سریال تازه سازنده «مختارنامه» جایگزین «میلیاردر» می‌شود+عکس



میلیاردر,سريال ميلياردرها,مجموعه تلویزیونی یلدا

سریال تازه سازنده «مختارنامه» جایگزین «میلیاردر» می‌شود+عکس
مجموعه تلویزیونی «یلدا» به کارگردانی حسن و داوود میرباقری دهه پایانی ماه صفر به روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.
سریال 11 قسمتی «یلدا» با دو گروه کارگردانی به سرپرستی حسن میرباقری و داوود میرباقری برای پخش در ایام پایانی ماه صفر آماده می‌شود.
بهروز خوش رزم تهیه کننده این مجموعه در این باره گفت: یکی از دو گروه تصویربرداری برای ادامه کار به تهران آمدند و گروه دوم همچنان در بسطام مشغول تصویربرداری هستند.

میلیاردر,سريال ميلياردرها,مجموعه تلویزیونی یلدا

وی افزود: منزل آفاق ، فرودگاه امام و ایستگاه راه آهن از جمله لوکیشن های این مجموعه در تهران هستند و تصویربرداری پس از ده روز کار در تهران به طور کامل به پایان می‌رسد.
خوش رزم تصریح کرد: پخش " یلدا" از شبکه یک سیما قطعی شده و به احتمال زیاد همزمان با اربعین حسینی به روی آنتن می‌رود.
قصه «یلدا» درباره مردی به نام حاج محمد علی زاهدی(چنگیز جلیلوند) است که سال‌ها سنت تعزیه خانی را در شهرستان بسطام حفظ کرده با نزدیک شدن زمان مرگش احساس می‌کند که خطا یا گناهی در گذشته باعث تنهایی و آشفتگی امروز او و دور افتادن فرزندانش از اصالت‌ها است وی به جستجو در گذشته‌اش می‌پردازد.
محمدرضا شریفی‌نیا، کاظم هژیر آزاد، چنگیز جلیلوند، اسماعیل خلج، فریبا کوثری، ساغر عزیزی، الهام پاوه‌نژاد، حمیدرضا آذرنگ، سیدمهرداد ضیائی، حامد میرباقری، بیژن افشار، حمید عطائی، اکبر سلطانعلی و سحر افتاده در نقش یلدا ترکیب بازیگران اصلی این سریال را تشکیل می‌دهند.
بهروز خوش رزم " یلدا " را در گروه معارف ، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مرکز سیمافیلم تهیه می کند..../inn.ir

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------