آیا نوشیدن آب در بین وعده های غذایی خوب یا بد است؟



نوشیدن آب در بین غذا,عوارض خوردن اب در بین غذا

آب برای پوست ، حرکت روده ، هضم غذا و سلامت کلی بدن عالی است

 

بیشتر ما بدون لیوان آب نمی توانیم مشغول خوردن وعده های غذایی خود شویم. در حالی که نوشیدن چند جرعه در بین غذاها خوب است ، اعتقاد بر این است که آب زیاد در بین وعده های غذایی ایده خوبی نیست. توصیه می شود 30 دقیقه قبل از غذا یا 30 دقیقه بعد از غذا یک یا دو  لیوان آب میل کنید. اما آیا نوشیدن آب در طول وعده های غذایی اشکالی ندارد؟ خوب ، در اینجا چیزی است که شما باید بدانید.

 

نوشیدن آب در طول وعده های غذایی: واقعیت و افسانه

آب برای پوست ، حرکت روده ، هضم غذا و سلامت کلی بدن عالی است. شما باید حداقل 2 لیتر آب در روز بنوشید و اگر در شهر گرم هستید 3-4 لیتر در روز ضروری است. با این حال ، با این حال ، اعتقاد بر این است که نوشیدن آب در هنگام وعده های غذایی به دلیل برخی تصورات غلط ایده خوبی نیست. در اینجا برخی از دلایل رایج آورده شده است (مردم معتقدند) که چرا نباید با وعده های غذایی آب بنوشید.

 

1. نوشیدن آب در بین غذا ممکن است بر هضم غذا تأثیر بگذارد :

مردم معتقدند که نوشیدن آب در طول وعده های غذایی اساساً تأثیر نامطلوبی بر هضم دارد و از کاهش مقدار بزاق دهان شروع می شود. بزاق کاهش یافته سیگنالهای ضعیف تری را به معده شما می فرستد که در نتیجه باعث آزاد شدن آب و آنزیم های معده می شود. بنابراین لحظه ای که آب می خورید از جذب و تجزیه مواد غذایی هنگام خوردن غذا مانع می شوید. اما برخلاف این عقیده ، مطالعات نشان می دهد که نوشیدن آب بین غذا هیچ تأثیری در هضم غذا وجود ندارد.

 

2. نوشیدن آب در بین غذا ممکن است جذب مواد مغذی را کند ، کند :

همچنین اعتقاد بر این است که با رقیق کردن آب معده برای مبارزه با مواد عفونی حیاتی ، شما همچنین از شکسته شدن درست مواد غذایی جلوگیری می کنید. هنگامی که آنزیم های گوارشی در معده شما با آب رقیق می شوند ، غذای شما برای مدت طولانی در معده شما می ماند. ممکن است با سرعت کمتری از روده کوچک عبور کرده و مواد مغذی کمتری جذب شوند.

با این حال ، این فقط یک فرض است و در هیچ مطالعه تحقیقاتی اثبات نشده است. بنابراین نقش آب در کاهش جذب مواد مغذی کاملاً درک نشده است.

 

نوشیدن آب در بین غذا,عوارض خوردن اب در بین غذا

عوارض خوردن اب در بین غذا

  

3. نوشیدن آب در بین غذا می تواند باعث اسیدیته شود :

اعتقاد بر این است که نوشیدن آب باعث ایجاد اسیدیته می شود زیرا معده شما در هنگام خوردن و آشامیدن به همان اندازه آب جذب می کند. این می تواند آب معده را رقیق کرده و روند هضم را کندتر کند. بدون هضم غذا در سیستم شما نشسته است، نتیجه آن ریفلاکس اسید و سوزش سر دل است.

اما هنوز هیچ مطالعه ای برای اثبات تأثیر وجود ندارد. بنابراین نمی توان نقش آب آشامیدنی بین وعده های غذایی را در افزایش خطر اسیدیته مورد توجه قرار داد.

 

4- نوشیدن آب در بین غذا ممکن است باعث افزایش وزن شود

یکی دیگر از باورهای رایج در مورد نوشیدن آب ، تأثیر آن بر روی آب معده و توانایی آن در افزایش مقدار انسولین در بدن باشد که منجر به افزایش وزن می شود. زیرا وقتی بدن شما قادر به هضم غذا نیست ، به چربی تبدیل می شود و در بدن ذخیره می شود. همچنین ، آب معده رقیق شده باعث جذب مواد غذایی به آرامی می شود که به نوبه خود به چربی تبدیل می شوند و باعث می شوند وزن شما بیشتر شود.

