از عوارض دارچین چه می دانید؟



عوارض مصرف دارچین

مصرف زیاد دارچین چه عوارضی دارد

 

آشنایی با عوارض مصرف زیاد دارچین

در این مقاله از بیتوته، با عوارض مصرف زیاد دارچین آشنا می شوید. دارچین یکی از ادویه های محبوب و پرکاربرد در سراسر جهان است. این ادویه دارای خواص متعددی از جمله کاهش قند خون، کاهش التهاب، بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش خطر ابتلا به سرطان است. با این حال، مصرف بیش از حد دارچین می تواند عوارض جانبی جدی برای سلامتی داشته باشد.

دارچین، گیاهی است که از پوسته‌ی درونی درخت دارچین تهیه می‌شود. دارچین یکی از محبوب ترین ادویه های جهان است که به دلیل عطر و طعم مطبوع و خواص متعدد خود، در بسیاری از غذاها، نوشیدنی ها و داروها استفاده می شود. دارچین سرشار از آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و ویتامین ها است و می تواند به بهبود سلامت قلب، کاهش قند خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب کمک کند.

 

انواع دارچین :

دو نوع اصلی دارچین عبارتند از:

 

کاسیا: همچنین به نام "عادی"

دارچین کاسیا، این رایج ترین نوع استفاده است.

 

سیلان: معروف به "واقعی"

دارچین سیلان، طعم سبک تر و کمتر تلخی دارد.

 

با این حال، مصرف بیش از حد دارچین می تواند عوارض جانبی جدی برای سلامتی داشته باشد. در این مقاله به بررسی عوارض مصرف زیاد دارچین می پردازیم.

 

مصرف بیش از حد دارچین می تواند عوارض جانبی زیر را داشته باشد:

 

– افزایش ضربان قلب

– افزایش فشار خون

– سردرد

– تهوع

– استفراغ

– اسهال

– کبودی

– آسیب کبد

– حساسیت پوستی

 

عوارض مصرف زیاد دارچین :

در اینجا ما 15 عارضه جانبی دارچین بر سلامتی را فهرست کرده ایم. بیایید نگاهی به آنها بیندازیم.

 

1. تجمع سم:

یکی از عوارض مصرف زیاد دارچین نقش آن در تجمع سموم در بدن به عنوان یکی از عوارض جانبی آن است. این فقط به این معنی است که محدودیتی وجود دارد که باید این ادویه را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید که بعد از آن اصلاً برای بدن مفید نخواهد بود. به گفته متخصصان، 6 گرم از این ادویه برای دوز روزانه کافی است.

 

2. می تواند باعث زایمان زودرس شود:

در زنان باردار، مصرف دارچین می تواند منجر به زایمان زودرس شود. این باعث درد و انقباضات معده می شود که در واقع می تواند منجر به زایمان زودرس شود. به همین دلیل است که زنان باردار از مصرف دارچین به هر شکلی از جمله پودر یا روغن آن منع می شوند!

 

3. رقیق کننده طبیعی خون:

دارچین برای کسانی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند توصیه نمی شود. این به این دلیل است که دارچین دارای خواص رقیق کنندگی خون است که می تواند شرایط را تشدید کند. این یکی از عوارض جانبی دارچین بر بدن است که ممکن است در موارد نادر مفید باشد اما برای شرایط خاص پزشکی مفید نیست. برای این کار از دارچین پرهیز کنید و در صورت مصرف از دارچین سیلان استفاده کنید.

 

عوارض خوردن دارچین زیاد

عوارض دارچین برای کبد

 

4. باعث تحریک پوست می شود:

پودر دارچین عوارض زیادی برای پوست دارد. دارچین یک ادویه قوی است که در صورت استفاده مستقیم می تواند پوست های حساس را تحریک کند. هنگامی که روی پوست شکسته شود می تواند منجر به تاول، بثورات و سایر جوش های پوستی شود. روغن دارچین یکی از مایعاتی است که به صورت رقیق نشده در واقع می تواند باعث تحریک پوست شود. همچنین می تواند منجر به احساس سوزش شود. قبل از استفاده باید آن را به درستی کار کرد و با روغن حامل رقیق کرد.

