چقدر باید برای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک هزینه کنیم؟
- مجموعه: اخبار اقتصادی و بازرگانی
- تاریخ انتشار : چهارشنبه, 21 آذر 1403 12:16
اگر خانه قدیمی دارید، روی دیوارها جای میخ و خرابی وجود دارد یا حتی دیوارها کثیف شدهاند، تغییر رنگ دیوارهای خانه بهترین انتخاب است؛ زیرا هزینه چندانی ندارد و بهاندازه تعمیرات زمانبر نیست.
اما اطلاع داشتن از انواع رنگ و پوششهای دیواری و همین طور تعرفه انجام این کار در انتخاب صحیح شما موثر است. از این رو در این مطلب به بررسی هزینههای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک میپردازیم. اگر قصد رنگ آمیزی ساختمانتان را دارید، میتوانید از مینیاتور ایران انواع رنگ روغنی و پلاستیک را با قیمت مناسب خریداری کنید.
انواع رنگهای ساختمانی
پیش از اینکه به بررسی قیمت رنگ پلاستیک و هزینه نقاشی ساختمان با آن بپردازیم، اجازه دهید انواع پوششهای ساختمانی را به صورت مختصر معرفی کنیم:
رنگ روغنی
رنگ روغنی، با ضد آب بودن میتواند علاوهبر رنگآمیزی، سطوح را در برابر رطوبت مقاوم کند. این رنگ برای سطوح گچی، چوبی، بتنی و فلزی مناسب است و طیفهای مختلفی از سفید تا مشکی دارد. از مزایای رنگ روغن میتوان به قابلیت شستشو، پوششدهی بالا، مناسب برای تمامی سطوح و قابلیت تمیز شوندگی راحت اشاره کرد.
با این حال از معایب آن که شامل بوی بد و زننده، دیر خشک شدن، مضر برای محیطزیست و دارا بودن ترکیباتی نظیر حلالهای نفتی که برای سلامت انسان مضر هستند، نمیتوان غافل شد.
رنگ پلاستیک
یکی از انواع رنگ ساختمان که بافت غلیظی دارد و بدون بو است، رنگ پلاستیک است. دو نوع پلاستیک و نیمپلاستیک دارد که بر پایه آب است و قابلیت رقیق شدن با آب را دارد.
سقف و دیوارهای داخلی مناسبترین سطوح برای استفاده از رنگ پلاستیک هستند که ظاهری درخشان به سطوح میبخشند. رنگهای پلاستیک، ماندگاری بالایی دارند و برای خشک شدن، زمان زیادی نیاز ندارند.
این نوع رنگها، قیمت مناسبی دارند؛ اما ضد آب نیستند و برای سطوح مختلف نظیر چوب و فلز نمیتوانند استفاده شوند.
رنگ اکریلیک
یکی از باکیفیتترین و کاربردیترین رنگهای ساختمانی، رنگ اکریلیک است که مواد سمی و مضر ندارد. رنگ آکریلیک تقریبا برای همه سطوح کاربرد دارد و با دارا بودن کشسانی مطلوب میتواند سطح را بهخوبی پوشش دهد.
این نوع رنگها در برابر آلودگی و لکه مقاوم هستند. قابلیت خشک شدن سریع، بوی کم، پوششدهی بالا و مقاومت در برابر رطوبت از مزایای این نوع رنگها هستند. از معایب رنگهای آکریلیک میتوان به احتمال تغییر رنگ آن بعد از رنگآمیزی، قابلیت شستشوی کم و براقی کمتر نسبت به رنگ روغن اشاره کرد.
قیمت نقاشی ساختمان چگونه محاسبه میشود؟
قیمت نقاشی ساختمان بر اساس فاکتورهای مختلفی نظیر مصالح بهکاررفته، انواع رنگ و اینکه آیا پیش از نقاشی نیاز به زیرسازی وجود دارد یا خیر و تعمیرات مورد نیاز محاسبه میشود. برای اینکه قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک را محاسبه کنید، ابتدا باید متراژ محل مورد نظر برای نقاشی را اندازهگیری کنید.
