چگونه می توانم ویزای کویت بگیرم؟ (اخذ ویزای کویت)



ویزای توریستی کویت, شرایط عمومی اخذ ویزای کویت, ویزای کاری کویت

شرایط اخذ ویزای کویت

 

شرایط و مراحل دریافت ویزای کویت برای ایرانیان 

بالا بودن ارزش پول کویت و ناچیز بودن نرخ بیکاری در این کشور باعث شده است که تمایل به گرفتن ویزای کاری و اقامت در این کشور بالا برود به همین دلیل شرایط گرفتن ویزای آن به خصوص برای کشورهای همسایه که ارزش پول پایین و بیکاری بالا دارند بسیار سخت تر از گذشته شده است. 

کویت از دیرباز به عنوان ثروتمند ترین کشور خاورمیانه شناخته می شد این کشور کوچک که در مرز غربی ایران واقع شده است از طریق خلیج فارس به ایران وصل می شود و از سویی دیگر با عراق و عربستان مرز خاکی دارد.

 

این کشور به دلیل داشتن وسعت کم ، بنادر آبی مهم با خلیج فارس و منابع نفت تبدیل به کشوری ثروتمند شده که نرخ بیکاری در آن فقط 3 درصد است و بسیاری از ایرانیان را ترغیب به گرفتن ویزای کاری این کشور میکند.

دینار کویت قدرتمند ترین پول جهان محسوب می شود. 

 

براساس سرشماری که در سال 2016 انجام شده از 4.5 میلیون نفر ساکنین این کشور 3.5 میلیون نفر مهاجر هستند.

با وجودی که بر اساس آمار ، کویت یک کشور مهاجر پذیر است ولی به علت کوچک بودن و با توجه به شرایط گفته شده گرفتن ویزای کویت برای هر کسی امکان پذیر نیست و پیچیدگی های مخصوص به خودش را دارد و از امکانات درخواست ویزا آنلاینی که برای کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس فراهم شده است، بی بهره اند. 

 

از آنجا که کشورهای همسایه کویت ارزش پول بسیار پایین تر و نرخ بیکاری بسیار بالاتری دارند گرفتن ویزای کویت برای آنها بسیار مشکل تر از قبل شده است و نیاز به پیش زمینه های خاص دارد. 

 

ایرانیان زیادی برای تجارت و کار به کویت می روند اولین قدم مهم برای گرفتن ویزای کویت داشتن رزومه کاری قوی و پیدا کردن کار فرمایی معتبر و قابل اعتماد در کویت است.

گرفتن ویزای توریستی کویت هم در صورتی امکان پذیر است که شخصی از کویت برایتان دعوت نامه بفرستد.

 

برای اقامت دائم در کویت هم میتوانید از طریق ازدواج دائم با یک خانم یا آقای تبعه کویت اقدام کنید. به طور کلی برای صدور ویزا کویت ، فرد دعوت کننده که به عنوان کفیل شناخته می شود باید به اداره ویزا و گذرنامه کویت برود و مراحل گرفتن ویزای شما را پیگیری کند بنابراین شخص متقاضی ساکن ایران برای اخذ ویزای کویت نیازی به رفتن به سفارت کویت در ایران ندارد. 

تنها بعد از انجام پیگیری های لازم توسط کفیل شما در کویت و ارسال مدارکی که نشان دهنده تایید ویزای شماست باید مدارک را به سفارت کویت در ایران ببرید.

 

اخذ ویزای کویت, ویزای کویت, هزینه ویزای کویت

شرایط عمومی اخذ ویزای کویت

 

شرایط عمومی اخذ ویزای کویت

براساس سیستم جدیدی که سال 2016 در کویت راه اندازی شد ، پروسه صدور ویزای این کشور آنلاین شده است. ساکنین همه کشورها به جز کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس یعنی بحرین ، امارات ، عمان ، قطر و عربستان برای ورود به کویت نیاز به ویزا دارند. 

 

از سال 2016 شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا ، آمریکا ، کانادا ، استرالیا و ژاپن میتوانند به صورت آنلاین برای اخذ ویزای کویت درخواست بدهند ولی این خدمات به صورت آنلاین برای ایرانیان امکان پذیر نمیباشد.

