اعمال محدودیت آبی در تهران | وزیر نیرو: شاید مجبور شویم بعضی شب‌ها فشار آب را صفر کنیم



بی آبی در تهران،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
سخنگوی صنعت آب گفت: باتوجه به وضعیت منابع آبی در تهران مجبور به اعمال محدودیت هستیم و اگر شرایط به همین روال ادامه یابد اوضاع بدتر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه به دلیل عدم بارش‌ها در تهران و قرار گرفتن در ششمین سال پیاپی خشکسالی وضع آب در سد‌های مخازن تهران بسیار نامطلوب است، گفت: اگر حداقل به میزان سه مترمکعب در ثانیه مدیریت مصرف آب در سطح تهران بیشتر از گذشته رخ ندهد، پایداری آب تهران با مشکل مواجه می‌شود و رفاه آبی مردم دچار مشکل می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در این شرایط مجبوریم محدودیت‌هایی را در میزان مصارف اعمال کنیم، اظهار کرد: از شهروندان تقاضا داریم امر مدیریت مصرف را جدی بگیرند و این مشکل مشترک را با کمک هم حل کنیم.

 

او گفت: اگر مصارف ۱۰ درصد کاهش پیدا نکند، اختلال در تامین آبرسانی پایدار تهران حتمی است.

 

وی تصریح کرد: این محدودیت برای مشترکان پرمصرف، کاهش فشار آب و یا حتی محدودیت مقدار مصرف برای مشترکان خواهد بود.

 

وی با اشاره به صحبت‌های رئیس جمهور در خصوص انتقال پایتخت گفت: به نظر من گزاره‌های آقای رئیس جمهور به این اختصاص داشت که اگر تا پایان آبان‌ماه بارش نداشته باشیم، شرایط خاصی خواهیم داشت و مجبوریم محدودیت‌هایی را اعمال کنیم و اگر وضع ادامه داشته باشد، شرایط سخت‌تر می‌شود و باید به سمت روش‌های پایدارتر در تامین آب برویم.

 

وزیر نیرو: شاید مجبور شویم بعضی شب ها فشار آب را صفر کنیم

وزیر نیرو در سخنانی به اقدامات انجام شده برای کنترل هدر رفت آب اشاره کرد و گفت: ما از مدت‌ها پیش برای کنترل هدر رفته آب با کاهش فشار شبکه مدیریت کرده و توانستیم حدود ۱۵ متر مکعب بر ثانیه، یعنی بیش از تقریبا ۵ برابر آبی که از حد تالار می‌آوریم، با کمک مردم و همکاری آنها، آب را ذخیره کنیم و از هدر رفتش جلوگیری کنیم. 

 

او ادامه داد: البته مردم عزیزمان هم دچار زحمت شدند، اما خوشبختانه برخی از آنها با نصب مخازن و افزایش فشار از طریق پمپ، مشکلشان را حل کردند. اما هدر رفت آب برای کشور ذخیره شد و ما مقدار زیادی از هدر رفت جلوگیری کردیم. 

 

وزیر نیرو در پایان تصریح کرد: این برنامه را کماکان در دستور کار داریم و حتی ممکن است مجبور شویم بعضی از شب‌ها که مردم عزیزمان در واقع آرامش دارند و در آن شب‌ها کمتر آب مصرف می‌کنند، فشار آب را تا حد صفر کاهش دهیم. این اقدام به ما کمک می‌کند تا هدر رفت آب را به حداقل برسانیم. 

 

او گفت: بر اساس سیاست دولت چهاردهم و پیگیری شخص رئیس‌جمهور، تا پایان سال ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر راه‌اندازی می‌شود و هدف ما رسیدن به ۱۱ هزار مگاوات است.

 

مدیر سد لتیان: کمتر از ۱۰ درصد آب داریم

محمد پازشگر، مدیر سد لتیان اظهار کرد: حجم مخزن سد لتیان در بالاترین تراز، ۷۶ میلیون مترمکعب است اما امروز میزان ذخیره آب به حدود ۷ میلیون مترمکعب رسیده و این کمترین مقدار طی ۶۰ سال بهره‌برداری از سد به‌شمار می‌رود؛ یعنی کمتر از ۱۰ درصد ظرفیت.

 

وی با تأکید بر ضرورت همراهی مردم افزود: از همشهریان محترم تقاضا دارم با صرفه‌جویی و مدیریت مصرف، ما را در تأمین آب پایدار برای مناطق تحت پوشش یاری کنند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------