تکذیب توقیف جام‌های قهرمانی پرسپولیس/ خبرگزاری فارس: اسناد داریم



توقیف جام های پرسپولیس،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد شایعه توقیف جام‌های قهرمانی این تیم صحت ندارد.

مصطفی لشگری در گفت‌وگو با تسنیم در واکنش به شایعه توقیف جام‌های باشگاه پرسپولیس به دلیل حکم یک طلبکار اظهار داشت: این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد. متأسفانه یک طلبکار بابت بدهی سال‌های دور خود علیه باشگاه حکم توقیف اموال را گرفته است، اما اینکه جام‌های قهرمانی توقیف شده باشد، صحت ندارد.

 

مدیر روابط عمومی پرسپولیس افزود: رضا درویش اصل طلب را پرداخت کرده است، اما این طلبکار بابت طلب سالیان دور خود علیه باشگاه حکم سنگینی گرفته است و لیستی از اموال باشگاه را هم تهیه کرده‌اند، اما اینکه می‌گویند جام‌های قهرمانی هم جزو اموال توقیف شده است، صحت ندارد. به هر حال باشگاه در تلاش است این مشکل را هم برطرف کند.

 

اسناد توقیف اموال و جام‌های پرسپولیس در اختیار خبرگزاری فارس است

فارس نوشت: امروز با انتشار خبری با تیتر «شوک به پرسپولیس؛ جام‌های قهرمانی پرسپولیس توقیف شد» در خبرگزاری فارس، مشخص شد که اموال باشگاه پرسپولیس به دلیل یک بدهی ۴۹ میلیارد تومانی توقیف شده است که در این بین جام‌های این باشگاه هم وجود دارد.


این در حالی است که باشگاه پرسپولیس در اقدامی شتاب‌زده دست به تکذیب این مسئله زد که البته قابل پیش بینی هم بود چرا که این تیم چند روز دیگر باید در دربی به میدان برود و از آنجایی که تیم پرسپولیس در ۷ بازی اخیر خود تنها ۲ برد به دست آورده و زیر فشار انتقادات قرار دارد.


گفتنی است اسناد توقیف اموال باشگاه پرسپولیس که جام‌های این باشگاه هم در آن لحاظ شده است در اختیار خبرگزاری فارس قرار دارد.


در صورت‌جلسه‌ای که با حضور مسئولان باشگاه پرسپولیس و مسئولان قضایی به صورت عکس و فیلم انجام شده در صفحه ۵ صورت‌جلسه آمده که تعداد ۱۸ جام در طبقه چهارم و ۳۴ جام در طبقه کنفرانس در لیست اموال این باشگاه قرار گرفتند که البته با اظهارات مسئولان باشگاه پرسپولیس این جام‌ها تنها ارزش معنوی دارند و متعلق به هواداران این تیم هستند و نباید در لیست توقیف اموال قرار بگیرند! این البته ادعای مسئولان پرسپولیس بوده اما ضابطان قضایی تعداد جام‌ها را هم در لیست اموال قرار داده‌اند. 


طبق صورتجلسه انجام شده جام‌های قهرمانی هم جزو اموال قابل انتقال باشگاه پرسپولیس هستند و در صورت دستور مقام قضایی، این جام‌ها به مزایده گذاشته خواهند شد تا با فروش آنها باشگاه پرسپولیس بتواند بدهی ۴۵ میلیارد تومانی خود را تسویه کند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------