بهترین روش خوابیدن در بارداری
- مجموعه: بارداری و زایمان
زنان باردار به پشت نخوابند؛ زیرا خونرسانی به جنین مختل میشود
زنان باردار به پشت نخوابند؛ زیرا خونرسانی به جنین مختل میشود و به شکم نیز نخوابند که دیوانگی، حماقت و خواب شیطانی است.
یک محقق طب اسلامی توصیههایی برای زنان باردار از منظر طب اسلامی را تشریح کرد. آیت الله ضیایی اظهار داشت: زنان باردار باید در دوران بارداری بسیار مراقب خود و جنینشان باشند. به گفته وی برای زنان باردار بعضی چیزها مانند کفش پاشنه بلند، پیادهروی طولانی مدت، کوهنوردی و ورزش سنگین مضر است چرا که باعث میشود که بچه به اصطلاح "جا کن" شود و همچنین به خاطر اضطراب شدید، فرد دچار لکه بینی شده و بچه سقط میشود.
ضیایی ادامه داد: زنان باردار به پشت نخوابند؛ زیرا خونرسانی به جنین مختل میشود و به شکم نیز نخوابند که دیوانگی، حماقت و خواب شیطانی است، بلکه زن باردار به پهلو بخوابند، چه پهلوی راست و چه پهلوی چپ؛ ولی اگر به پهلوی چپ بخوابند, خونرسانی به جُفت و جنین بسیار راحتتر و بهتر انجام میشود. وی بیان کرد: اگر زنان باردار بخواهند در موقعی که به پهلو خوابیده به پهلوی دیگر بچرخد، در حال خوابیده این کار را انجام ندهند بلکه اول بنشیند و سپس به پهلوی دیگر دراز بکشد، به خصوص از ۴ ماهگی به بعد؛ به دلیل اینکه گاهی باعث پیچیده شدن بند ناف به دور گردن بچه میشود.
ایشان بیان داشت: زنان باردار در ۲۴ ساعت علاوه بر سه وعده غذایی (صبحانه، نهار و شام)، باید ۶ وعده ریز مغذی مصرف کنند؛ مانند مغز بادام درختی شیرین خام، بادام هندی خام، فندق خام، پسته درختی خام، گلابی، بِه، لیمو شیرین، آب انار شیرین و یا انار شیرین ضد ویار زنان و سبب رشد جنین میشود، همچنین آب سیب تازه و ۳ الی ۴ لیوان, شیر گاو تازۀ کم چرب مصرف شود و در نهایت خربزۀ رسیده شیرین بعد از غذا مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: بهترین زمان بارداری در زنان، از سن ۱۶ تا سن ۲۵ سالگی است (گرچه بعضی از سن ۱۸ سالگی گویند) و ماکزیمم باردار شدن تا پایان ۳۰ سالگی است و از آن به بعد، کم کم قدرت باروری، با شیب کم، ضعیف میشود ولی بعد از ۳۵ سالگی احتمال حامله شدن بسیار ضعیف میشود.
منبع:tasnimnews.com