تعداد زیادی سایت وجود دارد که ادعا می کنند نوشیدن آب در طول وعده های غذایی ایده خوبی نیست زیرا می تواند باعث افزایش وزن شود اما هیچ مطالعه تحقیقی این ادعا را تأیید نمی کند.

 

نوشیدن آب در بین غذا,عوارض خوردن اب در بین غذا

از مصرف سایر مایعات مانند آب میوه یا نوشیدنی های قندی با وعده های غذایی خودداری کنید

  

نوشیدن آب در بین وعده های غذایی: تحقیقات چه می گوید؟

در واقعیت ، هیچ تحقیقی وجود ندارد که نشان دهد نوشیدن آب در طول وعده های غذایی ایده بدی است. هیچ مطالعه ای وجود ندارد كه ادعا كند آب با هضم تداخل می كند ، اسید معده و آنزیم ها را رقیق می كند یا می تواند منجر به افزایش وزن شود.

 

اما مطالعاتی وجود دارد که برای افرادی که از بیماری ریفلاکس معده و مری (GERD) رنج می برند ، كه افراد مبتلا به GERD نباید مایعات همراه با غذا بنوشند. این امر به این دلیل است که مایعات حجم زیادی به معده می دهند و می توانند فشار را در شکم افزایش دهند ، درست مثل خوردن یک وعده غذایی سنگین به معده فشار می آورد. این به نوبه خود ، می تواند خطر ریفلاکس اسید را بدتر کند و شرایط را بدتر کند.

 

در مورد افزایش وزن ، مطالعات نشان داده اند که مصرف نوشیدنی های شیرین ، شیر یا آب میوه به همراه وعده های غذایی ، می تواند کالری کلی شما را بالا برده و شما را در معرض افزایش وزن قرار دهد. طبق این مطالعه ، نوشیدن نوشیدنی هایی که حاوی کالری مانند نوشیدنی های شیرین شده یا آب میوه ها هستند می توانند کل کالری دریافتی را به حدود 8-15٪ افزایش دهند ، بنابراین منجر به افزایش وزن می شود. با این حال ، نوشیدن آب آشامیدنی با وعده های غذایی چنین تأثیری را نشان نداد.

 

در مقابل ، یک مطالعه انجام شده نشان داد که نوشیدن حداقل 500 میلی لیتر آب حدود 30 دقیقه قبل از غذا می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند. طبق این مطالعه ، 43 بزرگسال چاق که قبل از وعده های اصلی غذایی خود 500 میلی لیتر آب مصرف کرده بودند ، طی 12 هفته 1.3 کیلوگرم وزن کم کردند. بنابراین اگر در رژیم کاهش وزن هستید و برای کاهش وزن ورزش می کنید ، این ترفند می تواند به شما در تسریع کاهش وزن کمک کند. با این حال ، قبل از انجام این کار با متخصص تغذیه خود مشورت کنید تا جوانب مثبت و منفی را بسنجید.

 

از آنجایی که هیچ مطالعه پژوهشی مهمی در مورد تأثیر منفی آب آشامیدنی بر هضم و افزایش وزن وجود ندارد ، می توان گفت این تصمیم بر عهده شماست که آیا باید با وعده های غذایی آب بنوشید یا خیر. اگر در هنگام مصرف آب با غذا هرگونه ناراحتی را تجربه کرده اید ، بهتر است قبل یا بعد از غذا آب بنوشید. در غیر این صورت دلیلی برای متوقف کردن نوشیدن آب با وعده های غذایی وجود ندارد.

 

با این حال ، افراد مبتلا به GERD باید از انجام این کار دوری کنند یا از پزشک خود در مورد همین موضوع سؤال کنند. همچنین ، از مصرف سایر مایعات مانند آب میوه یا نوشیدنی های قندی با وعده های غذایی خودداری کنید زیرا این برای سلامتی مناسب نیست و حتی ممکن است باعث افزایش وزن شود.

 

 

گردآوری:بخش سلامت بیتوته 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب سلامت(بیماری ها، پیشگیری، داروها، تغذیه، پزشکی آنلاین و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------