ارشادی: «تا ثریا» شبیه یک دوربین مخفی بود



 

ارشادی: «تا ثریا» شبیه یک دوربین مخفی بود

 

بازیگر نقش سرهنگ در مجموعه «تا ثریا» گفت: این سریال به قدری واقعی بود که من احساس نمی کردم جلوی دوربین هستم و واقعا زندگی جریان داشت.

نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی «تا ثریا» که این شب ها از شبکه یک سیما روی آنتن می رود، به همت خبرگزاری فارس در دفتر سازندگان سریال برگزار شد.

در این مراسم، سیروس مقدم (کارگردان)، سعید فرهادی (نویسنده)، همایون ارشادی، آزیتا حاجیان و مهران احمدی (بازیگران سریال) حضور داشتند.

همایون ارشادی در این نشست در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس راجع به تلخ انگاری مجموعه تا ثریا گفت: بیان واقعیت های اجتماعی تلخ انگاری نامیده شده است، به نظرم واژه تلخی باید از فرهنگ لغات سینمای ایران پاک شود.

وی در پاسخ به این سوال که شما حضور در آثار موفق خارجی نظیر بادبادک باز را در کارنامه خود دارید، سریال آقای مقدم چه ویژگی داشت که آن را پذیرفتید تا در کنار آثار فاخر کارنامه تان بنشیند؟ تصریح کرد: بادبادک باز هم فیلم موفقی بود و هم بازی من در آن بد نبود. در مورد کار آقای مقدم احتیاجی نیست که گفته شود، ایشان استاد مدیوم

تلویزیون هستند و رو دست ندارند. وقتی هم یک سناریو خوب دستش باشد، چه بهتر.

بازیگر نقش سرهنگ ادامه داد: من هم این کار را به این دلیل قبول کردم. سناریو را خواندم عالی بود. سناریو را تا آن قسمت هایی که خواندم و تا جایی که بازی من بود، بسیار عالی بود، هرچند ترجیح می دادم سرهنگ تا قسمت های آخر بود و حضور داشت. اما ایشان صلاح دیدند که تا همان جا باشم.

وی ادامه داد: آقای مقدم مانند فرمانده بالای سر کار بودند و تیم را رهبری کردند به طور درست این کار را انجام دادند و فرمانده خشن و سخت گیری نبودند و ما همه با هم مانند یک خانواده کار کردیم.

وی با بیان اینکه وقتی که به عقب نگاه می کنم و سریال را می بینم، حس می کنم که انگار دوربین نبود و کار مانند یک دوربین مخفی بوده است، توضیح داد: انگار یک دوربین جایی گذاشته اند، آقای احمدی پسر من است و ما زندگی خودمان را داریم. واقعا من به کما رفته ام و ثریا خانم از من پرستاری کرده است. یک زندگی واقعی که جریان دارد. همه

بازی ها را که می بینید متوجه می شوید که همه دارند بازی می کنند. فقط یک عامل نبود که من قبول کردم و چندین عامل بود الان هم برایم رضایت آقای مقدم بسیار اهمیت دارد و با مابقی کاری ندارم.

وی راجع به این موضوع که این پدر گاهی بین انتخاب همسر و فرزندش مستاصل می شود، گفت: خدا نکند که چنین مساله ای برای کسی اتفاق بیافتد. مخصوصا این مورد مشکلش این است که رابطه بین ثریا و سرهنگ هنوز فاش نشده است و شاید اگر بچه ها می دانستند بار کمتری بر دوش آنها بود. ضمن اینکه من احساس می کنم که رابطه بین این دو هنوز یک عشق بالایی نیست که بر سرهنگ تاثیر بگذارد و

او بدون منطق تصمیم بگیرد. چشمش را ببندد و بگوید حق با ثریاست. او هنوز عاشق ثریا نیست.

ارشادی تصریح کرد: هنوز منطق تصمیم گیرنده است و نشان می دهد که عشق به آن مرحله بالایش نرسیده است و به زمان بیشتری احتیاج است. تصمیم بسیار مشکلی است و برخی می گویند که او در حال اذیت کردن ثریاست. اما طوری داستان نوشته شده است که سرهنگ مورد تنفر مخاطب قرار نمی گیرد و هنوز کسی تنفرش را از او نشان نمی دهد. سرهنگ می توانست در لحظاتی خوب باشد و در لحظاتی بد باشد. همان طور که بقیه بعضی وقت ها خوب هستند و بعضی وقتها بد. یک آدم به طور کلی منفی در کار وجود ندارد و انسانی است که اشتباه می کند و یک انسان است که می تواند اشتباه کند.

وی در پاسخ به این سوال که شما بیشتر چهره سینمایی هستید، آیا این پشتوانه سینمایی شما را از تلویزیون دور نکرد؟ گفت: این سوالی بود که وقتی من وارد دنیای سینما که شدم، بعد از فیلمهای طعم گیلاس، عشق گمشده و درخت گلابی سریال همشاگردی را بازی کردم مطرح شد. آن زمان هم همین پاسخ را دادم که به نظر من تلویزیون ملی تر است و بیشتر مردم نگاه می کنند. هنوز هم معتقدم که تلویزیون جایی است که من باید به عنوان یک هنرمند در آن حضور داشته باشم و الان هم بیشتر بازیگران سینما در تلویزیون هم حضور دارند. من هیچ دلیلی نمی بینم که حضور در تلویزیون را به خاطر سینما لغو کنم. همه جای ایران سینما ندارد ولی در دوردست ترین نقاط ایران مردم تلویزیون می بینند و تلویزیون ملی است.... / خبرگزارى فارس 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------