 

ویزای کاری کویت

آمار بیکاری در کویت بسیار کم و در حدود 3 درصد است و از سویی دیگر ارزش پول این کشور باعث شده برای مهاجرت کاری جذابیت بسیار زیادی داشته باشد.

برای اخذ ویزای کار کویت باید یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای کویتی که توسط مقامات مربوطه در کویت تایید شده باشد ، داشته باشید. 

کارفرما باید به عنوان کفیل شما برای گرفتن ویزای شما اقدام کند و مراحل تایید گرفتن ویزا برای شما را بگذراند به همین دلیل هر کسی به راحتی نمیتواند ویزای کاری این کشور را بگیرد. 

 

اخذ ویزای توریستی کویت, اخذ ویزای کویت, ویزای کویت

اخذ ویزای توریستی کویت

 

اخذ ویزای توریستی کویت

شهروندان کشورهایی که در بالاتر اشاره شد میتوانند به صورت الکترونیک درخواست ویزای سینگل یا یک بار ورود توریستی کویت را بدهند که به آنها اجاره میدهد حداکثر 90 روز را در این کشور بگذرانند. روال صدور ویزای الکترونیک بین 1 – 3 روز طول میکشد و در صورت موافقت ایمیلی برای متقاضی ارسال می شود. 

 

ولی برای شهروندان ایران امکان گرفتن ویزای ویزیتوری به جای ویزای توریستی وجود دارد برای درخواست این ویزا باید از سوی اقوام یا شرکتی که در کویت وجود دارد دعوتنامه ای برای شما ارسال شود. با این که ویزای ویزیتوری 90 روز اعتبار دارد ولی شخص بعد از ورود به کویت میتوانید حداکثر 30 روز در این کشور اقامت داشته باشد. 

 

ویزای ترانزیت کویت

برای گرفتن ویزای ترانزیت میتوانید از مسئول بندرگاه در کویت یا مشاوران آن ویزای ترانزیت 7 روزه بگیرید و اگر در این فرصت وارد کویت نشوید ، ویزای شما باطل خواهد شد و باید ویزای جدید بگیرید. 

 

امکان گرفتن ویزای ترانزیت کویت به صورت آنلاین هم وجود دارد که اعتبار آن 90 روز است. برای گرفتن این ویزا اگر روی کشتی یا هواپیما کار نمی کنید باید بلیط تایید شده به مقصد کویت هم داشته باشید. در صورتی که شما راننده بین المللی کامیون ترانزیت هستید بهتر است برای ویزای چند بار ورود درخواست بدهید. 

 

ویزای کویت برای ایرانیان, دریافت ویزای کشور کویت, ویزا و اقامت کویت

اخذ ویزای تحصیلی کویت

 

ویزای تحصیلی کویت

با وجود پیشرفت های اقتصادی کویت ولی مهاجرت تحصیلی به کویت زیاد پرطرفدار نیست ، برترین دانشگاه های این کشور در رده بندی جهانی رتبه هایی بین 2000 تا 5000 دارند.

رشته هایی از جمله مهندسی کامپیوتر ، مهندسی برق ، مهندسی فناوری اطلاعات ، هنر ارتباطات و مدیا ، زبان انگلیسی ، طراحی گرافیک ، روابط بین الملل و علوم رفتاری و اجتماعی رشته های دانشگاهی پرطرفدار این کشور محسوب می شوند. 

 

ویزای همراه کویت 

یکی از مطمئن ترین روشها برای سفر به کویت و زندگی در این کشور گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری است. با سرمایه گذاری در کویت میتوانید درخواست ویزای همراه خانواده بدهید و خانواده تان را به کویت ببرید و بعد از مدت زمان مشخص شده اقامت دائم این کشور را بگیرید.

 

در صورتی که ویزای کاری کویت را داشته باشید بعد از 6 ماه زندگی در کویت و اثبات این که توانایی مالی برای گذراندن زندگی با خانواده در کویت را دارید میتوانید درخواست ویزای همراه برای خانواده تان را بنمایید. 

 

گردآوری : بخش گردشگری بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------