نحوه نشستن خانمها در بارداری به شکل صحیح



نشستن خانمهای باردار,نحوه نشستن خانم های باردار

چگونگی نشستن خانم باردار

 

در دوران بارداری شرایط به گونه ای تغییر خواهد کرد که شما باید درمورد طرز نشستن، ایستادن و ... کمی تجدید نظر کرده و آنها را اصلاح کنید.

نحوه نشستن در بارداری به شکل صحیح:

 

نشستن خانمهای باردار,نحوه نشستن خانم های باردار

چگونگی نشستن خانم باردار

 

نکات مربوط به طرز صحیح نشستن روی زمین در بارداری 

- ابتدا زانوها را خم کرده، یک دست را روز یک ران و دست دیگر را بر روی زمین قرار دهید. به آرامی باسن خود را به زمین برسانید. و پس از نشستن برای پخش شدن وزن، با کمک دست ها دو باسن را از یکدیگر باز کنید. توجه داشته باشید که برجستگی های جلویی استخوان لگن، هردو باید در یک راستا قرار داشته باشند.

 

- اگر می خواهید تکیه دهید، لازم است کوسن کوچکی را در پشت گودی کمر قرار داده و با زاویه 10 درجه بنشینید.

 

- توجه داشته باشید که هرگز نباید برای مدت طولانی در یک پوزیشن قرار گیرید. هر از چند گاهی حالت نشستن خود را تغییر دهید. چهار زانو نشستن در بارداری برای مدت کوتاه ضرری ندارد اما باتوجه به این که نباید در این دوران پاهایتان را بر روی یکدیگر قرار دهید، بهتر است به جای چهار زانو نشستن در دوران بارداری پاهای خود را دراز کرده و یک بالش کوچک زیر زانوها قرار دهید.

 

نشستن خانمهای باردار,نحوه نشستن خانم های باردار

نحوه نشستن خانم های باردار

 

نکات مربوط به طرز صحیح نشستن روی صندلی در بارداری 

- برای نشستن روی صندلی نیز کمر خود را صاف و شانه هایتان را عقب ببرید. در نحوه نشستن در بارداری باسن باید تکیه گاه صندلی را لمس کند و یک حمایت کننده مانند یک بالشت کوچک و یا حوله در قوس کمر شما جای بگیرد. وزن بدنتان را بر روی هر دو لگن تقسیم نمایید. پاهای خود را روی هم نیندازید و کف هر دو پا را بر روی زمین قرار دهید.

 

-هرگز بیشتر از سی دقیقه ننشینید و اگر مشغول به کار هستید ارتفاع صندلی را برای بلند شدن خود تنظیم کنید تا فشار کمتری را متحمل شوید. آرنج های دست خود را بر روی میز و یا دسته صندلی قرار داده و شانه های خود را شل کنید.

 

-اگر برای نشستن از صندلی چرخ دار استفاده می کنید برای چرخیدن تمام بدن خود را بچرخانید و هیچگاه چرخش را تنها به ناحیه کمر محدود نکنید. برای بلند شدن از روی صندلی ابتدا به جلو صندلی بیایید و با زانوهای خود بلند شوید و به کمرتان فشار فشار نیاورید.

 

-بعد از بلند شدن و ایستادن حرکات کششی حاملگی برای کمر را انجام دهید و در صورتی که از درد کمر رنج می برید هرگز بیشتر از یک ربع ساعت ننشینید.

 

- از خم شدن مخصوصا با کمر و بلند کردن اجسام سنگین از ماه ششم بارداری به بعد جددا و حتما خودداری کنید و اگر مجبور به خم شدن هستید، بیشتر زانوهایتان را خم کنید و کمر و ستون فقرات خود را صاف نگه دارید.

 

- به منظور حفاظت از قوس کمر فرد باید در حالت نشسته یک بالشت کوچک یا حوله رول شده بین منحنی کمر خود یا پشتی صندلی قرار دهد و کاملا باسن خود را به عقب صندلی ببرد( این نکته به هنگام رانندگی نیز باید رعایت شود).

 

- اگر پای شما به زمین نمی‌رسد یک جعبه کوچک زیر کف پای خود قرار دهید تا زانوهای شما هم سطح باسن شما قرار گیرد. همچین برای جلوگیری از فشار آمدن به مفاصل لگنی باید در حالت نشسته از انداختن یک پا روی پای دیگر اجتناب شود.

 

- در محل کار، ارتفاع صندلی محل کار خود را با میز طوری تنظیم کنید که آرنج و بازوها را روی صندلی یا میز قرار دهید و شانه‌های خود را آرام نگه دارید.

 

- هنگام نشستن روی صندلی که به صورت چرخشی است، کمر را نچرخانید و در عوض تمام بدن خود را بچرخانید.

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------