 

5. اثرات منفی بر قند خون:

افرادی که مشکلات دیابت دارند قطعا تحت درمان دارویی قرار می گیرند. اگر دارچین همراه با چنین دارویی مصرف شود، سطح قند خون را تا حد زیادی کاهش می دهد که می تواند خطرات جدی برای سلامتی ایجاد کند. اطمینان حاصل کنید که این موضوع را تا حد امکان کنترل کنید، به خصوص در هنگام مصرف دارو.

 

6. مشکلات نارسایی کبد:

دارچین دارای حدود 5 درصد کومارین است که می تواند به شدت به کبد شما آسیب برساند. و حتی منجر به نارسایی کبد و در نهایت مرگ شود. استفاده از دارچین سیلان در این مورد نسبتاً بی خطر است، زیرا حاوی درصد بسیار محدودی از این عامل است. این یکی از عوارض جانبی خطرناک چای دارچین است.

 

7. ضربان قلب را افزایش می دهد:

مقادیر بیش از حد دارچین منجر به افزایش ضربان قلب و همچنین عدم تعادل می شود. این باعث مشکلات قلبی می شود و دوباره می تواند تهدیدی جدی برای سلامت و عملکرد کلی بدن باشد. اگر از فشار خون بالا رنج می برید، توصیه می شود از مصرف دارچین در رژیم غذایی خود پرهیز کنید.

 

8. تنگی نفس:

مصرف بیش از حد روغن دارچین چیزی است که باعث تنگی نفس و مشکلات سرگیجه می شود. اطمینان حاصل کنید که روغن دارچین قبل از استفاده به خوبی رقیق شده است تا این عارضه جانبی را به شیوه ای مناسب کنترل کنید. همچنین مصرف چوب دارچین بدون نوشیدن آب می تواند منجر به خفگی و تنگی نفس شود.

 

9. باعث بیماری های کلیوی می شود:

به گفته بسیاری از متخصصان، مصرف مقادیر زیاد دارچین علت اصلی بسیاری از بیماری های کلیوی است. ممکن است پیوند مستقیمی وجود نداشته باشد، اما پس از آن باید این عوارض جانبی در اینجا ذکر شود تا اطمینان حاصل شود که از عوارض احتمالی آن مطلع هستید. مطمئن شوید که این را در نظر داشته باشید و میزان دارچین را در رژیم غذایی روزانه کنترل کنید.

 

10. خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد:

طبق تحقیقات، مصرف بیش از حد دارچین کاسیا می تواند باعث رشد تومورهای سرطانی در بدن شود. این می تواند به شدت به ریه ها، کبد و کلیه ها آسیب بزند و آنها را در معرض سلول های بدخیم قرار دهد. در طی یک دوره زمانی، مصرف بیش از حد دارچین می تواند سلول های تومور را جایگزین سلول های سالم کند.

 

11. ممکن است باعث آلرژی و زخم های دهان شود:

اگرچه دارچین با طعمی شیرین شروع می شود، اما در ابتدا می تواند احساس سوزش در دهان شما ایجاد کند. دارچین حاوی ترکیبی به نام سینامالدئید است که می تواند باعث واکنش های آلرژیک در بدن شما از جمله زخم های دهان شود. لکه های سفیدی را در دهان خود مشاهده خواهید کرد که می تواند باعث ناراحتی شدید شود. این یکی از مضرات عمده دارچین است.

 

12. گرمای بدن را افزایش می دهد:

یکی از عوارض دارچین خاصیت افزایش دما آن است. دارچین یکی از محصولات گرمازا مانند سیر، فلفل هندی و زنجبیل است. گرمای بیش از حد در بدن می تواند منجر به جوش، تاول و حتی اختلالات معده شود. این یکی از عوارض جانبی مهم آب دارچین است.