با وجود همه چیزهایی که گفتیم، احتمالا متوجه شدهاید که قیمت نقاشی ساختمان با محاسبه دستمزد و هزینه مصالح، متفاوت از قیمت نقاشی ساختمان با محاسبه دستمزد بدون هزینه مصالح است.
البته قیمت رنگ نیز در این پروسه فاکتور مهمی است. اگر کارفرما رنگ را تهیه کند، به طبع هزینه کمتر است. با این حال بعضی کارفرمایان ترجیح میدهند تهیه رنگ با نقاش باشد؛ زیرا نقاشان ساختمان شناخت کافی از برندها و انواع رنگها دارند و میتوانند بهترین متریال را انتخاب کنند. اگر نقاش رنگها را تهیه کند، کارفرما باید هزینه بیشتری پرداخت کند.
قیمت نقاشی ساختمان، هر سال از سوی انجمنهای نقاشی ساختمان و یا اتحادیه کارگران ساختمانی به صورت دقیق اعلام میشود. از این هزینه نقاشی ساختمان از شهری به شهر دیگر متفاوت است.
برای مثال قیمت نقاشی ساختمان در تهران و شهرهای بزرگ، نسبت به شهرستانها بیشتر است. همچنین زمانی که نقاش برای نقاشی ساختمان صرف میکند، مهم است. اگر سطوح به تعمیر نیاز داشته باشند، برای مثال جای فرورفتگی یا میخ داشته باشند، بهعلت زمانبر بودن، بهطبع هزینه بیشتری خواهد داشت. از طرفی اگر پتینهکاری، شابلون و طرح برجسته مد نظر کارفرما باشد، هزینه بیشتر خواهد شد.
تعرفه نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک بدون مصالح
بهای تمامشده انواع نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک، بستگی به قیمت رنگ پلاستیک و برند آن دارد. اگر نقاشی ساختمان با بهترین رنگ پلاستیک انجام شود، طبیعتا هزینه آن بیشتر خواهد شد.
اگر نوع زیرسازی سطوح رنگ باشد، تعرفه نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک برای هر متر از ۹۰ هزار تومان محاسبه میشود. اگر نوع زیرسازی سطوح گچ باشد، نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک هزینه متغیر خواهد بود.
قیمتی که گفتیم، طبق نرخ مصوب اتحادیه نقاشان و ساختمان در سال 1403 است. بهتر است برای اطلاع دقیق از قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک و دیگر انواع رنگ در شهر خودتان از نقاشان منطقهای سوال کنید.
تعرفه نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک با مصالح
اگر سطوح زیرساز خوبی نداشته باشند و برای رنگآمیزی نیاز به تعمیر با مصالح باشد تا سطح یکدستی برای رنگ کردن ساخته شود، قیمت نقاشی ساختمان به شرح زیر است:
حداقل قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک برای هر متر مربع در ساختمان با زیرساز رنگ، از حداقل 90 هزار تومان تا حداکثر 120هزار تومان متغیر است. اگر زیرساز سطح، گچ باشد، قیمت کمی متفاوت است.
سخن پایانی
در این مطلب به بررسی قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک پرداختیم و قیمت آن را با توجه به زیرسازهای مختلف بررسی کردیم.
رنگهای پلاستیک انتخاب مناسبی برای سقف و دیوارها هستند. با این حال انتخاب نوع رنگ، بستگی به محل نقاشی و بودجه کارفرما دارد.
مینیاتور ایران، یکی از فروشگاههای معتبر ارائهدهنده انواع رنگ و ابزار لازم برای نقاشی دیوارهای ساختمانی است. جهت دریافت مشاوره و انتخاب صحیح میتوانید با مشاوران این مجموعه در ارتباط باشید.