو گمان می‌کردند که با یک جرقه می‌توانند مردم را به خیابان بکشند، غافل از این‌که «وطن»…

آقای نمکی! اینکه واکسن نیست، سیاه‌نمایی است؟



 
وزیر بهداشت ,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی

روزنامه اعتماد در واکنش به گفته‌های سعید نمکی، وزیر بهداشت در مطلبی با تیتر «كدام سياه‌نمايي،‌آقاي وزير» از او انتقاد کرد.

 

روزنامه اعتماد در واکنش به گفته‌های سعید نمکی، وزیر بهداشت در مطلبی با تیتر «كدام سياه‌نمايي،‌آقاي وزير» از او انتقاد کرد.

 

این روزنامه نوشت: 

 

* يک سال قبل مي‌گفتيم در اين هياهوي امواجي كه به شهر و كشورمان مي‌رسد، اين مردم مقصرند كه فاصله اجتماعي و پروتكل‌هاي بهداشتي و استفاده از ماسك را رعايت نمي‌كنند و توصيه‌هاي وزارت بهداشت را كم اهميت مي‌شمرند. هميشه مردم مقصرند؟ يعني دولت، مسوولان وزارت بهداشت، اعضاي ستاد ملي مقابله كرونا هيچ‌ وقت مقصر نيستند؟

 

* وزير بهداشت ديروز به حجم يك طومار انتقاد كرد كه چرا منتقدان درباره وضعيت «سيستان و بلوچستان» و شرايط كنترل و مديريت كرونا در كشور سياه‌نمايي كرده‌اند. كدام سياه‌نمايي آقاي وزير؟ اينكه ملتي، اين همه سال محروم بوده‌اند و حالا هم از « دلتا» مي‌ميرند، اين سياه‌نمايي است؟ اينكه صدها سالمند، دو هفته قبل كنار پياده‌روهاي تهران 10 ساعت و 12 ساعت چشم انتظار واكسني بودند كه شما يك ماه قبل‌تر وعده توزيع ميليوني و انبوهش را داده بوديد ولي هنوز هم نوبت اين همه سالمند براي همان وعده‌ها نرسيده، اين سياه‌نمايي است؟

 

* وقتي بيماراني، در راهروهاي بيمارستان‌هاي زاهدان و روي برانكارد و در انتظار تخت استاندارد به دليل خالي نبودن تخت، بستري شده‌اند، اين سياه‌نمايي است؟ دلتا به پايتخت رسيده در حالي كه بسياري كشورها كه شما مي‌گفتيد در كنترل بيماري ناتوان بوده‌اند تازه امروز گرفتار موج چهارم شده‌اند. اين هم سياه‌نمايي است؟

 

* مردم براي واكسني كه به علت غرور و لجبازي‌هاي مسوولان، سر وقت و به موقع به دست مردم نرسيد، ميليون‌ها تومان هزينه مي‌كنند و راهي تركيه و ارمنستان مي‌شوند تا تاوان سوء مديريت مديران‌شان را با تحمل خفت و منت از سوي بيگانگان، پس بدهند. اين هم سياه‌نمايي است؟

 

پاسخ تصویری به صحبت‌های وزیر بهداشت

 عبید ملک رئیسی، فعال رسانه‌ای از سیستان و بلوچستان در پاسخ به صحبت های سعید نمکی، وزیر بهداشت که مدعی شده بود حدود 400 تخت خالی در این استان خالی است، توئیتی را منتشر کرد.

 

وی در این باره نوشت:

‏نمکی وزیربهداشت میگن:همین الان عده‌ای در سیستان وبلوچستان بلوا می‌کنند،حداقل۳۰۰تا۴۰۰تخت خالی در سیستان وبلوچستان داریم.

 

در پاسخ آقای نمکی جهت یادآوری‌تون که شما آنلاین میبینی و رصد می‌کنی میخواستم بگم اینجا ایرانشهر،سیستان‌وبلوچستان پارک شهدا روبروی بیمارستان خاتم‌الانبیا است.

 

وزیر بهداشت ,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی
 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------