 

13. عوارض گوارشی

مصرف زیاد دارچین می تواند باعث ناراحتی های گوارشی مانند سوزش سر دل، نفخ، اسهال و یبوست شود. همچنین، دارچین می تواند باعث تحریک مخاط معده و روده شود و خطر ابتلا به زخم معده را افزایش دهد.

 

مضرات چای دارچین

عوارض مصرف دارچین زیاد

 

14. عوارض عصبی

مصرف زیاد دارچین می تواند باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شود و عوارضی مانند سردرد، سرگیجه، اضطراب و بی خوابی را ایجاد کند. همچنین، دارچین می تواند خطر ابتلا به تشنج را افزایش دهد.

 

15. عوارض دارچین برای قلبی

مصرف زیاد دارچین می تواند باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون شود. همچنین، دارچین می تواند خطر ابتلا به آریتمی قلبی را افزایش دهد.

 

اینها برخی از عوارض جانبی جدی و کمتر جدی دارچین هستند. اگر شما از جمله کسانی هستید که به این افسانه اعتقاد دارید که دارچین با مصرف زیاد آن می تواند تمام مشکلات شما را درمان کند، وقت آن است که نظر خود را تغییر دهید. دارچین نیز مانند سایر عوامل طبیعی به زمان نیاز دارد تا خواص درمانی خود را نشان دهد. اگر صبر خود را از دست بدهید و بدن خود را با این ادویه پر کنید، به احتمال زیاد با این عواقب روبرو خواهید شد!

 

میزان مصرف ایمن دارچین :

میزان مصرف ایمن دارچین برای بزرگسالان سالم، 1 تا 6 گرم در روز است. این مقدار معادل 1 تا 2 قاشق چایخوری دارچین پودر شده است.

 

برای کودکان، میزان مصرف ایمن دارچین کمتر است. کودکان زیر 6 سال نباید دارچین مصرف کنند. کودکان 6 تا 12 سال مجاز به مصرف 1/2 تا 1 گرم دارچین در روز هستند.

 

راهکارهای پیشگیری از عوارض مصرف زیاد دارچین :

برای پیشگیری از عوارض مصرف زیاد دارچین، بهتر است از مصرف بیش از حد دارچین خودداری کنید. همچنین، در صورت داشتن هر گونه بیماری زمینه ای، قبل از مصرف دارچین با پزشک خود مشورت کنید.

 

برخی از گروه ها بیشتر در معرض خطر عوارض مصرف زیاد دارچین هستند. این گروه ها عبارتند از:

 

– افراد مبتلا به بیماری های قلبی

– افراد مبتلا به فشار خون بالا

– افراد مبتلا به کبد چرب

– افراد مبتلا به بیماری های خودایمنی

– زنان باردار و شیرده

 

راه های پیشگیری از عوارض مصرف زیاد دارچین :

برای جلوگیری از عوارض مصرف زیاد دارچین، توصیه می شود:

• از مصرف بیش از حد دارچین خودداری کنید.

• در هنگام خرید دارچین، نوع سیلان را انتخاب کنید، زیرا حاوی مقادیر کمتری کومارین است.

• از مصرف دارچین های ارزان قیمت و بی کیفیت خودداری کنید. همیشه از نوع مرغوب و مناسب خریداری کنید.

• دارچین را به مقدار کم و در غذاها یا نوشیدنی های مختلف مصرف کنید.

• اگر به دارچین حساسیت دارید، از مصرف آن خودداری کنید.

 

نتیجه گیری :

دارچین یک ادویه مفید و خوشمزه است که می تواند به بهبود سلامتی کمک کند. با این حال، مصرف بیش از حد دارچین می تواند عوارض جانبی جدی برای سلامتی داشته باشد. بنابراین، برای پیشگیری از عوارض مصرف زیاد دارچین، بهتر است از مصرف بیش از حد دارچین خودداری کنید و در صورت داشتن هر گونه بیماری زمینه ای، قبل از مصرف دارچین با پزشک خود مشورت کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------